- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Баща ми, ми съсипа ЖИВОТА !
Всички нападате бащата, заради това, че е крил в продължение на 7 години това, че е с друга жена. Ами, я помислете и погледнете от друга гледна точка.
Не е ли възможно той да се е борил със себе си, докато реши какво да прави. Реално тя тогава е била на 8, една такава травма в семейния им живот би повлияло гадно на психиката на детето, а той имайки предвид този факт, може би си е замълчал. Важното в момента е да се оправят и да се измъкнат от ситуацията по най-невредим начин и да си продължат живота.
Борил се със себе си... това е човек без съвест. Ще ги лъже толкова време, а сега с цялата си наглост ще им поставя ултиматуми все едно са му длъжни с нещо. Ако имаше малко акъл в главата щеше да знае какво причинява на детето си натрапвайки му се, след като тя има нужда да приеме нещата кротко и спокойно, а не да го гледа нон-стоп да се прави на мъжа в къщата () .
И аз бях горе долу на толкова когато родителите ми се разведоха и не е чак такава травма когато знаеш, че това е единствения вариант. Определено пак бих го преживяла пред това да съм на мястото на авторката.
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Очевидно не е решил изобщо какво да прави. Той не променя нищо. Нито си тръгва, нито остава. Измъква се по терлици. Ако си беше траял, докато наистина реши какво да прави щеше да е по-приемливо. Сега само ги принуждава да живеят с тая мисъл. Без никаква друга промяна. Е. т'ва човек ли е?!
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!