.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Hybrid View

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Аз лично съм е'бал "най-добрите си приятелки", моят съвет е да го направиш и ти...

Супер фен Аватара на djipsito
    Цитирай Първоначално написано от psychopath Виж мнението
    Аз лично съм е'бал "най-добрите си приятелки", моят съвет е да го направиш и ти...
    Ако наистина го харесва като нещо повече и я наебе, отидЕ коня в реката - ще лапне още повече, а той не иска тва...

И моя най-добър приятел ми изръси в дискотеката, че е влюбен в мен, а гаджето ми беше на 5 метра от нас... Шок и ужас, кво да ви кажа. Аз съм страхлива, не желая да отварям темата пред него, не желая да я обсъждам. Не знам защо ми го каза, като е наясно с... доста неща.

Оф, не знам, аз предпочетох да се направя на луда, все едно не ми е казвал нищо. Абсолютно нищо не се е променило, мисля си, че просто е бил пиян.. с две думи намирам всякакво оправдание, за да мисля, че тва не е вярно.

Въпреки тва, което правя аз, моя съвет е ти да говориш с нея.. щото си чул-недочул някви работи, от някви хора.. Отвори темата деликатно, като се правиш, че тва, което знаеш, едва ли не не може да е истина и виж кво ще ти каже. Направи го да е ... смешно, все едно се забавляваш със слухове ако искаш. Виж й реакцията и кво ще ти каже... Ако искаш я питай и дали е вярно. Просто не бързай да режеш без да си сигурен, да не съжаляваш после.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си