- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ще разберат ли родителите ми ... ?
Здравейте, на 14 съм и харесвам едно момче той също ме харесва, но не ходим .... той ми предложи да спя с него(още съм девствена) ии искам да попитам да го направя ли? и има ли някаква вероятност родителите ми да разберат ?
Значи много внимавай, защото след секс може по всяко време да ти се появят червени петна по челото. Само по това могат да те разпознаят! Така че бъди сигурна, че 3-4 дена след акта постоянно си проверяваш челото за такива петна. Могат да се появят по всяко време!
Ами момчето според мен момчето иска само да те използва. Съжелявам, но според мен е така. Ако толкова искаше да има нещо по - сериозно вече да сте станали гаджета. Не мислиш ли ?
Аз нямаше да се притеснявам дали ще разберат /щото няма как да разберат, ако не им кажеш (в случай че не си се сетила вече)/, а дали съм готова за това и дали го искам наистина.
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
Не си търси извинения за поведението и държанието му.
Бегай по-добре от такива.
maDamn
Но аз много го харесвам,а и той мен, а като тръгнем .. ?
ще те изчука и ще те зареже.
maDamn
оф,кво се занимавам и аз с теб. Явно е,че те сърби под опашката , та 2 не виждат. Като разберат, ще осъзнаят що за стока сте и двамата.
Прави квото искаш.
maDamn
Харесвала го, той я харесвал, пък после и секс поискал, а пък тя седи, чуди се и се мае дали ако го направи родителите ѝ ще разберат...... На 14 си, осъзнай се малко и приеми, че момчето е идиот, който мисли че като ти предложи секс, ти ще се хвърлиш в краката му... О, и един МНОГО важен съвет : Изчакай си девствена поне докато не намериш момче, което първо ще те целуне и ще ти каже "Обичам те" и чак след това ще предприеме нещо друго! Боже, имайте малко акъл в главата!
Не си струва да го направиш заради момчето, освен ако ти не го искаш.
Ще разберат и ще ти порасте пишка и ташаци. Не е задължително в тоя ред.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
До къде стигнахме... Питаме по интернета дали А да спи с Б....![]()
Още не ходите, той ти предлага директно, от първия ден да спиш с него? Я си помисли дали си струва всичкото това. Защото съм почти напълно убедена, че след секса той ще си хване пътя.
Иначе ако ти не им кажеш - няма как да разберат.
о.О.. Малко оффтопик - аз съм момче на 15 и дори не съм имал гадже а ти на 14 секс.. прави си изводите.
По темата - не всички са такива, само да те използват, но са много, тъй че си решавай внимателно!![]()
Остави вашите, няма какво да се притесняваш за тях.
Защо не тръгнеш с момчето, да го видиш що за стока е и тогава да мислиш за секс с него?
Вие още не сте тръгнали, а той вече ти предлага да спите заедно - сама можеш да си направиш изводи какви са намеренията му.
След като си стигнала до тук, че да питаш във форум дали да спиш с него или не, значи ти самата не си сигурна дали го искаш => недей да го правиш.
А родителите ти няма как да разберат ако ти самата не им споделиш.
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!