.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 125

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Негова грешка е, че те кара да не пушиш. Защото има разлика от това някой да е загрижен за теб и от време на време да ти подмята, че не е хубаво да си съсипваш здравето още повече (да, защото знаем, че всичко ни убива) по този начин и друго е да ти забранява и да ти се кара за собствения ти избор. И аз мога да не съм съгласна с това, че момчето ми пуши примерно, но не мога да му казвам 'Не прави това!'. Всеки си има глава на раменете.
    Твоя 'грешка' е, или по-скоро да уточня това в цитата е, че ти по тоя начин НЕ се 'оправяш със здравето си'.
    това да, да забраняваш и да мрънкаш като майка на някого е тъпо.
    Реагирах малко остро, просто защото пушачите понякога са твърде нагли. Има и съобразяващи се и възпитани, верно.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Реагирах малко остро, просто защото пушачите понякога са твърде нагли.

А непушачите не са, нали? Затова скоро ще ни се забрани и вкъщи да си пушиме..

Съгласна съм с частта с компромисите. Аз също гледам да не преча на напушачите (гаджето ми и един от най-добрите ми приятели не пушат), но и те не ми се налагат и не ми казват "Ааа недей сега да пушиш.." "Днеска колко много цигари изпуши.." и т.н. Ако това се случи много бих се изнервила. Общо взето затова съм толкова несъгласна с този опит за промяна на авторката от страна на гаджето й. Щом не е бил готов на въпросния компромис - защо изобщо се е хванал с нея?
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си