.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 50

Тема: Тясна съм

Hybrid View

Мега фен Аватара на Rabalka
    И аз съм така с много зор ми влиза в началото.Но презерватива помага,защото нали има по него нещо мазно и така.Пък и пробвай да си поотвориш краката максимално.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Rabalka Виж мнението
    И аз съм така с много зор ми влиза в началото.Но презерватива помага,защото нали има по него нещо мазно и така.Пък и пробвай да си поотвориш краката максимално.
    ''нещо мазно'' и правиш секс ... facepalm

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    ''нещо мазно'' и правиш секс ... facepalm
    ++

Нещо мазно Разбивате ме направо

Всъщност не мисля, че се появява някакъв проблем,който да не му позволява да влезе, може би просто те боли и не смее да го вкара... Отпусни се повече, както казаха, нека първо опита с пръсти и после да не му мисли толкова - болка ще има някаква така и така , рано или късно.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Цитирай Първоначално написано от Azoria Виж мнението
    ++

Нещо мазно Разбивате ме направо

Всъщност не мисля, че се появява някакъв проблем,който да не му позволява да влезе, може би просто те боли и не смее да го вкара... Отпусни се повече, както казаха, нека първо опита с пръсти и после да не му мисли толкова - болка ще има някаква така и така , рано или късно.
    Да той първо с пръстите ме разшири, но пак не става ;

Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от lqlq_96 Виж мнението
    Да той първо с пръстите ме разшири, но пак не става ;

Какво имаш предвид под "не става"? Не си представям да не може да го вкара. Ако ще да умреш от болка - няма как да не се получи, това ми е мисълта.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Azoria Виж мнението
    Какво имаш предвид под "не става"? Не си представям да не може да го вкара. Ако ще да умреш от болка - няма как да не се получи, това ми е мисълта.
    може би не е овлажнена както трябва и има повече търкане.. поне аз така го разбирам и сиг. за това си мисли че не може...

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от miminko Виж мнението
    Не спряхте ли да се впечатлявате от подобни профили?
    Авторке, повече любовна игра другия път.
    Тая пък с нейната любовна игра направо ме трепе и то всеки път.Понякога любовната игра може да има обратен ефект така, че не ми се прави на разбирачка.Пък и ми е чудно кво само коментираш други профили, а не видиш своя.Чудно ми е как уж неква учителка като тебе за квато се преставяш споделя с тийнове из форум как са я оправяли и отзад и отпред, качва си и снимки и се хвали с възпитанието си на двете си дъщери.Ако пък аз си видя някоя даскалка тука да споделя с хора дето може да и са деца и преподава на такива ще ми падне много в очите.Ми споделяй направо с твоя клас в даскало врътнете си и едната масовка и ще си първата даскала ако си наистина такава за квато се представяш или си може би такъв..?!?!Само, че де да знам ти си адски странната 40 годишна лелка дето се прави на адската оборотната или тва с даскалото ти е неква перверзия или фетиш?!?

Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от BloodyMeri Виж мнението
    Тая пък с нейната любовна игра направо ме трепе и то всеки път.Понякога любовната игра може да има обратен ефект така, че не ми се прави на разбирачка.Пък и ми е чудно кво само коментираш други профили, а не видиш своя.Чудно ми е как уж неква учителка като тебе за квато се преставяш споделя с тийнове из форум как са я оправяли и отзад и отпред, качва си и снимки и се хвали с възпитанието си на двете си дъщери.Ако пък аз си видя някоя даскалка тука да споделя с хора дето може да и са деца и преподава на такива ще ми падне много в очите.Ми споделяй направо с твоя клас в даскало врътнете си и едната масовка и ще си първата даскала ако си наистина такава за квато се представяш или си може би такъв..?!?!Само, че де да знам ти си адски странната 40 годишна лелка дето се прави на адската оборотната или тва с даскалото ти е неква перверзия или фетиш?!?

Колко грозен коментар. Не съм изобщо запозната с историята на miminko , но дори и това,че е учителка и възрастна жена с две деца да е вярно - това да не би да я прави по-малко човек? Има право да се радва на секса точно колкото и ти.
    И да, любовната игра си оказва влианието - стига да се харесва и на двамата - възбужда и предразполага.

Голям фен Аватара на Mladenoff
    Беше споменала в друга тема, че не се обезкосмяваш, така че при теб проблема е, че се заплита, не че си тясна

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от Mladenoff Виж мнението
    Беше споменала в друга тема, че не се обезкосмяваш, така че при теб проблема е, че се заплита, не че си тясна
    грубооо...

Авторке ще стане, като се отпуснеш и не мислиш за болката или неуспешните опити. Просто трябва да се възбудена/овлажнена максимално. Вземете си лубрикант най-добре. Не мисля, че има как да си толкова тясна(или той толкова "дебел"), че въобще да не може да проникне...

Повече от фен Аватара на Foxa^
    Кога са отвори , кога почна съвети да даваш

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си