- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Майкъл Джексън умря от Синдрома на Даун
NailGunAssasin Боклук си ти, щом вярваш на жълтини и таблоиди
Обама "Майкъл Джексън беше една велика икона,която изживя трагичен живот"
Последно редактирано от mozart : 11-08-2012 на 12:50
xPafx Научи се да пишеш на родния си език и след това обиждай ИКОНИ които не познаваш.
Ахухухахаухаху, кой ти е казал,че те са ни любима?
Да си чувала за In this moment? Nirvana? RHCP? Bon Jovi? Metallica? Scorpions? Sonata Arctica? Slipknot? In Flames? Led Zeppelin? Guns n Roses? Oasis? Love Spit Love? Fozzy? Alice Cooper? И други и други.. я ми кажи те какво общо имат с Майкъл?
И боклук ще ме наречеш чак тогава, когато знаеш НЕЩО, каквото и да е за мен, както ние знаем за него, ясно ли ти е гнидо проста?
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
xPafx Ей пикло, а ти как ще наричаш Майкъл боклук без да го познаваш?!Той е НЕВИНЕН разбери! Защо по-двяволите вярвате във всичко в което четете?Провери ли в гугъл изобщо отговор на въпроса "Майкъл Джексън педофил ли е?".. А за музиката, разбери,че всеки има различен вкус в музиката! Музикалните критици и експерти смятат че МАЙКЪЛ ДЖЕКСЪН е УНИКАЛНА звезда,каквато не може да бъде повторена и родена отново! Така че некомпетентното ти мнение изобщо не струва .
Спирам да пиша тук, тъй като нямам намерение да обяснявам за изпълнители като Краля Майкъл Джексън, Елвис Пресли и Бийтълз на малки дечица.
добре, че бе ти да ни отвориш очите![]()
n00bs
Да чувала съм дори имам билет за Бон Джови! И имат общо с Майкъл, защото за приятели!! и както ти написа, че преди да те наричам боклук да знам НЕЩО за теб, отнася се също и за Майкъл! FUCK YOU BITCHES!!!!!!!! ЧЕТИ ЧЕТИ ЧЕТИ ПРОСТАААААААААААААААААААА АААА
първо българския не ми е роден, така че ще си пиша както си искам!
@nqmaznacheniee Най-награждавания артист на всички времена. Носител на 7 награди Гинес (вкл. Най-велик изпълнител на всички времена). С кариера от 6 годишен и със записани рекорди като : най-продаван албум - на Майкъл Джексън - Трилър 110 милиона. най-грандиозно турне - на Майкъл Джексън - BAD. Създател на роботския танц. Първия чернокож излъчен по MTV. Beatbox майстор и др.
Има толкова да се казва, когато става дума за КРАЛЯ - Майкъл Джексън!
@ yakuza Изобщо не ми пука за сарказтичното ти изказване... Изпълнители като Бионсе (която каза че ако не беше Майкъл,тя нямаше да иска да става певица), Джъстин Тимбърлейк, Ъшър, Уитни Хюстън и МНОООГО други (52 милиона само във фейсбук) са на нашето мнение с Ани, така че както казах : I PISS ON YOUR OPINION YOU FUCKIN' TEENS!
![]()
А бай дъ уей, как така изведнъж вие двама, никога преди не стъпвали в този раздел, изведнъж не навъдихте.. странно, странно.. пак ми лъха на фейкове..
Земете направете поне още 1 прф, та поне да сте повече.
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
аз вчера търсих теми за Майкъл във форума, за да се запознаем много фенове и т.н. ... и видях това отвратително заглавие, което ме изнерви и исках да покажа, че Майкъл не е сам, ние сме с него!
@xPafx ... Да, хубаво е че не отричаш творчеството муама преди да го наричаш "личност-боклук" го опознай нали така? Не може да вярваш на всички слухове които чуваш. Както казах, прочети в гугъл за "Is Michael Jackson a pedophille" и ще намериш отговора. Може и в Yahoo Answers, който примерно пита дали е бил виновен, винаги водещият отговор е НЕ! Знаеш ли от какво почина той? От преспивателни? А знаеш ли защо ги приемаше? Защото след този фалшив съд, той се разболя от инсомния (психично състояние на неспокойствие) ... както цитирах по-рано, освен Бионсе и много други, и Обама каза 'Майкъл Джексън е велика икона, която изживя трагичен живот" ... надявам се да разбереш, а да не се инатиш като всички останали хейтъри тук.
http://vbox7.com/play:3ddb05f7 за този ли става въпрос ?
наистина ли не знаеш кой е Майкъл?????
ето да си припомниш, защото съм сигурна, че няма човек, който не е слушал тази песен http://www.youtube.com/watch?v=Zi_XLOBDo_Y
@nqmaznacheniee ... На твое място, аз ако не познавах кои са хората : Майкъл Джексън, Джон Ленън, Джеймс Браун.. просто щях да млъкна. Както каза един философ "Ако няма какво да кажеш просто млъкни"![]()
той винаги ще е жив в сърцата ни... давам ти пример... ти си фен на някого и той не дай си Боже почине, ще спреш да си му фен ли? ще позволяваш другите да го обиждат ли?
@NailGunAssasin' Това че изкара бебето си извън балкона (за което той после се извини) за да покаже на феновете,педофил ли го прави? Информирай се!!! А после той хвърля кърпа с автограф в случай че идиотите тук да не помислят че той наистина "хвърля бебе" .. омг... http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=XAi3VTSdTxU&
Изслушай тази песен до край, усети гения му, след това разбери поне от Гугъл, що за човек е бил Майкъл Джексън и тогава си прави изводи