- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Тясна съм
И аз съм така с много зор ми влиза в началото.Но презерватива помага,защото нали има по него нещо мазно и така.Пък и пробвай да си поотвориш краката максимално.
++![]()
Нещо мазноРазбивате ме направо
Всъщност не мисля, че се появява някакъв проблем,който да не му позволява да влезе, може би просто те боли и не смее да го вкара... Отпусни се повече, както казаха, нека първо опита с пръсти и после да не му мисли толкова - болка ще има някаква така и така , рано или късно.
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Тая пък с нейната любовна игра направо ме трепе и то всеки път.Понякога любовната игра може да има обратен ефект така, че не ми се прави на разбирачка.Пък и ми е чудно кво само коментираш други профили, а не видиш своя.Чудно ми е как уж неква учителка като тебе за квато се преставяш споделя с тийнове из форум как са я оправяли и отзад и отпред, качва си и снимки и се хвали с възпитанието си на двете си дъщери.Ако пък аз си видя някоя даскалка тука да споделя с хора дето може да и са деца и преподава на такива ще ми падне много в очите.Ми споделяй направо с твоя клас в даскало врътнете си и едната масовка и ще си първата даскала ако си наистина такава за квато се представяш или си може би такъв..?!?!Само, че де да знам ти си адски странната 40 годишна лелка дето се прави на адската оборотната или тва с даскалото ти е неква перверзия или фетиш?!?
Колко грозен коментар.Не съм изобщо запозната с историята на miminko , но дори и това,че е учителка и възрастна жена с две деца да е вярно - това да не би да я прави по-малко човек?
Има право да се радва на секса точно колкото и ти.
И да, любовната игра си оказва влианието - стига да се харесва и на двамата - възбужда и предразполага.![]()
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
грубооо...
Авторке ще стане, като се отпуснеш и не мислиш за болката или неуспешните опити. Просто трябва да се възбудена/овлажнена максимално. Вземете си лубрикант най-добре. Не мисля, че има как да си толкова тясна(или той толкова "дебел"), че въобще да не може да проникне...