Голяма гордост, че си няколко сантиметра над мен. Като си 1.83 това не ми пречи да ти съкратя живота само с един шамар, лапешор такъв. На 16 години още сперма нямаш а си тръгнал да ми се обясняваш. "Кирливите ми селски маратонки" бяха чисто нов, топ модел на Найк когато си ги купих. Прочети малко за Nike Air Kallisto и тогава говори. А за Тимбърленд съм чувал още преди да си се родил. И фактът, че мама и тати са си дали общо двете заплати за ти купят 1 чифт ботушки Тимбърленд, не те прави гъзар въобще...
Доста богат речник имаш като за бедно момче от панелка. "Брицата" ми е в отлично състояние и мацките й се кефят, само като я видят и отварят краката. Никога няма да разбереш какво е чувството, като те видят малките мръсотиики с БМВ-то да въртиш гуми, да им увисва ченето. Поредният рандом гай от жалкият тийн форум, който до дъното на душата си завижда, че няма пари за хляб, камоли за яко БМВ като моето. Ти бате цял живот девствен ще останеш, защото си нереализирана мижитурка, а путките се кефят на богатите пичове с коли. Такива като теб бачкат в най-добрият случай на автомивка и ми лъскат джантите за жълти стотинки...