.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    Мега фен
    по вероятно да ти се върже някоя е като се държиш грубо от колкото кавалерски в днешното общество

Супер фен Аватара на djipsito
    не става въпрос за мен.

Към мен такива изрази и епитети не се използват.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Бе я се осъзнай ти още си пеленак, секс тръгнал да прави
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Цитирай Първоначално написано от mrankoniiii Виж мнението
    наеш' ли ,че ако на някое момиче кажеш ''путки'' секс няма да видиш още 17 години . Не мога да разбера защо използвате тези дефиниции , на теб ще ти е приятно ли ако някоя каже е ония пенис ме загледа в градския транспорт.. ?
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    ^

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Azoria Виж мнението
    Думата съвсем си изменя смисъла когато е казана от най-добрата ми приятелка в сравнение с някой "тежкар" , който съм загледала в рейса..
    Винаги са ми били безкрайно смешни момичетата, които помежду си се обръщат с изключително гальовни обръщения от сорта на: курва, кучка, смотла, пикло, лигло. Просто си представям как едната мръхла казва на другата "Аре бе, путко, кво са моташ пак". Жалка работа.

Бтв, като казвате 17 години без секс... ти от първия си ден на тази планета ли жадуваш за секс? Разбирам да си на 35 и да обясняваш как не си правил секс от 17 години, ама иначе не върви.

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Винаги са ми били безкрайно смешни момичетата, които помежду си се обръщат с изключително гальовни обръщения от сорта на: курва, кучка, смотла, пикло, лигло. Просто си представям как едната мръхла казва на другата "Аре бе, путко, кво са моташ пак". Жалка работа.
    Естествено, че не говоря за този тип употреба на думите И мен не ме радва така, но с най-добрата ми приятелка редовно се наричаме "кучки" когато едната направи гадно на другата (под гадно имам предвид да се пошегува по-грубо, да я подкачи за нещо и такива дребни работи..). В такива случаи изобщо не го казвам/приемам на сериозно, а си е в духа на шегата, затова казвам, че има разлика кой ми го казва. С човек,с който не сме си толкова близки не бих си позволила такива шеги,които не всеки ще разбере, а когато аз не си позволявам - очаквам същото отношение.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

кифленска работа...
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от djipsito Виж мнението
    кифленска работа...
    Щом си казала.

Все пак по-добре е да нарека приятелката си кучка на ебавка, вместо да смятам за нормално да се хвана с момчето,което харесва. Ама това не е в тази тема. И всеки с разбиранията си.

Казвам си мнението, не те карам да се съобразяваш с него.
    Тука тия опити за затапка дето се опитваш да ги правиш не ти се получават, дечко.

Град
    Bulgaria
    Казваш си мнението за мен, така че ако беше прочела (по-точно разбрала) мнението ми щеше да очакваш отговор. Никакви опити не правя, казвам кое е по-добре. Жалко е да мислиш, че приятелката ти не трябва да ти се сърди,ако й хванеш момчето, дето харесва, а да се обидиш,ако си направи шега с теб (която факта,че не можеш да разбереш, не я прави истинска обида).

Дечко ще ми вика голямата кака Боже.. слезте на земята.

Цитирай Първоначално написано от Azoria Виж мнението
    Казваш си мнението за мен, така че ако беше прочела (по-точно разбрала) мнението ми щеше да очакваш отговор. Никакви опити не правя, казвам кое е по-добре. Жалко е да мислиш, че приятелката ти не трябва да ти се сърди,ако й хванеш момчето, дето харесва, а да се обидиш,ако си направи шега с теб (която факта,че не можеш да разбереш, не я прави истинска обида).

Дечко ще ми вика голямата кака Боже.. слезте на земята.
    Явно толкова си чела и разбрала и ти кво съм искала да кажа. Поне не лицемернича. Смешка. То е най-лесно да ми предполагаш в тийн форум някви сухи теории...

Аре стига спами, драма куийн.

Едит: Вземи влез във въпросната тема, фенката ти го е обяснила по-обширно, щото от малко явно не загряваш.
    Последно редактирано от djipsito : 11-12-2012 на 22:21

Град
    Bulgaria
    Избери си тема пък ти, спамиш не по-малко от мен.. Драма куийн, wtf

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    На 17 си .. не на 27, че да има нещо , което да те притеснява .. Ще си намериш момиче, ще го направиш, толкос .. не е срамно

"путки"??? С такива изрази ще си останеш девствен още 17 години!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си