.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2530

Hybrid View

Много ли си заслужава 20те лв? Тя ако отиде дали ще и дадат тестери?
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Много ли си заслужава 20те лв? Тя ако отиде дали ще и дадат тестери?
    Еми според мен си заслужава,поне аз съм доволна.Не знам дали ще й дадат тестери,на мен ми дадоха щото се зачудих дали да дам 20лв и оная се усети,че се зачудих и реши да ми даде тестери,за да я пробвам.100мл е.

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa Виж мнението
    Еми според мен си заслужава,поне аз съм доволна.Не знам дали ще й дадат тестери,на мен ми дадоха щото се зачудих дали да дам 20лв и оная се усети,че се зачудих и реши да ми даде тестери,за да я пробвам.100мл е.
    Ама не разбрах тва само в корените ли се слага? Моите бързо се омазняват, пък надолу си е нормална, пък ако е ефикасно да си го поръчам от някъде

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladkka Виж мнението
    Ама не разбрах тва само в корените ли се слага? Моите бързо се омазняват, пък надолу си е нормална, пък ако е ефикасно да си го поръчам от някъде
    Слага се по-дължината,но оная лекарка каза че може леко в корените да сложа,след като си намажа дължината.

Цитирай Първоначално написано от malka_sladkka Виж мнението
    На моята опаковка пише 5.60. Иначе аз си мажа обилно корените с него и съвсем малко слагам по краищата. Все пак за растеж пише, че се маже в корените. Не ми се омазнява косата и много лесно се отмива.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    На моята опаковка пише 5.60. Иначе аз си мажа обилно корените с него и съвсем малко слагам по краищата. Все пак за растеж пише, че се маже в корените. Не ми се омазнява косата и много лесно се отмива.
    Аз питах за тестерите на Титинка. Стимуланта го ползвах преди много време, много е хубав, слагах си обилно и в корените и по дължината. Много бях доволна, обаче сега няма от къде да си го купя

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си