Цитирай Първоначално написано от Wednesday666 Виж мнението
Добре, имаш ли някаква идея защо?

Можеш ли да измислиш няква сериозна причина за това нещо?
мисля, че не е правил секс досега и не е сигурен как да подходи
да , сега нека го убием с камъни, че е на 26 и т.н., просто е адски стеснителен и т.н.
НЕ СЪМ СИГУРНА, това са мои теории, непотвърдени от никого

той мен не смее да пипне, 5 срещи се гушкахме докато седим един до друг и чак тогава почнахме да се целуваме и пр., та надали ми изневерява

Петя, ходи на работа, защото няма как да го замести някой друг, а няма как да няма никой зад бара

jghgh, рак..nuff' said..

джипси, откривам себе си и него във вашата история :Д
само че аз не съм (но мисля, че мога да бъда) толкова неделикатна и открита, което ми е грешката
всичките ми приятелки ми казват просто да го питам каквото ме интересува, но след 1 седмица колебание го попитах дали ще има проблем, ако искам някой път да се събудя до него...

иначе не съм го виждала от миналата неделя, всеки ден се чуваме и т.н., но още излиза с номера, че сме болни и т.н.
днеска аз не можах да изляза с него, т.к. имах работа след училище, а утре той е на сватба, така че евентуално, ако благоволи, ще се видим в неделя
тук е момента да питам:
случвало ли се е някой от двамата във връзката ВИ да е на сватба/ абитуриентска и да ви попита дали иска да отидете с него/вие да го попитате дали иска да дойде с вас? /любопитство/

аз не искам да го притискам и да му давам зор, с нищо няма да помогне това, просто следващия път като се видим ще му кажа, това което чувствам, ще го питам какво мисли за мен и за бъдещето ни заедно (или може би по отделно, не зная) и някакси ще му намекна за това, че е време да преминем на ''следващата база''

/съжалявам, малко дълго се получи../