.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 195

Hybrid View

Супер фен Аватара на sashko705
    Миии не е точно така... Нито нося булдозер, нито дино, нито пък живея в мизерен апартамент, за разлика от теб, нито съм ограничен селски бек като теб, нито съм тлъст, нито имам пъпки... Но пък имам стил, какъвто ти нямаш и никога няма да имаш... Ти носиш кирливи селски маратонки, купени от пазара в Ямбол, а аз нося Тимбърленд (марка, за която предполагам никога не си чувал, защото не правят анцузи).И да, живея с мама и тате, защото съм на 16, но съм 1.83 и не съм няква чикия като тебе 1.75...
    Последно редактирано от sashko705 : 11-07-2012 на 21:53

"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew

"Imagine all the people
    Living life in peace"- John Lennon

Banned Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от sashko705 Виж мнението
    Миии не е точно така... Нито нося булдозер, нито дино, нито пък живея в мизерен апартамент, за разлика от теб, нито съм ограничен селски бек като теб, нито съм тлъст, нито имам пъпки... Но пък имам стил, какъвто ти нямаш и никога няма да имаш... Ти носиш кирливи селски маратонки, купени от пазара в Ямбол, а аз нося Тимбърленд (марка, за която предполагам никога не си чувал, защото не правят анцузи).И да, живея с мама и тате, защото съм на 16, но съм 1.83 и не съм няква чикия като тебе 1.75...
    Голяма гордост, че си няколко сантиметра над мен. Като си 1.83 това не ми пречи да ти съкратя живота само с един шамар, лапешор такъв. На 16 години още сперма нямаш а си тръгнал да ми се обясняваш. "Кирливите ми селски маратонки" бяха чисто нов, топ модел на Найк когато си ги купих. Прочети малко за Nike Air Kallisto и тогава говори. А за Тимбърленд съм чувал още преди да си се родил. И фактът, че мама и тати са си дали общо двете заплати за ти купят 1 чифт ботушки Тимбърленд, не те прави гъзар въобще...

Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    Сичките сте селяндури, е Зачекнали се кой от кой в по-отрепаното село живурка. Друго си е сутрин като станеш да ти лъха на свеж планински въздух и гöвна.

Ямбол, сутрин като си разходжаш (казвам разхождаш, 'щото повече време сигурно ти отнема да я изкараш от гаража тая брица, отколкото да си замъкнеш тлъстия задник на 200 метра, колкото е размерът на 'града' ти по диагонал) возилото до кварталната бакалия да си купиш някоя и друга 'луксозна' кренвиршка, че мама е твърде заета да върши нискоквалифициран труд, учейки мангалчетата и останалата селска сган как да си избършат поне задниците след като се изсерат в придворната дупка, 'дето по вашите ширини наричате тоалетна.
    Само дано неграмотните кранти, 'дето наричаш жени, ги обезпаразитяват у ваше село, че така като те чета ми мязаш на някой сифилис.
    Доста богат речник имаш като за бедно момче от панелка. "Брицата" ми е в отлично състояние и мацките й се кефят, само като я видят и отварят краката. Никога няма да разбереш какво е чувството, като те видят малките мръсотиики с БМВ-то да въртиш гуми, да им увисва ченето. Поредният рандом гай от жалкият тийн форум, който до дъното на душата си завижда, че няма пари за хляб, камоли за яко БМВ като моето. Ти бате цял живот девствен ще останеш, защото си нереализирана мижитурка, а путките се кефят на богатите пичове с коли. Такива като теб бачкат в най-добрият случай на автомивка и ми лъскат джантите за жълти стотинки...
    Последно редактирано от Afternoon : 11-07-2012 на 22:53

Мега фен Аватара на TrollFaace
    Цитирай Първоначално написано от Afternoon Виж мнението
    Голяма гордост, че си няколко сантиметра над мен. Като си 1.83 това не ми пречи да ти съкратя живота само с един шамар, лапешор такъв. На 16 години още сперма нямаш а си тръгнал да ми се обясняваш. "Кирливите ми селски маратонки" бяха чисто нов, топ модел на Найк когато си ги купих. Прочети малко за Nike Air Kallisto и тогава говори. А за Тимбърленд съм чувал още преди да си се родил. И фактът, че мама и тати са си дали общо двете заплати за ти купят 1 чифт ботушки Тимбърленд, не те прави гъзар въобще...

Доста богат речник имаш като за бедно момче от панелка. "Брицата" ми е в отлично състояние и мацките й се кефят, само като я видят и отварят краката. Никога няма да разбереш какво е чувството, като те видят малките мръсотиики с БМВ-то да въртиш гуми, да им увисва ченето. Поредният рандом гай от жалкият тийн форум, който до дъното на душата си завижда, че няма пари за хляб, камоли за яко БМВ като моето. Ти бате цял живот девствен ще останеш, защото си нереализирана мижитурка, а путките се кефят на богатите пичове с коли. Такива като теб бачкат в най-добрият случай на автомивка и ми лъскат джантите за жълти стотинки...
    Няма ли да млъкнеш вече с тея панелки ве катил ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си