.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Hybrid View

Ами какъв резултат да има аз не мога да се концентрирам върху едно нещо,постоянно съм някакъв отнесен и това момиче ме обърква още повече.Не аз не казвам,че тя е много над мен аз си имам самочувствие нямам проблем с момичетата и т.н,но просто е прекалено хубаво за да е истина ,а и нищо не се знае и не искам да я нараня.С това ,че съм някакъв преебан психически ..а времето не ми помага ,мина време доста ,но още съм странен..

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от Chokit0 Виж мнението
    Ами какъв резултат да има аз не мога да се концентрирам върху едно нещо,постоянно съм някакъв отнесен и това момиче ме обърква още повече.Не аз не казвам,че тя е много над мен аз си имам самочувствие нямам проблем с момичетата и т.н,но просто е прекалено хубаво за да е истина ,а и нищо не се знае и не искам да я нараня.С това ,че съм някакъв преебан психически ..а времето не ми помага ,мина време доста ,но още съм странен..
    в какво се изразява тази "странност"? не можеш да се концентрираш върху едно нещо, отнесен си, а преди какъв си бил?
    кое точно смяташ за проблем в себе си/поведението си/желанията си/прочее? освен промененото финансово състояние, което яко те бие по егото и лайфстайла?

Цитирай Първоначално написано от Blab Виж мнението
    в какво се изразява тази "странност"? не можеш да се концентрираш върху едно нещо, отнесен си, а преди какъв си бил?
    кое точно смяташ за проблем в себе си/поведението си/желанията си/прочее? освен промененото финансово състояние, което яко те бие по егото и лайфстайла?
    Ами преди не бях такъв ,преди бях добър ,мил ,внимателен и най-вече много разбран ,сега съм нервен постоянно,не мога да търпя хората,всички ми се виждат,глупави и деградирали,смених си компанията не веднъж ,просто не съм същото момче. Лъжа много ,не мога да спра всичко е измислица,дори това момиче не знае много неща и "връзката" ни е основана на лъжи ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си