- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Професия войник
Би ли пояснила още?
Военните на мен ми се струват някви търтеи, дето точно взимат пари, а нищо не правят, а и такива истории съм чувала от бивш военен, който, обаче, е човек на изкуството и изобщо не се застоя дълго време при военните.
Не знам.
Мразя ги и защото родителите на човек, по който съм се вманиачила, са военни и съм убедена, че те са го повредили да е толко' комплексиран и т.н.
Не знам.
Просто мразя военните.
//well, that was an emotional post :Д и ирационален, най-вече, скипнете по желание.
пп. Jolie, мислих, че аз имам пиперлив език.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
За промяната ли те вълнуваше или за организационната част?
Относно първото - не забелязах някаква промяна във въпросния ми познат след мисията.
Относно второто - Мисля, че под "наемник" Мерилин имаше предвид обикновения войник, тоест редник. Пенсионирането за тях е при 35-годишна възраст.
За да станеш офицер (това е събирателно за всички с по-висши чинове - сержант, капитан, майор, генерал (не претендирам, че са във вярна последователност)), се кандидатства също и евентуално те одобряват. Тогава можеш да продължиш да растеш по чин в армията и евентуално да се пенсионираш като няква голяма клечка на 70 години, когато ролята ти ще е предимно формална като речи по някви официални поводи. (например приветстването на дадената група войници от Афганистан).