.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 115 от общо 115
    Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Чак на сватба или абитуриентска, не, но имах един бивш, чиято пра-баба стана на 90+ години и въпреки факта, че ходихме от кратко време заедно ме покани. Пътувахме 1 час до ДРУГ град в Швеция, с баща му и сестра му, които до преди това не бях срещала. Запозна ме с цялото семейство, дори с пра-бабата, вечеряхме, разхождахме се, а накрая когато си тръгвах получих прегръдки от баща му, леля му, баба му и дядо му, дори от пра-баба му и други роднини. Накрая баща му дори ме закара до вкъщи.

А бяхме заедно от има-няма месец.

Просто... Иве. Не знам какво да ти кажа.

Мега фен
    ^ Само венчалния пръстен са пропуснали. Тцтц.

//а после обясняваш, че шведите не били хубави хора. Знам си аз.

Град
    София, България
    Едно голямо НО - американци са и не са хубави хора от гледна точка на това, че въпросния беше пикльо, който не спираше да се хвали с материалните си боклуци на мама и тате. А аз такива не понасям.

Мега фен
    ^Тъжно ще ти стане когато осъзнаеш, че е просто невинно хлапе, което иска да се харесва на околните и се възползва от единственото, с което на този етап е способен да се изтъкне.
    Мен ми се струва сладко и невинно. Ебал ли съм го... По-добре е от човек, който е абсолютно уверен в себе си и не изпитва никаква нужда от потвърждението на околните. Последните са някак ... студени и безинтересни, което пък ги прави (поне имхо) неподходящи за някакви стойностни взаимоотношения.

С т'ва мислене стара мома ще си останеш - искаш и двамата партньори да са на едно ниво. Блаби беше пуснала една хубава тема преди ден-два.

Някой ден с умиление ще поглеждаш към разни такива инфантилни хорица, осъзнавайки, че нямаш място в 'розовия' им свят. Тъжно ще ти стане, ще видиш.

Град
    София, България
    ^Не, няма да ми стане тъжно. Мислила съм го, но не е баш такъв случая. Можеше да се опита да ме впечатли със знания. А не с пари. Аз не търся нещо сладко и невинно.

Не си първия, който казва, че ще си остана стара мома. Напротив, баща ми го споменава почти всеки ден. :Д И знаеш ли какво? Примирила съм се с идеята. По-добре да съм сама, отколкото с някого, който ще ме дразни постоянно дори с присъствието си. Сама ще имам поне достатъчно време да обикалям, научавам и да си блъскам главата в някоя стена.

Някой ден с умиление ще поглеждам към такива разни инфантилни хорица, да, прав си. Да, сигурно ще ми е тъжно. Но никога няма да искам да имам правото да бъда до/с тях.

аурис, просто няма любов и независимост
    двете неща не съществуват.
    това са моите виждания имхо, де.
    ако си независим няма как да обичаш

много те харесвам, аурис :*
    но искам само аз да казвам на Блабка Блаби-Блаб.. :д
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    мисля, че не е правил секс досега и не е сигурен как да подходи
    да , сега нека го убием с камъни, че е на 26 и т.н., просто е адски стеснителен и т.н.
    НЕ СЪМ СИГУРНА, това са мои теории, непотвърдени от никого

той мен не смее да пипне, 5 срещи се гушкахме докато седим един до друг и чак тогава почнахме да се целуваме и пр., та надали ми изневерява

Петя, ходи на работа, защото няма как да го замести някой друг, а няма как да няма никой зад бара

jghgh, рак..nuff' said..

джипси, откривам себе си и него във вашата история :Д
    само че аз не съм (но мисля, че мога да бъда) толкова неделикатна и открита, което ми е грешката
    всичките ми приятелки ми казват просто да го питам каквото ме интересува, но след 1 седмица колебание го попитах дали ще има проблем, ако искам някой път да се събудя до него...

иначе не съм го виждала от миналата неделя, всеки ден се чуваме и т.н., но още излиза с номера, че сме болни и т.н.
    днеска аз не можах да изляза с него, т.к. имах работа след училище, а утре той е на сватба, така че евентуално, ако благоволи, ще се видим в неделя
    тук е момента да питам:
    случвало ли се е някой от двамата във връзката ВИ да е на сватба/ абитуриентска и да ви попита дали иска да отидете с него/вие да го попитате дали иска да дойде с вас? /любопитство/

аз не искам да го притискам и да му давам зор, с нищо няма да помогне това, просто следващия път като се видим ще му кажа, това което чувствам, ще го питам какво мисли за мен и за бъдещето ни заедно (или може би по отделно, не зная) и някакси ще му намекна за това, че е време да преминем на ''следващата база''

/съжалявам, малко дълго се получи../
    Какво те привлича в тоя човек, че въобще се занимаваш?
    Temet Nosce

벨야카

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    честно казано не знам вече :Д
    отначало ме привличаше той, готин е на външен вид, има яко тяло и пр.
    беше забавен и мил, обръщаше ми повече внимание и внесе малко цвят в сивите ми дни (образно казано, но наистина беше така)
    правеше ме щастлива и цъфтях като си мислех за него даже
    после почнахме да не се целуваме, защото бяхме болни
    после почнахме да излизаме веднъж на седмица
    и изведнъж нещо се промени и точно заради това се занимавам, да разбера какво се е променило и да се опитам да върна времето назад, когато беше мил и като го видех се разцъфвах като роза през юни
    (нещо ми е много поетично днес!)
    не знам дали ще се получи, не знам дали си струва да опитвам, но ще пробвам и ще видя какво ще стане : )
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Аз па имам теория че в момента се ловиш за тоз, щото с предния нещата не ти се получиха. Като удавник за сламка се хващаш.

Отделно че не споменаваш никъде че го обичаш заради някое негово качество. Изобщо никъде не се споменава неговата същност. Кеф ти е просто че ти обръща внимание. Ама тва може да го прави всеки сульо. Като е спрял да го прави и ти вече се чудиш за какво да се хванеш, за да не се изправиш пред истината че той е просто образ а не личност в твоя свят. Което не знайно защо става тенденция вече при теб. А колкото и да се стараеш това е спукана кофа.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    честно казано не знам вече :Д
    отначало ме привличаше той, готин е на външен вид, има яко тяло и пр.
    беше забавен и мил, обръщаше ми повече внимание и внесе малко цвят в сивите ми дни (образно казано, но наистина беше така)
    правеше ме щастлива и цъфтях като си мислех за него даже
    после почнахме да не се целуваме, защото бяхме болни
    после почнахме да излизаме веднъж на седмица
    и изведнъж нещо се промени и точно заради това се занимавам, да разбера какво се е променило и да се опитам да върна времето назад, когато беше мил и като го видех се разцъфвах като роза през юни
    (нещо ми е много поетично днес!)
    не знам дали ще се получи, не знам дали си струва да опитвам, но ще пробвам и ще видя какво ще стане : )
    Сама осъзнаваш, че го искаш, защото внася някво разнообразие, не заради друго. Видимо не ви се получава - не е нормално да имате такива проблеми от самото начало. Защо се тормозиш?

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    Като удавник за сламка се хващаш.
    Именно. Изглеждаш супер отчаяна.
    Не бива да се примиряваш с нещо, което очевидно не ти носи нищо специално, освен малко разнообразие и куп нерви. Не е незаменим, наистина не виждам смисъл да правиш компромиси със себе си.

Мега фен Аватара на Blab
    не те познавам. не му знаем часа, но на ниво знак:
    Венера в Дева
    http://astrology.about.com/od/venuss...-Virgo-Man.htm
    Марсът му е в Козирог и е ретро по натал (по-трудно изразим).
    "Mars in Capricorn is a very strong sexual nature, but so self-controlled that you'd never guess it unless you had an intimate contact with those people. Capricorn makes a big deal about control, so you put Mars in Capricorn and you've got a big deal about controlling sexual energy. And they can do it, and they can do it in an amazing way. I've seen Mars in Capricorn people remain celibate for years and years. These very same people at another time in their lives have been extremely active sexually. Mars in Capricorn in a man's chart is come on who is very cautious about asserting himself. Mars -- assertion, Capricorn -- caution. And so he's not going o come on too strong or too sexually until he knows it's safe. He doesn't want to be rejected. He hates the idea of being ridiculed and definitely wants praise. And Mars in Capricorn will often try to sell themselves on what they can provide, in the material sense. It's very hard to express affection and to let the sexual energy flow. But once they get into it, it's rarely boring -- very earthy, extremely earthy. In a woman's chart, again a strong sexual energy, a very strong person, usually a very determined and capable person. And it shows what kid of male she would be attracted to -- someone Capricornian. She would be intrigued by someone who was serious, detached and inscrutable." - "Relationships and Life Cycles" by Stephen Arroyo

виждам с какво може да те е привлякъл. Меркурий(начинът, по който се изразява) при него е в Лъв, а ти имаш голям тригон(Юпитер - управител на асцендента, Венера, Марс) в огнените знаци. Според мен, обаче, това, което те е привлякло към него, е същото, което те отблъсква/отдалечава от него.
    твоята Луна(емоционалност, несъзнаваното, женско начало, пр.) е в Рак. Неговата - не можем да знаем. Емоционалното общуване е ключово, в крайна сметка. Неговата (мъжка, действена) енергия, както и нуждите/предпочитанията му са изразено земни. Твоите - огнени. Той има нужда от време, сигурност (и материална такава!), уважение, обгрижване, но и здравословна дистанция. Трудно се разкрива, бавно действа, прочее... Твоята Луна е на трон в Рак, разкрива се в цялата си "красота". На мен, като на доста земен човек, това ми идва в повече - представям си една прилепчивост, едни емоционални нужди и разнежвания, гукания, от най-...нежната(?), разтичаща се, лепкава любов. Ракът е най-големият романтик, да, ето я кореспонденцията ти с него, но огънят при теб иска постоянна действеност, всичко тук и сега, ако може веднага и все да е ново и интересно. Ако го получиш, ще отминеш, според мен. Липсва ти търпение да изчакаш бааааавното му разгръщане на този. Ако трябва да дам съвет отвъд разума и женската си природа (или пък не), ако искаш да го изчакаш още малко (заради точните причини! т.е. защото го харесваш наистина, а не защото умираш някой да те обгрижва, да ти сваля звезди и да изглежда добре до теб!), изчакай го, изгради някакво балонче за двамата, в което той да се чувства достатъчно добре, и тогава действай направо, защото ти ще си активната в тези взаимоотношения;

за контекста/настроението:
    в момента Венера (която е управител на 5-ия ти дом, този тип любов) е в опозиция с твоята Венера.
    Venus opposition Venus
    Differences in values or ways of expressing affection in your personal relationships are made very noticeable to you now. Whether or not you are with someone romantically, you could be feeling underappreciated or even unloved. If there is a confrontation with a loved one now, it's unlikely to be very confrontational! Rather, it's likely to take the form of pouting, distancing, and side-stepping the real issue. Probably you'll want to indulge yourself in some way and may avoid getting down to work. Inner unrest could lead you on a shopping spree or some other attempt to reward yourself, when what you really need is to work on establishing a deeper connection with the people you love--or to get in touch with your own true needs.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Blab Виж мнението
    ...
    Впечатлена съм.
    Дали може да те помоля за същото нещо, че ми е суперинтересно?

На мен също ми грабна вниманието

Супер фен Аватара на djipsito
    Като прочетох мнението на Блаб се сетих нещо, което пропуснах да спомена в мнението си.
    Аз също съм от нетърпеливите в тва отношение и искам нещата да стават сега, веднага, на момента, за тва не действах импулсивно към него, а се учех на търпение. Просто нещата в един момент много почнаха да ме изнервят и си отворих устата.

Да знаеш, че понякога е по-добре да си НЕделикатна, за твое добро. Не мисля, че някой ще спре да те харесва ако покажеш малко характер. Може и да не си груба, но не овъртай, а говори директно.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си