.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2530

Hybrid View

На приятелката ми, моята е нормална към суха и това казвах, че се вижда разлика между двете, въпреки че нейната не изглежда мазна като да кажеш "мазна коса" не знам дали се изразих ясно
    п.с. миналата вечер в магазина пред нас на опашката се депресирах. Имаше някаква с много блестяща дълга обемна коса и погледнах моята , която иначе ми харесва, но до тая изглеждаше мижава .. Иииии после обаче се успокоих , че тя беше много черна и вероятно е толкова блестяща защото тъкмо се е боядисала и след две измивания ще бъде на лайна
    И имайки предвид чипсовете и гризките, които си купиха, вероятно не се грижи особено добре за организма и за косата си.
    Успокойте ме??
    Последно редактирано от JoLLiE92 : 11-10-2012 на 13:52
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    На приятелката ми, моята е нормална към суха и това казвах, че се вижда разлика между двете, въпреки че нейната не изглежда мазна като да кажеш "мазна коса" не знам дали се изразих ясно
    п.с. миналата вечер в магазина пред нас на опашката се депресирах. Имаше някаква с много блестяща дълга обемна коса и погледнах моята , която иначе ми харесва, но до тая изглеждаше мижава .. Иииии после обаче се успокоих , че тя беше много черна и вероятно е толкова блестяща защото тъкмо се е боядисала и след две измивания ще бъде на лайна
    И имайки предвид чипсовете и гризките, които си купиха, вероятно не се грижи особено добре за организма и за косата си.
    Успокойте ме??
    Успокой се.
    Аха,питах за косата,защото и моята се омазнява в корените,и в магазина на Кристиан ъф Рома ми дадоха два тестера на маска за изчистване и регулиране на омазняването и вече 2 пъти се мажа с нея и съм много много доволна,даже тея дни ще ида да си купя голямата опаковка на маската,защото наистина съм много доволна.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си