.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Все пак не забравяйте, че армията много променя хората.. от лични впечатления го казвам.
    А ако е офицер може и да се пенсионира в армията, но ако е просто наемник общо взето работи някакви години и после го махат.
    Но наистина армията променя и мислене и всичко...
    Би ли пояснила още?

Военните на мен ми се струват някви търтеи, дето точно взимат пари, а нищо не правят, а и такива истории съм чувала от бивш военен, който, обаче, е човек на изкуството и изобщо не се застоя дълго време при военните.
    Не знам.
    Мразя ги и защото родителите на човек, по който съм се вманиачила, са военни и съм убедена, че те са го повредили да е толко' комплексиран и т.н.
    Не знам.
    Просто мразя военните.

//well, that was an emotional post :Д и ирационален, най-вече, скипнете по желание.

пп. Jolie, мислих, че аз имам пиперлив език.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    Би ли пояснила още?
    За промяната ли те вълнуваше или за организационната част?

Относно първото - не забелязах някаква промяна във въпросния ми познат след мисията.

Относно второто - Мисля, че под "наемник" Мерилин имаше предвид обикновения войник, тоест редник. Пенсионирането за тях е при 35-годишна възраст.
    За да станеш офицер (това е събирателно за всички с по-висши чинове - сержант, капитан, майор, генерал (не претендирам, че са във вярна последователност)), се кандидатства също и евентуално те одобряват. Тогава можеш да продължиш да растеш по чин в армията и евентуално да се пенсионираш като няква голяма клечка на 70 години, когато ролята ти ще е предимно формална като речи по някви официални поводи. (например приветстването на дадената група войници от Афганистан).

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си