.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 110

Тема: Emotion vs Reason

Hybrid View

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от FuckedUp Виж мнението
    Към потребителите, които говорят за "сърцето ми казва/говори", "душата еди к'во си", "вътрешно гласче" :
    Наистина се надявам да не го мислите сериозно/наистина.
    ISHYGDDT
    Личи си, че нямаш интуиция. Защото моята не ме оставя намира, докато не я послушам.

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Искм и това да коментирам.

Ето как аз виждам нещата, ако трябва да ги степенуваме:

Емоции
    ----------
    Разум

Т.е. емоциите винаги ще са над разума, дори доминантен да е разума. Защото ти не си робот. За да вземеш каквото и да е решение, наричайки го разумно, то малко или много е минало през ситото на емоцията.. Просто когато си мислиш, че постъпваш разумно за каквото и да е, ти просто се въздържаш от това, което искат чувствата ти.
    Тц, няма да се съглася. Човек обикновено реагира първосигнално, единственото нещо което те спира да вземеш някое решение на база първите си емоции, се нарича разум. Разума е този който трябва да властва над емоциите, това се учи с времето. И не разума минава през ситото, на емоцията, а тя през ситото на разума. Разбира се, много често има разлика м/у това което ти се иска да направиш и това което трябва.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Личи си, че нямаш интуиция. Защото моята не ме оставя намира, докато не я послушам.
    Вие с вашата прословута интуиция ... понеже нямате логическо мислете и се обуславяте на тая щуротия.
    Тичай да пуснеш тото.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си