- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- В какво живеете в къща или в блок?
Не се занимавам с турци за разлика от теб, нито имам такива мокри сънища. Като се събудих си подкарах бавареца към Студентски на лов за пичета.
Не пич, утре ти ще пасеш кравите. Както всеки обикновен твой ден, аз ти казах - ще си карам БМВ-то. Съдба пич.![]()
"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew
"Imagine all the people
Living life in peace"- John Lennon
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
О, из Балкана са най-дивите селяни. Ясно ми е що за стока си.
Дразнят се защото завиждат, точно като теб. Мечтай си да имаш пробит апартамент като моя 105 кв.м в центъра на града. Серем ти и на теб отгоре, поредният комплексар живеещ в панелка. Нито съм пъпчасал, нито живея с мама и тати. Да не би да имаше предвид себе си?
Нарочно го казваш това, за пред другите, иначе на живо би ми правила кавали цяла вечер, само и само да те повозя в "селската" ми кола. Що не си признаеш сега? Нашите имат пари, но в интерес на истината аз имам доста повече от тях двамата взети заедно. За младото не "може" ами си е направо истина.
Завиждаш, че тениската ми струва повече от жалката панелка в която живееш ли? 78 кила съм, на тлъст ли ти мязам? То и Митьо Пищова е тлъст, ама има пари, ебе ги яко и си живее живота. Освен това цяла България го харесва. Не ти хващам нещо логиката? В оригинал Dsquared били зле? За тебе върха на гъзарията е да носиш тениски на Дино сигурно и да се обуваш с Булдозер?![]()