.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 117

Hybrid View

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Цитирай Първоначално написано от Afternoon Виж мнението
    Цитирай, че ми е интересно? Ама ще е добре и да кажеш издателство и т.н за да мога лично да ги осъдя ако пише някоя глупост. И сори ама мен не можеш да ме свързваш с думичката "селяк", защото никога не съм имал село, факт!
    " .. регионалната политика се ориентира към пряка активна намеса на държавата, насочена към стимулиране развитието на периферните гранични райони, обръща се внимание на слаборазвитите окръзи - ... ЯМБОЛСКИ, Търговищки, и др.", " Периферни - това са най-изостаналите и много рядко населени райони .. "
    Мда, сега точно и издателство ще ти кажа - университетско издателство е, лично те каня да дойдеш в университета ми да ти покажа учебника на живо, дори с доцентката, която го е писала, ще те запозная

Banned Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Wednesday666 Виж мнението
    " .. регионалната политика се ориентира към пряка активна намеса на държавата, насочена към стимулиране развитието на периферните гранични райони, обръща се внимание на слаборазвитите окръзи - ... ЯМБОЛСКИ, Търговищки, и др.", " Периферни - това са най-изостаналите и много рядко населени райони .. "
    Мда, сега точно и издателство ще ти кажа - университетско издателство е, лично те каня да дойдеш в университета ми да ти покажа учебника на живо, дори с доцентката, която го е писала, ще те запозная
    Тва са пълни глупости, доцентката ти е тъпа овца, лично ще й го кажа. Университетско издателство? Кой им вярва на тия бе? Ква е тая доцентка която ги приказва тия работи я кажи име? Ямболският регион бил слабо развит, изостанал и много рядко населен:

Площ 3 335.5 км²
    Население 131 447 (2011)
    Гъстота 39,4 души/км²

Етническa групa (2011):[3]

Българи: 106 884 (86,85 %),
    цигани: 10 433 ( 8,48 %) турци: 3 600 ( 2,93 %), други: 2 145 ( 1,74 %

Кой окръг може да се похвали с толкова малко цигани? Само в Шопия има поне 10 пъти повече мангали. Питай я тая тъпанарка дали някога е идвала в този регион, че говори такива ужасни глупости...

Тва са пълни глупости, доцентката ти е тъпа овца, лично ще й го кажа. Университетско издателство? Кой им вярва на тия бе? Ква е тая доцентка която ги приказва тия работи я кажи име? Ямболският регион бил слабо развит, изостанал и много рядко населен:

Площ 3 335.5 км²
    Население 131 447 (2011)
    Гъстота 39,4 души/км²

Етническa групa (2011):[3]

Българи: 106 884 (86,85 %),
    цигани: 10 433 ( 8,48 %) турци: 3 600 ( 2,93 %), други: 2 145 ( 1,74 %

Кой окръг може да се похвали с толкова малко цигани? Само в Шопия има поне 10 пъти повече мангали. Питай я тая тъпанарка дали някога е идвала в този регион, че говори такива ужасни глупости...
    " Я̀мбол е град в Югоизточна България. Той е административен център на Област Ямбол, както и център и единствено населено място на Община Ямбол. " - нещо да ми кажеш? Колко си жалък само.

Ти чуваш ли се бе? Кой им вярва, ти нормален ли си? Тая жена е постигнала 200 пъти повече от теб в живота си, не е станала доцент заради добрата воля на другите.
    И кво, да не мислиш, че малкия брой на циганите го прави МНОГО развит? Я вземи се образовай малко. Площта ако ще и 80 милиона кв.км. да е ПАК НЕ ГО ПРАВИ РАЗВИТ.
    Личи си колко си плиткоумен.

Banned Голям фен
    " Я̀мбол е град в Югоизточна България. Той е административен център на Област Ямбол, както и център и единствено населено място на Община Ямбол. " - нещо да ми кажеш? Колко си жалък само.

Ти чуваш ли се бе? Кой им вярва, ти нормален ли си? Тая жена е постигнала 200 пъти повече от теб в живота си, не е станала доцент заради добрата воля на другите.
    И кво, да не мислиш, че малкия брой на циганите го прави МНОГО развит? Я вземи се образовай малко. Площта ако ще и 80 милиона кв.км. да е ПАК НЕ ГО ПРАВИ РАЗВИТ.
    Личи си колко си плиткоумен.
    Кой ти говори за Ямбол, какво го споменаваш въобще? Нали говориш, за Ямболският регион ма? Да дойде тая путка майна да види с очите си колко не е развит. Един от най-развитите е. Естествено, че малкия брой на циганите го прави развит. Кадето няма цигани има и развитие. А да не говорим за Ямбол пък, че при население от 70 хиляди души има Технополис, Техномаркет, Техноцентър, Билла, Кауфланд, Лидл, Пени и въобще абсолютно всички големи магазини от най-известните и големи търовски вериги, които ги има и в Шопия. Тая жена не може да ми се хване на малкото пръстче на знанията, да не говорим, че взима месечно сигурно 10 пъти по-малко от мен! Доцент станалa, то и професор Вучков е професор ама никой не го ебава?

Мега фен Аватара на FunkyPie
    Кой ти говори за Ямбол, какво го споменаваш въобще? Нали говориш, за Ямболският регион ма? Да дойде тая путка майна да види с очите си колко не е развит. Един от най-развитите е. Естествено, че малкия брой на циганите го прави развит. Кадето няма цигани има и развитие. А да не говорим за Ямбол пък, че при население от 70 хиляди души има Технополис, Техномаркет, Техноцентър, Билла, Кауфланд, Лидл, Пени и въобще абсолютно всички големи магазини от най-известните и големи търовски вериги, които ги има и в Шопия. Тая жена не може да ми се хване на малкото пръстче на знанията, да не говорим, че взима месечно сигурно 10 пъти по-малко от мен! Доцент станалa, то и професор Вучков е професор ама никой не го ебава?
    ?
    Shut your mouth 'cause you're talking too much
    And I don't give a fuck anyway
    Everyone is fuckin' with my head now
    Don't stop fuckin' with my head now
    You're fuckin' with my fuckin' head now
    Цитирай Първоначално написано от ilovedeath Виж мнението
    А FunkyPie е кенгуру.
    Цитирай Първоначално написано от FunkyPie Виж мнението
    мда,добем добре ще е да го знам

Banned Голям фен
    ?
    http://www.technocenterbg.com/

http://www.penny.bg/

Въобще не са големи да, само ги има във всички големи градове...

Мега фен Аватара на FunkyPie
    http://www.technocenterbg.com/

http://www.penny.bg/

Въобще не са големи да, само ги има във всички големи градове...
    изказвай се като хората тогава
    и няма кво да ми слагаш линкове,знам ги
    Shut your mouth 'cause you're talking too much
    And I don't give a fuck anyway
    Everyone is fuckin' with my head now
    Don't stop fuckin' with my head now
    You're fuckin' with my fuckin' head now
    Цитирай Първоначално написано от ilovedeath Виж мнението
    А FunkyPie е кенгуру.
    мда,добем добре ще е да го знам

Ей, ама си велик просто.
    Знаеш повече от доцентка? КАКЪВ СИ ЕРУДИРАН ПРОСТО! Направо ме остави без думи.
    МА ще викаш на някоя, която се е навила да ти скочи в дъртото БМВ, не на мен, ясно?
    И не съм те нарекла селяндур, защото живееш в село или понеже имаш такова.
    МАНТАЛИТЕТА ТИ Е НА ОВЧАР - САМО КРЕЩИ, НО НИКОГО НЕ ГО СЛУША, ЩОТ БРЪЩОЛЕВИ САМО ПРОСТОТИИ.
    Аха, веригата магазини ли го прави развит?
    Господи, събери си вересиите, моля ти се!
    Вземи се образовай малко, да разбереш какво прави региона (дори и великото ти градче) слабо развити.
    Умника на мама!

Banned Голям фен
    Ей, ама си велик просто.
    Знаеш повече от доцентка? КАКЪВ СИ ЕРУДИРАН ПРОСТО! Направо ме остави без думи.
    МА ще викаш на някоя, която се е навила да ти скочи в дъртото БМВ, не на мен, ясно?
    И не съм те нарекла селяндур, защото живееш в село или понеже имаш такова.
    МАНТАЛИТЕТА ТИ Е НА ОВЧАР - САМО КРЕЩИ, НО НИКОГО НЕ ГО СЛУША, ЩОТ БРЪЩОЛЕВИ САМО ПРОСТОТИИ.
    Аха, веригата магазини ли го прави развит?
    Господи, събери си вересиите, моля ти се!
    Вземи се образовай малко, да разбереш какво прави региона (дори и великото ти градче) слабо развити.
    Умника на мама!
    Тая не е никаква доцентка бе, щом говори такива глупости. Трябва да си пие хапчетата просто по-често. БМВ-то ми не е дърто, моето момиче. И ти с удоволствие би се возила в него, тука просто така ги дрънкаш, за да се харесаш на останалите. Манталитета ми е като на гражданин, понеже съм живял всичките тези години само в градове, така че не може да ме наречеш овчар, овце не съм пасял никога. Веригата магазини го прави развит разбира се, кой би инвестирал в град в който няма развитие?

Тая не е никаква доцентка бе, щом говори такива глупости. Трябва да си пие хапчетата просто по-често. БМВ-то ми не е дърто, моето момиче. И ти с удоволствие би се возила в него, тука просто така ги дрънкаш, за да се харесаш на останалите. Манталитета ми е като на гражданин, понеже съм живял всичките тези години само в градове, така че не може да ме наречеш овчар, овце не съм пасял никога. Веригата магазини го прави развит разбира се, кой би инвестирал в град в който няма развитие?
    Най-вече ми е интересно що за ниско интелигентна патка би се качила в колата ти, камо ли да прави каквото и да било с теб.
    Пак ще ти кажа - ако щеш в Ню Йорк да живееш, пак няма да си гражданин.
    Каквото искаш плямпай, това е жена с ниво, с много големи познания в сферата на геоикономиката, регионалното развитие и куп още науки. Че даже и с богат житейски опит. Сравнявай се с нея колкото ти душа иска, всички те видяхме колко си жалък и как фактите ти не важат въобще.
    Защото в моя Роден град, с население около 25 хиляди, пак има Била и всичките там уж вериги магазини, имащи клонове в РАЗВИТИ или РАЗВИВАЩИ СЕ градове. Градът ми е адски западнал, а Ямбол е в абсолютно същата ситуация.

Жалкар такъв. Въобще не съм се затичала да се качвам в БМВ 320 от преди 20 години и ако бях на твое място - хич нямаше да се хваля с тухлен, НОВ апартамент на 30-40 години в центъра на ЕДИНСТВЕНИЯ град в окръга. Айде, живей си и стига си ми пищял на главата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си