.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 115
    Аз имах подобен проблем , моята връзка е по-дълга значително и това стана на 6тия или 7мия месец някъде..
    Същата история .. Поговорих с половинката си , минаха ми бая филми през главата , но и след разговора не разбрах " Как така ?!?!!"

Оправданието в моя случай беше - " Аз претърпях операция " ( което си беше така ) Но поведението не се дължеше на това ..
    Трудно ше разбереш каква е действителната причина за това държание , моя съвет е -
    Да говорите наистина , но просто бъди търпелива .. всичко си идва на мястото в крайна сметка мир.

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    Виж ся, мисля си че е следното...
    В даден етап от връзката си, момчетата/мъжете се запитват дали наистина си струва да бъдат с въпросното девойче.
    Тогава стават по затворени за нас самите, много мислят и едновременно ту така, ту иначе... Дай му време, рядко едно момче знае какво иска (хаххахаха каква ирония , ние момичетата май повече.) а през това "време" старай се да блеснеш максимално !

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    аз пак да се оплача и да помоля за съвет
    не сме се виждали от неделя, т.к. се разболях и той е болен и да се оправим по-бързо, уж
    само че щях да съм окей , ако ми звънеше
    за 3 дни съм го чувала 5 пъти по 1 минута, като 1 път той ми звънна, всичките останали аз
    наистина много го харесвам и искам нещата да се получат, обаче не знам какво трябва да му кажа или как да го питам , за да разбера какво мисли той по тоя въпрос и какво мисли за мен като цяло
    вие какво мислите по въпроса? как да го предразположа към разговор и пр.?
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    1во - вземете пийте нещо за имунната система. Какви са тези постоянни разболявания? То и ако това ви е причината да не се виждате... надали ще прекарвате много време заедно

2ро - щом не те търси, остави го и ти. Ако не се сети за теб сам няколко дни, дори и за един разговор по телефона - мисля, че няма какво да губиш с такава връзка.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Чудя се как не си го усетила вече .. Миличка, за жалост факта е очебиен и е следния - пича просто няма интерес.

Била си интересна преди, ся болестта му е просто едно шибано оправдание. Не се учудвай, ако след някой и друг ден ти каже " Искам да скъсаме шот вече си ми безинтересна " . Силно се надявам да греша, наистина.

Как да го предразположиш? Ако той самия няа желание - няма как да стане. Насила хубост не става, такова е.
    Иначе като искаш да разбереш нещо - точно, ясно и В ОЧИТЕ. Просто питаш дали той има желание тази връзка да е истинска, а не запълване на времето и от време на време някой и друг секс маратон.

И подкрепям Azoria - пий нещо за имунната, че е шибано времето - шибано е, ама в последно време си все болна. А това не е хубаво.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    аз пак да се оплача и да помоля за съвет
    не сме се виждали от неделя, т.к. се разболях и той е болен и да се оправим по-бързо, уж
    само че щях да съм окей , ако ми звънеше
    за 3 дни съм го чувала 5 пъти по 1 минута, като 1 път той ми звънна, всичките останали аз
    наистина много го харесвам и искам нещата да се получат, обаче не знам какво трябва да му кажа или как да го питам , за да разбера какво мисли той по тоя въпрос и какво мисли за мен като цяло
    вие какво мислите по въпроса? как да го предразположа към разговор и пр.?
    Не виждам как имаш енергия да продължиш да влагаш нещо в тая връзка, след като отсрещната страна ОЧЕВИДНО не прави нищо по въпроса. Не се страхувай да отстояваш позицията си, в края на краищата... какво ще стане? Не сте madly inlove, нито имате дълга и стабилна връзка. Ще късате... голям праз. Нали знаеш, че няма да е последното момче, което ще те е харесало?

Купи му едни витамини. Негова си е вината, че няма никакъв имунитет.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Негова си е вината, че няма никакъв имунитет.
    Добре, това беше страшно тъпо. Като човек, който пие антибиотици почти всеки месец и е болен (не от прости настинки) всеки месец, казвам че изобщо не зависи от нас. Какво ли не съм изпила за тая имунна система, нищо не помага.
    Реших да го споделя.

Иначе, Иве. Знаеш че съм ти приятелка, и ми е тежко да те гледам как се мъчиш в тази връзка. Споделям мнението на тези, които ти казват че той просто се оправдава и не иска да бъде с теб.
    Мъчно ми е че ти го казвам, ама на това мнение съм.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Добре, това беше страшно тъпо. Като човек, който пие антибиотици почти всеки месец и е болен (не от прости настинки) всеки месец, казвам че изобщо не зависи от нас. Какво ли не съм изпила за тая имунна система, нищо не помага.
    Реших да го споделя.

Иначе, Иве. Знаеш че съм ти приятелка, и ми е тежко да те гледам как се мъчиш в тази връзка. Споделям мнението на тези, които ти казват че той просто се оправдава и не иска да бъде с теб.
    Мъчно ми е че ти го казвам, ама на това мнение съм.
    Нормално да си болна всеки месец, след като пиеш толкова много антибиотици. Нали знаеш принципа на действие?
    Оправи си храненето, обличай се умерено, пий витамини и всичко ще е на 6.

Град
    София, България
    Оправи си храненето, обличай се умерено, пий витамини и всичко ще е на 6.
    Казват всички, които не са болни. Айде, моля ти се. Звучиш като майка ми.
    Обличам се топло, ям страхотно, тъпча се с витамини. И въпреки това пак съм болна. Посещавала съм десетки болници, не само в БГ, но и тук, предписват ми витамини и глупости и въпреки това ефект няма.

Така, че. Не е така.
    Спамим, сорри Иве.

anonymous708973
    Guest
    Значи се замисли дали майка ти не е права.
    Защото аз слушам моята, когато ми говори за това. И съм пила антибиотик 4-5 пъти през живота си.

Град
    София, България
    Значи се замисли дали майка ти не е права.
    Защото аз слушам моята, когато ми говори за това. И съм пила антибиотик 4-5 пъти през живота си.
    Тц. Изобщо не е права. На 16 години съм, изпълнявам всичко и пак не съм здрава. Просто бацилите много лесно ме достигат, въпреки фактът, че съм дебело облечена, добре охранена и тъпчена с Цетабе, Вит Ц, и други простотии всеки божи ден.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Впрочем, понякога е до периоди. Случва се да караш някакъв по-кекав момент и да боледуваш много често и тежко пък след известно време да ти мине това състояние. Никога няма да забравя как в 11 клас боледувах по 2-3 пъти месечно, а понякога от няколко неща едновременно. XD Пък (да чукна на дърво) сега я се случи веднъж-2 пъти годишно, я не. Всяка есен, обаче, пия респивакс по 3 месеца като защитна мярка и мисля, че работи.

Блъди, аз пък викам да не го късаш директно. Може би си показала прекалено голяма и сериозна привързаност в рамките на не особено дългата ви връзка и той е загубил тръпка. Спри да го търсиш усилено, спри да се мусиш и да дивееш, а седни за малко, поеми си дъх, успокой се и си отбележи, че една-2 седмици ще си гледаш твоя живот. Излизай си, учи си, чети си, хобита, каквото ти идва от душа. Не му звъни. Може би като се почувства за момент застрашен, че може да те загуби, ще спре да се държи като лапе и ще си помръдне пръста за теб. Хем ще си правиш неща, полезни за самата теб, хем няма да се унижаваш да "тичаш" след него, хем има известна вероятност да се усети. Ако ли не, здраве да е. Наистина не е последен.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Град
    Heaven
    мерси момичета, не знам от наивност или от любов , ама ще се съглася със Сиси :Д
    днес ми се обади пръв, подчертавам т.к. не го беше правил особено често напоследък
    обясни ми , че няма нищо и да не се притеснявам и просто да си се оправям у дома, кашляше зле
    в единият момент си мисля, окей, ще се разделим, ама после като го чуя и се разтапям..
    и си мисля, че не е толкова грешно и че просто след като оздравееМ ни трябва разнообразие
    не сме правили секс, правим едно и също (разходка+кафе+разходка; дискотека х 2-3 пъти месечно + отделно аз ходя при него с приятели, докато е на работа ) и просто ще заявя, че т.к. виждам че не ни е окей 'еднаквотията' трябва да правим нещо различно
    и някак ще го предразположа към темата за секса, защото си мислех,че не е важно, когато съм го имала винаги
    и изведнъж когато го няма и когато човека не ме натиска през 5 минути се чудя къде бъркам(е)

мерси (:

//знам че е малко странна темата, ама ако имам нужда от съвет предпочитам обективни мнения,т.к. приятел(к)ите ми са малко като:мда, знам, трябва да не му звъниш или трябва да говорите
    и слушам едно и също пристрастно мнение и не ми харесва!
    та да, съжалявам , ама предпочитам да се допитвам така ..до непознати (образно казано ) (:
    мерси пак :>

anonymous708973
    Guest
    Ходите от 2 месеца и вече има рутина.
    26-годишен мъж не иска секс, при положение, че дори не си девствена, че да излезе с номера, че много те цени и бла-бла.
    Ти си тази, която ще го предразполага към секс.

Не обичам да съм лошата, ама тия неща не ти ли говорят нещо?

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Oh you (:

Значи целта е да му намерим оправдание за да може розовия романс в главата на Ивето да продължи да съществува, макар и без връзка с реалността? Като игнорираме на случаен принцип различни факти, а всички останали тълкуваме както ни е угодно? Че тва си е баш като българската съдебна система.

Тъй да бъде... всички са невинни. Похвално!

П.П. Тряше да почнеш с това че не правите секс.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    П.П. Тряше да почнеш с това че не правите секс.
    *все още

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Два месеца 26 годишен мъж дори не е проявил инициатива да правите секс?
    Е, това вече е друго .. Добре, имаш ли някаква идея защо?
    Защото ние хубаво си правим някви субективни анализи, обаче в действителност само ти го виждаш и ти знаеш кво се случва с него.
    Можеш ли да измислиш няква сериозна причина за това нещо?
    Защото ако не можеш .. Не искам да го повтарям, обаче ми се струва все повече и повече, че има нещо АДСКИ куцащо в цялата история и то не е боледуването ..

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    И аз пропуснах, че не правите секс.. Нямаш ли притеснението,че... само ти не правиш секс?
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    не искам да се разделяме или нещо такова, нито той показва по някакъв начин че го иска
    Аха, но и не показва, че не иска да се разделяте, и иска да сте заедно...
    Болен е - ми добре, ама като е болен живота му спира ли не мога да разбера? Взел ли си е болничен или си ходи на работа? Щото много тъпо да е болен и да не се вижда с теб, а да си ходи на работа.
    Щом и двамата сте болни още по-зле. Нали си болна, как ще се оправдава, че не искал да те разболее...
    Друг е въпроса, че и на мен ми се струва, че само ти не правиш секс.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    Значи целта е да му намерим оправдание за да може розовия романс в главата на Ивето да продължи да съществува, макар и без връзка с реалността? Като игнорираме на случаен принцип различни факти, а всички останали тълкуваме както ни е угодно? Че тва си е баш като българската съдебна система.
    Рядко се случва, но съм съгласна.

тоя малоумник риби ли е? : Д

иначе... втф, мен, втф.

сиси, ако някой иска да бъде с теб, той ще има мотивация да бъде с теб, нещо ще го влече към тебе, нещо ще го дразни под лъжичката, в корема и къде ли още не... просто ще иска да бъде с теб
    без постановки от сорта "ще бъда недостъпна", "няя го търся 2-3 дена", "няма да бъда досадна"

отписвай го
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Добре, предлагам ти за шестия месец, ако съвсем случайно и двамата сте здрави и имате време да си подарите първия секс във вашата връзка. Ама да е мисионерската, и завити.. че да не изстинете.

Аз само се чудя защо си толкова отчаяна...

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на djipsito
    Мога да ти споделя аз какво направих наскоро. Усещах и аз подобно дръпнато държание (не чак толкова де), а и ми отказваше секс.. което пък аз не мога да го ... преглътна. При нас може би нещата са малко по-различни, защото и двамата в началото се "разбрахме", че сме заедно най-вече заради секса и ще го караме бавно. Двойка сме си, показваме го пред останалите, излизаме заедно и т.н, има уважение и добро отношение, ама в началото и аз имах подобни на твоите "проблеми".

Аз съм такава, че питам веднъж. Той е такъв, че не винаги отговаря веднага, ама като види, че спирам да си пъхам носа, сам ми казва. Също съм такава, че не мога да мълча, колкото и да съм привързана. Тая способност моя се появи неочаквано, щото преди все се стараех да съм деликатна. Сега просто не ми пука. Заковавам си въпроса, който ми се върти, без значение колко неуместно е, дали дреме, дали яде и т.н. Знам, че не е най-правилното и "не (винаги) трябва", ама съм решила да не живея по шаблона, който трябва, а да съм аз.

Та, говорих веднъж с него за тези неща, уж разбра. Една седмица ок, после пак същото. Просто наблюдавах и анализирах, накрая почна да ми кипва и го питах за кво е с мен. Издразни се, щото вече бяхме говорили за тва и ме пита за кво пак го питам и колко пъти трябвало да ми казва. Отсяках го набързо като му казах, че не виждам отношение и че няма да се правя на клоун и ако иска да е с мен, да е с мен като хората, щото няма да си играя игрички. Също му казах, че не може само едната страна да се опитва нещата да са ок и накрая нищо, щото като искаш да си с някой си готов да направиш доста компромиси, да му влезеш в кожата 100 пъти, да разбираш и т.н, ама всичко си има граница. С две думи или-или и да решава. Казах му преди да ми каже, да си удари една чикия, да премисли и тогава да ми се обади.

След няколко дни ми писа, че му липсвам, видяхме се и т.н. Каза, че иска да е с мен и от тогава сме си добре, държи се доста мило. Аз също съм болна, ама веднъж не ми е казал нищо. Даже миналата седмица се събуди и той със запушен нос и вика, че съм щяла да го заразя. Та му правих закуска, чай и пихме някви витамини двамата.

Друго, преди да се разболея толкова, само си подсмърчах, бяхме в тях да гледаме филм и ми каза "Не трябваше да идваш.." и "Трябваше да си стоиш у вас", което аз разбирам като, че не е искал да ходя и веднага го питам "За кво тогава не ми каза да не идвам"... Почна да ми обеснява, че го казва заради мен, че ще се разболея още повече и т.н.

Дълъг се получи поста ми, ама дано да откриеш нещо и в него. Исках да ти пиша. Със сегашния ми приятел си давам сметка, че някои момчета нямат толкова.. мм как да кажа, не знаят как точно да покажат отношението, което искат и ние го разбираме зле и почваме да се филмираме. Няколко пъти го забелязвам, обаче е вярно и че те самите ни ги набиват тия филми. За тва трябва да се говори и да се изцежда докрай проблема. Мисля, че с времето нещата се напасват, ако и двете страни имат желание.

Сори пак за романа.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Поговорете си открито за нещата, които те притесняват. Така ще си наясно със ситуацията))

Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от Wednesday666 Виж мнението
    Добре, имаш ли някаква идея защо?

Можеш ли да измислиш няква сериозна причина за това нещо?
    мисля, че не е правил секс досега и не е сигурен как да подходи
    да , сега нека го убием с камъни, че е на 26 и т.н., просто е адски стеснителен и т.н.
    НЕ СЪМ СИГУРНА, това са мои теории, непотвърдени от никого

той мен не смее да пипне, 5 срещи се гушкахме докато седим един до друг и чак тогава почнахме да се целуваме и пр., та надали ми изневерява

Петя, ходи на работа, защото няма как да го замести някой друг, а няма как да няма никой зад бара

jghgh, рак..nuff' said..

джипси, откривам себе си и него във вашата история :Д
    само че аз не съм (но мисля, че мога да бъда) толкова неделикатна и открита, което ми е грешката
    всичките ми приятелки ми казват просто да го питам каквото ме интересува, но след 1 седмица колебание го попитах дали ще има проблем, ако искам някой път да се събудя до него...

иначе не съм го виждала от миналата неделя, всеки ден се чуваме и т.н., но още излиза с номера, че сме болни и т.н.
    днеска аз не можах да изляза с него, т.к. имах работа след училище, а утре той е на сватба, така че евентуално, ако благоволи, ще се видим в неделя
    тук е момента да питам:
    случвало ли се е някой от двамата във връзката ВИ да е на сватба/ абитуриентска и да ви попита дали иска да отидете с него/вие да го попитате дали иска да дойде с вас? /любопитство/

аз не искам да го притискам и да му давам зор, с нищо няма да помогне това, просто следващия път като се видим ще му кажа, това което чувствам, ще го питам какво мисли за мен и за бъдещето ни заедно (или може би по отделно, не зная) и някакси ще му намекна за това, че е време да преминем на ''следващата база''

/съжалявам, малко дълго се получи../

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си