.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 111

Hybrid View

Banned Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от sashko705 Виж мнението
    Aхах защо реши, че аз трябва да го правя?! Аз не харесвам насилието.. просто ти го пожелавам..
    Не харесваш, защото си нежно педерастче и мога да си избърша гъза, в буквалния смисъл на думата, с теб на живо. Пък ти пожелавай квото си искаш.

Супер фен Аватара на sashko705
    Цитирай Първоначално написано от Afternoon Виж мнението
    Не харесваш, защото си нежно педерастче и мога да си избърша гъза, в буквалния смисъл на думата, с теб на живо. Пък ти пожелавай квото си искаш.
    Пожелавам ти да те хване рак на дебелото черво и да сереш кръв до края на жалкия ти живот.. Peace!

"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew

"Imagine all the people
    Living life in peace"- John Lennon

Banned Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от sashko705 Виж мнението
    Пожелавам ти да те хване рак на дебелото черво и да сереш кръв до края на жалкия ти живот.. Peace!
    Боли ме кура, тва няма да ме спре да си избърша гъза с теб, Саше. Давай пожелавай още, всичко на тоя свят се връща тъпкано.

Супер фен Аватара на sashko705
    Боли ме кура, тва няма да ме спре да си избърша гъза с теб, Саше. Давай пожелавай още, всичко на тоя свят се връща тъпкано.
    U MAD?

"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew

"Imagine all the people
    Living life in peace"- John Lennon

Мега фен Аватара на TrollFaace
    Грозен си .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си