.
Отговор в тема
Страница 2 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 150
    NailGunAssasin Боклук си ти, щом вярваш на жълтини и таблоиди

Обама "Майкъл Джексън беше една велика икона,която изживя трагичен живот"
    Последно редактирано от mozart : 11-08-2012 на 12:50

xPafx Научи се да пишеш на родния си език и след това обиждай ИКОНИ които не познаваш.

Кой е Майкъл Джексън

Цитирай Първоначално написано от AnnieMichaelJackson Виж мнението
    Абе ей глупаци! Вие сте боклуците тук! Както казах първо се запознайте с факти после говорете нещастници... просто сте много смешни... ако Майкъл беше боклук нямаше сега целия свят да го имитира и да иска да е като него.... примерно вашите любими певци като Рияна, Крис Браун, Ни ЙО, Ъшър, Бийбър и т.н. , така че ви оставям.. няма да си губя времето с хора, на които трябва да им повториш нещо 10000 пъти, за да го разберат..
    Ахухухахаухаху, кой ти е казал,че те са ни любима?
    Да си чувала за In this moment? Nirvana? RHCP? Bon Jovi? Metallica? Scorpions? Sonata Arctica? Slipknot? In Flames? Led Zeppelin? Guns n Roses? Oasis? Love Spit Love? Fozzy? Alice Cooper? И други и други.. я ми кажи те какво общо имат с Майкъл?
    И боклук ще ме наречеш чак тогава, когато знаеш НЕЩО, каквото и да е за мен, както ние знаем за него, ясно ли ти е гнидо проста?
    WindScar <3333
    obesendomat (superman) <3

Цитирай Първоначално написано от mozart Виж мнението
    xPafx Научи се да пишеш на родния си език и след това обиждай ИКОНИ които не познаваш.
    Я първо виж как пише AnnieMichaelJackson и после говори на мен, аз поне знам че глагол и "не" се пишат разделно! Знам и къде аджеба да сложа запетайки.
    WindScar <3333

not sure if trolling or failing very hard
    Цитирай Първоначално написано от xPafx Виж мнението
    Ахухухахаухаху, кой ти е казал,че те са ни любима?
    Да си чувала за In this moment? Nirvana? RHCP? Bon Jovi? Metallica? Scorpions? Sonata Arctica? Slipknot? In Flames? Led Zeppelin? Guns n Roses? Oasis? Love Spit Love? Fozzy? Alice Cooper? И други и други.. я ми кажи те какво общо имат с Майкъл?
    И боклук ще ме наречеш чак тогава, когато знаеш НЕЩО, каквото и да е за мен, както ние знаем за него, ясно ли ти е гнидо проста?
    кърт кобейн е боклук!
    ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga

xPafx Ей пикло, а ти как ще наричаш Майкъл боклук без да го познаваш?!Той е НЕВИНЕН разбери! Защо по-двяволите вярвате във всичко в което четете?Провери ли в гугъл изобщо отговор на въпроса "Майкъл Джексън педофил ли е?".. А за музиката, разбери,че всеки има различен вкус в музиката! Музикалните критици и експерти смятат че МАЙКЪЛ ДЖЕКСЪН е УНИКАЛНА звезда,каквато не може да бъде повторена и родена отново! Така че некомпетентното ти мнение изобщо не струва .
    Спирам да пиша тук, тъй като нямам намерение да обяснявам за изпълнители като Краля Майкъл Джексън, Елвис Пресли и Бийтълз на малки дечица.

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    добре, че бе ти да ни отвориш очите
    n00bs

Да чувала съм дори имам билет за Бон Джови! И имат общо с Майкъл, защото за приятели!! и както ти написа, че преди да те наричам боклук да знам НЕЩО за теб, отнася се също и за Майкъл! FUCK YOU BITCHES!!!!!!!! ЧЕТИ ЧЕТИ ЧЕТИ ПРОСТАААААААААААААААААААА АААА

първо българския не ми е роден, така че ще си пиша както си искам!

@nqmaznacheniee Най-награждавания артист на всички времена. Носител на 7 награди Гинес (вкл. Най-велик изпълнител на всички времена). С кариера от 6 годишен и със записани рекорди като : най-продаван албум - на Майкъл Джексън - Трилър 110 милиона. най-грандиозно турне - на Майкъл Джексън - BAD. Създател на роботския танц. Първия чернокож излъчен по MTV. Beatbox майстор и др.
    Има толкова да се казва, когато става дума за КРАЛЯ - Майкъл Джексън!

така е! Той е КРАЛ на МУЗИКАТА <3

@ yakuza Изобщо не ми пука за сарказтичното ти изказване ... Изпълнители като Бионсе (която каза че ако не беше Майкъл,тя нямаше да иска да става певица), Джъстин Тимбърлейк, Ъшър, Уитни Хюстън и МНОООГО други (52 милиона само във фейсбук) са на нашето мнение с Ани, така че както казах : I PISS ON YOUR OPINION YOU FUCKIN' TEENS!

xPafx Ей пикло, а ти как ще наричаш Майкъл боклук без да го познаваш?!Той е НЕВИНЕН разбери! Защо по-двяволите вярвате във всичко в което четете?Провери ли в гугъл изобщо отговор на въпроса "Майкъл Джексън педофил ли е?".. А за музиката, разбери,че всеки има различен вкус в музиката! Музикалните критици и експерти смятат че МАЙКЪЛ ДЖЕКСЪН е УНИКАЛНА звезда,каквато не може да бъде повторена и родена отново! Така че некомпетентното ти мнение изобщо не струва .
    Спирам да пиша тук, тъй като нямам намерение да обяснявам за изпълнители като Краля Майкъл Джексън, Елвис Пресли и Бийтълз на малки дечица.
    Че аз да съм казала нещо за Бийтълс? Или за Пресли, не нали? Да съм отрекла творчеството на Джексън? Говорих за личността, дююд, а ти толкова като си го харесваш, чети си статиите, слушай си музиката и си трай.
    WindScar <3333

А бай дъ уей, как така изведнъж вие двама, никога преди не стъпвали в този раздел, изведнъж не навъдихте.. странно, странно.. пак ми лъха на фейкове..
    Земете направете поне още 1 прф, та поне да сте повече.
    WindScar <3333

аз вчера търсих теми за Майкъл във форума, за да се запознаем много фенове и т.н. ... и видях това отвратително заглавие, което ме изнерви и исках да покажа, че Майкъл не е сам, ние сме с него!

@xPafx ... Да, хубаво е че не отричаш творчеството му ама преди да го наричаш "личност-боклук" го опознай нали така? Не може да вярваш на всички слухове които чуваш. Както казах, прочети в гугъл за "Is Michael Jackson a pedophille" и ще намериш отговора. Може и в Yahoo Answers, който примерно пита дали е бил виновен, винаги водещият отговор е НЕ! Знаеш ли от какво почина той? От преспивателни? А знаеш ли защо ги приемаше? Защото след този фалшив съд, той се разболя от инсомния (психично състояние на неспокойствие) ... както цитирах по-рано, освен Бионсе и много други, и Обама каза 'Майкъл Джексън е велика икона, която изживя трагичен живот" ... надявам се да разбереш, а да не се инатиш като всички останали хейтъри тук.

@nqmaznacheniee Най-награждавания артист на всички времена. Носител на 7 награди Гинес (вкл. Най-велик изпълнител на всички времена). С кариера от 6 годишен и със записани рекорди като : най-продаван албум - на Майкъл Джексън - Трилър 110 милиона. най-грандиозно турне - на Майкъл Джексън - BAD. Създател на роботския танц. Първия чернокож излъчен по MTV. Beatbox майстор и др.
    Има толкова да се казва, когато става дума за КРАЛЯ - Майкъл Джексън!
    http://vbox7.com/play:3ddb05f7 за този ли става въпрос ?

наистина ли не знаеш кой е Майкъл?????
    ето да си припомниш, защото съм сигурна, че няма човек, който не е слушал тази песен http://www.youtube.com/watch?v=Zi_XLOBDo_Y

@nqmaznacheniee ... На твое място, аз ако не познавах кои са хората : Майкъл Джексън, Джон Ленън, Джеймс Браун.. просто щях да млъкна. Както каза един философ "Ако няма какво да кажеш просто млъкни"

Цитирай Първоначално написано от AnnieMichaelJackson Виж мнението
    аз вчера търсих теми за Майкъл във форума, за да се запознаем много фенове и т.н. ... и видях това отвратително заглавие, което ме изнерви и исках да покажа, че Майкъл не е сам, ние сме с него!
    ама как не е сам.. той е ъ..мъртъв..
    WindScar <3333

@xPafx ... Да, хубаво е че не отричаш творчеството му ама преди да го наричаш "личност-боклук" го опознай нали така? Не може да вярваш на всички слухове които чуваш. Както казах, прочети в гугъл за "Is Michael Jackson a pedophille" и ще намериш отговора. Може и в Yahoo Answers, който примерно пита дали е бил виновен, винаги водещият отговор е НЕ! Знаеш ли от какво почина той? От преспивателни? А знаеш ли защо ги приемаше? Защото след този фалшив съд, той се разболя от инсомния (психично състояние на неспокойствие) ... както цитирах по-рано, освен Бионсе и много други, и Обама каза 'Майкъл Джексън е велика икона, която изживя трагичен живот" ... надявам се да разбереш, а да не се инатиш като всички останали хейтъри тук.
    Дори и всичко да е просто един голям слух, то слуховете все започват от някъде, нали? В тях все има истина, нали?!
    WindScar <3333

той винаги ще е жив в сърцата ни... давам ти пример... ти си фен на някого и той не дай си Боже почине, ще спреш да си му фен ли? ще позволяваш другите да го обиждат ли?

Цитирай Първоначално написано от nqmaznacheniee Виж мнението
    http://vbox7.com/play:3ddb05f7 за този ли става въпрос ?
    WindScar <3333

@NailGunAssasin' Това че изкара бебето си извън балкона (за което той после се извини) за да покаже на феновете,педофил ли го прави? Информирай се!!! А после той хвърля кърпа с автограф в случай че идиотите тук да не помислят че той наистина "хвърля бебе" .. омг... http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=XAi3VTSdTxU&
    Изслушай тази песен до край, усети гения му, след това разбери поне от Гугъл, що за човек е бил Майкъл Джексън и тогава си прави изводи

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си