.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Най-добрата ми приятелка

Най-добрата ми приятелка изпитва сериозни чувства към мен. Винаги съм я възприемал като сестра..не знам какво стана, но го разбрах съвсем случайно. Последно време доста си омръзнахме, като излизаме се чувства промяна в отношенията ни, но от както разбрах за това, че е влюбена в мен съвсем започнах да се отдръпвам. Трябва да й кажа нещо, но въпроса е какво и как. Нямам абсолютно никакви чувства към нея и може би трябва да й кажа да спре да се надява, че един ден.. еди к'во си може да стане. Дайте ми съвет по какъв начин да подходя. Уважавам я и не искам да я нараня. Разчитам на вас : ))

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Цитирай Първоначално написано от IFFVO Виж мнението
    Уважавам я и не искам да я нараня.
    Писна ми да чета тая фраза. Писна ми.
    Няма такива работи, бе. Разберете го най-накрая.

Цитирай Първоначално написано от FuckedUp Виж мнението
    Писна ми да чета тая фраза. Писна ми.
    Няма такива работи, бе. Разберете го най-накрая.
    Ами все някак трябва да й кажа нещо, но не искам да е по груб начин..

anonymous708973
    Guest
    Кажи й, че не мислиш, че сте подходящи един за друг и че много съжаляваш, че я нараняваш.

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Тя ли ти призна или го дочу от някъде?
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Цитирай Първоначално написано от Azoria Виж мнението
    Тя ли ти призна или го дочу от някъде?
    Ами казаха ми, но съм на 1000% сигурен. Супер тънки намеци ми е правила, амаа.....

Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от IFFVO Виж мнението
    Ами казаха ми, но съм на 1000% сигурен. Супер тънки намеци ми е правила, амаа.....

Ъх.. защото ти е правила "супер тънки намеци"? По тази логика най-добрите ми приятели трябва отдавна да са спрели да ми говорят... Може да е на шега. Аз ти предлагам да си поговорите и да видиш има ли нещо, а не да идеш при нея и да й изтърсиш "Виж са.. аз не те харесвам по същия начин"...

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    По-добре поговори с нея. Окей, казала са ти. Мога само да ти кажа, че преди време с най - добрия ми приятел бяхме като брат и сестра, като по едно време се пусна слух, че ходим, което си беше тъпо и изнервяше и двама ни. С това искам да ти кажа, че не действай по слухове, а се увери сам, че тя изпитва нещо към теб.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Аз лично съм е'бал "най-добрите си приятелки", моят съвет е да го направиш и ти...

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Цитирай Първоначално написано от Azoria Виж мнението
    Ъх.. защото ти е правила "супер тънки намеци"? По тази логика най-добрите ми приятели трябва отдавна да са спрели да ми говорят... Може да е на шега. Аз ти предлагам да си поговорите и да видиш има ли нещо, а не да идеш при нея и да й изтърсиш "Виж са.. аз не те харесвам по същия начин"...
    Ако на мен това ми го изтърси най-добрия ми приятел ще гледам като теле в железница ..

По темата - наистина ли са ти достоверни източниците? Дори и да са такива, най-достоверния е тя самата. Защо слушаш другите и си прецакваш отношенията с нея, като можеш да проведеш един спокоен разговор, очи в очи?
    Недей да правиш грешката всеки път да вярваш на другите, не винаги те ти мислят доброто, колкото и да не ти се вярва.

Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от Wednesday666 Виж мнението
    Ако на мен това ми го изтърси най-добрия ми приятел ще гледам като теле в железница ..
    Аз също

Абе,хора, щом пускам цяла тема значи съм абсолютно сигурен в това, което казвам

Град
    Bulgaria
    Ми говори с нея. Какво друго?

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Голове се вкарват и в приятелски мачове ..

if you know what i mean
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Супер фен Аватара на djipsito
    Цитирай Първоначално написано от psychopath Виж мнението
    Аз лично съм е'бал "най-добрите си приятелки", моят съвет е да го направиш и ти...
    Ако наистина го харесва като нещо повече и я наебе, отидЕ коня в реката - ще лапне още повече, а той не иска тва...

И моя най-добър приятел ми изръси в дискотеката, че е влюбен в мен, а гаджето ми беше на 5 метра от нас... Шок и ужас, кво да ви кажа. Аз съм страхлива, не желая да отварям темата пред него, не желая да я обсъждам. Не знам защо ми го каза, като е наясно с... доста неща.

Оф, не знам, аз предпочетох да се направя на луда, все едно не ми е казвал нищо. Абсолютно нищо не се е променило, мисля си, че просто е бил пиян.. с две думи намирам всякакво оправдание, за да мисля, че тва не е вярно.

Въпреки тва, което правя аз, моя съвет е ти да говориш с нея.. щото си чул-недочул някви работи, от някви хора.. Отвори темата деликатно, като се правиш, че тва, което знаеш, едва ли не не може да е истина и виж кво ще ти каже. Направи го да е ... смешно, все едно се забавляваш със слухове ако искаш. Виж й реакцията и кво ще ти каже... Ако искаш я питай и дали е вярно. Просто не бързай да режеш без да си сигурен, да не съжаляваш после.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

ОК, благодаря много на всички, темата може да се затвори. : ))

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си