.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 111
    Супер фен Аватара на sashko705
    Цитирай Първоначално написано от Afternoon Виж мнението
    50 метра за 7.7 секунди как ти се струват? Миналата седмица на стадиона ми го засичаха времето. Нека не мога да бягам, нека съм тлъст, нисък и с къси крака, ти ела се пробвай да ми го навреш тоя компресор, чакам те. Мнооо си прост, Саше.
    Aхах защо реши, че аз трябва да го правя?! Аз не харесвам насилието.. просто ти го пожелавам..

"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew

"Imagine all the people
    Living life in peace"- John Lennon

Мега фен Аватара на TrollFaace
    Дето ме пращаш - там да ме чакаш заедно с цялата ти циганска рода! Амин!
    Искаш ли да ми лапаш в счупеното си бмв дебелак ?

Banned Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от sashko705 Виж мнението
    Aхах защо реши, че аз трябва да го правя?! Аз не харесвам насилието.. просто ти го пожелавам..
    Не харесваш, защото си нежно педерастче и мога да си избърша гъза, в буквалния смисъл на думата, с теб на живо. Пък ти пожелавай квото си искаш.

Мега фен Аватара на ilovedeath
    Дебелак със супер яко БМВ и огромен апартамент на центъра на Ямбол, нека съм дебелак!
    Тва беше жалко.

Не харесваш, защото си нежно педерастче и мога да си избърша гъза, в буквалния смисъл на думата, с теб на живо. Пък ти пожелавай квото си искаш.
    Пожелавам ти да те хване рак на дебелото черво и да сереш кръв до края на жалкия ти живот.. Peace!

"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew

"Imagine all the people

Грозен си .

Banned Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от TrollFaace Виж мнението
    Искаш ли да ми лапаш в счупеното си бмв дебелак ?
    Искам мръсната курва, дето те е изсрала на тоя свят да ми го лапа, целия с ташаците. Може ли? Или първо трябва да я ексхумирам?

Banned Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от sashko705 Виж мнението
    Пожелавам ти да те хване рак на дебелото черво и да сереш кръв до края на жалкия ти живот.. Peace!
    Боли ме кура, тва няма да ме спре да си избърша гъза с теб, Саше. Давай пожелавай още, всичко на тоя свят се връща тъпкано.

Толкова е тъжно, че искаш мръсни курви да ти лапат ;S
    Но в крайна сметка, дебел, нисък, къси крака...и пишката ще да ти е къса, няма какво повече от мръсни курви да получиш.

Щом си толкова запознат с панелките и т.н. можеш ли да ми кажеш поне един панелен квартал в Софето? Някой, в който си ходил и си виждал какво е?

Боли ме кура, тва няма да ме спре да си избърша гъза с теб, Саше. Давай пожелавай още, всичко на тоя свят се връща тъпкано.
    U MAD?

"Imagine all the people

Искам мръсната курва, дето те е изсрала на тоя свят да ми го лапа, целия с ташаците. Може ли? Или първо трябва да я ексхумирам?
    Ти имаш ли нещо за лапане изобщо ?

Banned Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от deMek Виж мнението
    Толкова е тъжно, че искаш мръсни курви да ти лапат ;S
    Но в крайна сметка, дебел, нисък, къси крака...и пишката ще да ти е къса, няма какво повече от мръсни курви да получиш.

Щом си толкова запознат с панелките и т.н. можеш ли да ми кажеш поне един панелен квартал в Софето? Някой, в който си ходил и си виждал какво е?
    Искам майка му да ми лапа, кво да направя, че е мръсна курва? Кво да направя, че е умряла? Може пък да имам фетиш към умрели, мръсни курви? 18 санта късо ли ти се струва? Защото и твоята майка, преди да умре, го усети целия, вътре, сух. И бая я болеше. Затова мога да кажа, че 18 санта са предостатъчно, за да мога да ви разплаквам майките анално от болка. По принцип в такива мизерни квартали не ходя, но веднъж бях минал покрай Левски с БМВ-то и там имаше бая панелки. Да паднат дано всичките, още утре! Казах!

Покрай Левски?
    Що не дойдеш в Левски със страхотното си БМВ? Ще те вкараме точно в моя апартамент в Левски, в най-страхотната панелка да те изнасилят страхотно. После ще ти татуираме на дупенцето един голям надпис "АЗ БЯХ В ГЕТОТО", а после ще те изхвърлим с някой Фиат или Голф на Ботевградското да те подхванат мангалите оттам? Deal??

Имаш акъл колкото 12 годишен и в речника ти присъстват има няма 5 думи :
    Панелка
    БМВ
    Ямбол
    Майка
    105кв Апартамент

П.П И си забравил запетаята на 18=1,8см

Мега фен Аватара на ilovedeath
    Цитирай Първоначално написано от TrollFaace Виж мнението
    Имаш акъл колкото 12 годишен и в речника ти присъстват има няма 5 думи :
    Панелка
    БМВ
    Ямбол
    Майка
    105кв Апартамент
    И е мега жалкия.

Banned Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от deMek Виж мнението
    Покрай Левски?
    Що не дойдеш в Левски със страхотното си БМВ? Ще те вкараме точно в моя апартамент в Левски, в най-страхотната панелка да те изнасилят страхотно. После ще ти татуираме на дупенцето един голям надпис "АЗ БЯХ В ГЕТОТО", а после ще те изхвърлим с някой Фиат или Голф на Ботевградското да те подхванат мангалите оттам? Deal??
    Е ти къде другаде да имаш апартамент бе отрепка? В най-мизерния квартал, пълен с панелки. Ще дойда бе, що да не дойда? Лично аз ще ти срутя мизерната панелка. Жалко че са кръстили тоя отвратителен квартал на името на един велик българин. Срам и позор!
    Последно редактирано от Afternoon : 11-10-2012 на 21:35

Е ти къде другаде да имаш апартамент бе отрепка? В най-мизерния квартал, пълен с панелки. Ще дойда бе, що да не дойда? Лично аз ще ти срутя мизерната панелка. Жалко че са кръстили тоя отвратителен квартал на името на един велик българин. Срам и позор!

"Imagine all the people

Мега фен Аватара на fear4o
    Град
    sf
    Ебахти великите спорове се водят тука. Я ме вкарайте набързо в атмосферата да не направя някоя грешка с обидите... Кви са тея бмв-та кашони, Ямбол(там правеха готина ракийка май), некви панелки(90% от сградите в България) и нещо не ви разбрах изцепките свързани със секса.. на кой му е миризлив и искаше да му духат(имаше един дебил преди в секса със същия проблем)
    thegreenzombie- ma lil' sis
    Цитирай Първоначално написано от dinqta
    за растеж на ръста
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota
    заразени вируса.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от fear4o Виж мнението
    Ебахти великите спорове се водят тука. Я ме вкарайте набързо в атмосферата да не направя някоя грешка с обидите... Кви са тея бмв-та кашони, Ямбол(там правеха готина ракийка май), некви панелки(90% от сградите в България) и нещо не ви разбрах изцепките свързани със секса.. на кой му е миризлив и искаше да му духат(имаше един дебил преди в секса със същия проблем)
    псувай наред
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Град
    sf
    Оооо най-великия се появи. Къде се губиш бе звяр? Зори ми обясняваше наскоро нещо за теб ама не я слушах много..
    Както и да е дай ми тон за псувните
    за растеж на ръста
    заразени вируса.

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от fear4o Виж мнението
    Оооо най-великия се появи. Къде се губиш бе звяр? Зори ми обясняваше наскоро нещо за теб ама не я слушах много..
    Както и да е дай ми тон за псувните
    оня с бмвто първи дето все се дърви
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Повече от фен
    Така, обикновено не се занимавам с провокаторчета, но в този случай ще си позволя кратък коментар.
    Всичката тази агресия е просто една маска. Вътрешно субектът осъзнава колко е жалък в действителност и затова се стреми да създаде фиктивен образ с характеристики и качества, които иска да притежава. Мачкан в "реалния живот", той се превъплъщава в "богаташ", "бияч", "е*ач" и т.н. Въпросният индивид е социален аутсайдер. Отчаяно се стреми да привлече вниманието на околните. Често подобни индивиди биват с неприятен външен вид, наднормено тегло и малък полов орган.
    И колкото повече му обръщате внимание толкова повече го стимулирате да продължава да пише и да задълбава във виртуалния си образ.
    Просто не му обръщайте внимание и толкоз.

Град
    sf
    Чудесно..
    Та пич тва кашонче дето си му лепнал звучната титла БМВ може ли да те закара до София да те почакам с 2 галона бира някъде из центъра да се видим, да пийнем да се заговорим за проваления ти сексуален живот и за радостта, която намираш нарушавайки правата на останалите в интернет пространството?
    за растеж на ръста
    заразени вируса.

Град
    sf
    Цитирай Първоначално написано от Makenzi97 Виж мнението
    Така, обикновено не се занимавам с провокаторчета, но в този случай ще си позволя кратък коментар.
    Всичката тази агресия е просто една маска. Вътрешно субектът осъзнава колко е жалък в действителност и затова се стреми да създаде фиктивен образ с характеристики и качества, които иска да притежава. Мачкан в "реалния живот", той се превъплъщава в "богаташ", "бияч", "е*ач" и т.н. Въпросният индивид е социален аутсайдер. Отчаяно се стреми да привлече вниманието на околните. Често подобни индивиди биват с неприятен външен вид, наднормено тегло и малък полов орган.
    И колкото повече му обръщате внимание толкова повече го стимулирате да продължава да пише и да задълбава във виртуалния си образ.
    Ама така зимаш близалка от малко дете.. Губи се забавлението...
    за растеж на ръста
    заразени вируса.

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от Makenzi97 Виж мнението
    заради такива като тебе кофата умира

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си