.
Резултати от 1 до 25 от общо 117

Threaded View

Banned Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от sashko705 Виж мнението
    Нямаш никакви доказателства за прочутия апартамент и прочутото БМВ... а и да имаш пак не нещо за завиждане, много ясно, че хората на твоето интелектуално ниво ше завиждат, но никой интелигентен човек не би завиждал за материални неща.. Ти можеш да твърдиш, че имаш много неща, но си тъпа селска пръчка с изкривена ценностна система и си морално беден, а също така си и плебей!
    Ма къв си ти, че да ти доказвам каквото и да е било бе, мишка? Вярвай в каквото искаш. Вярвай, че не живееш в мизерна панелка, вярвай, че не си беден, нереализиран нещастник. Кат си толкова Ентелегентен не завиждай бе, аз ли те карам да ми завиждаш?

Цитирай Първоначално написано от RedArmy Виж мнението
    Не аз бе, свиня, обадих се на тея от психодиспансера да те приберат, ама явно още не са го направили Гнус ме е даже да ти пипна звънеца, кой знае колко лой има по него, ако си го пипал
    Тия от психодиспансера да вземат да те приберат тебе, че всеки път като взема да ти набивам чумберите и да те гавря, че живееш в панелка и полудяваш от завист и яд.

Цитирай Първоначално написано от Wednesday666 Виж мнението
    seriously?

Е, не, този път паднах от смях.
    Така ли си купуваш апартамент в центъра на света ( Ямбол )? С този начин на писане?
    За ожалване си душичко, не за завиждане.
    Щото нито БМВ-то, нито апартамента могат да компенсират за липсата на акъл.
    Не, че съм очаквала друго от теб де ..
    Ти си простата, душичко, нарочно съм го написал така.

Цитирай Първоначално написано от Oldschool Виж мнението
    Апартаментите в центъра на Ямбол не ги ли пдоаряваха?
    Кой ше ти подари апартамент за 100 хиляди лева бе, малоумник?
    Последно редактирано от Afternoon : 11-13-2012 на 14:00

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си