.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 43

Ще разберат ли родителите ми ... ?

Здравейте, на 14 съм и харесвам едно момче той също ме харесва, но не ходим .... той ми предложи да спя с него(още съм девствена) ии искам да попитам да го направя ли? и има ли някаква вероятност родителите ми да разберат ?

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Значи много внимавай, защото след секс може по всяко време да ти се появят червени петна по челото. Само по това могат да те разпознаят! Така че бъди сигурна, че 3-4 дена след акта постоянно си проверяваш челото за такива петна. Могат да се появят по всяко време!
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Един приятел от класа имаше такива днес

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от vikityyy111 Виж мнението
    Здравейте, на 14 съм и харесвам едно момче той също ме харесва, но не ходим .... той ми предложи да спя с него(още съм девствена) ии искам да попитам да го направя ли? и има ли някаква вероятност родителите ми да разберат ?
    Не. Недей да спиш с него. Той е жалък пубер с бушуващи хормони. А ти ще съжаляваш.
    На втория въпрос дори няма да си направя труда да отговоря.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Не. Недей да спиш с него. Той е жалък пубер с бушуващи хормони. А ти ще съжаляваш.
    На втория въпрос дори няма да си направя труда да отговоря.
    Стой си на гъзето.
    Самия факт,че питаш тук и сама се съмняваш в преценката и вътрешното си усещане са показателни.
    maDamn

Ами момчето според мен момчето иска само да те използва. Съжелявам, но според мен е така. Ако толкова искаше да има нещо по - сериозно вече да сте станали гаджета. Не мислиш ли ?

Голям фен Аватара на bitchwolf
    Град
    Sofia
    Аз нямаше да се притеснявам дали ще разберат /щото няма как да разберат, ако не им кажеш (в случай че не си се сетила вече)/, а дали съм готова за това и дали го искам наистина.
    I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!

Цитирай Първоначално написано от sweet_mouse Виж мнението
    Ами момчето според мен момчето иска само да те използва. Съжелявам, но според мен е така. Ако толкова искаше да има нещо по - сериозно вече да сте станали гаджета. Не мислиш ли ?
    -- Всъщност аз му намеквах, че искам да сме заедно ии той разбра намека ми ии се опита да ми предложи,но не знам защо не ми го каза направо .. ?

Град
    Beyond reality
    Не си търси извинения за поведението и държанието му.
    Бегай по-добре от такива.
    maDamn

Но аз много го харесвам,а и той мен, а като тръгнем .. ?

Град
    Beyond reality
    ще те изчука и ще те зареже.
    maDamn

Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    ще те изчука и ще те зареже.
    Мии .... сс негоо се познаваме от доста време, а и вчера се видяхме и говорихме точно за това ... дали след като го направим ще ме зареже ... и той каза,че няма да го направи, но мен ме е страх от родитилите ми .. ако разбератт .. ? ;xx

Град
    Beyond reality
    оф,кво се занимавам и аз с теб. Явно е,че те сърби под опашката , та 2 не виждат. Като разберат, ще осъзнаят що за стока сте и двамата.
    Прави квото искаш.
    maDamn

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Мии .... сс негоо се познаваме от доста време, а и вчера се видяхме и говорихме точно за това ... дали след като го направим ще ме зареже ... и той каза,че няма да го направи, но мен ме е страх от родитилите ми .. ако разбератт .. ? ;xx
    Дете си.
    Направи го, когато напълно осъзнаваш това, което вършиш и последиците от него.

Но аз много го харесвам,а и той мен, а като тръгнем .. ?

хах .. не се подвеждай и на мен едно момче "много ме харесваше" както се казва звезди ми сваляше докато не получи това,което искаше.. А в момента все едно не се познаваме.. Пази се от такива

Супер фен Аватара на rusoto_baby_f
    много ясно, че ще каже, че няма да те зареже

Харесвала го, той я харесвал, пък после и секс поискал, а пък тя седи, чуди се и се мае дали ако го направи родителите ѝ ще разберат...... На 14 си, осъзнай се малко и приеми, че момчето е идиот, който мисли че като ти предложи секс, ти ще се хвърлиш в краката му... О, и един МНОГО важен съвет : Изчакай си девствена поне докато не намериш момче, което първо ще те целуне и ще ти каже "Обичам те" и чак след това ще предприеме нещо друго! Боже, имайте малко акъл в главата!

Не си струва да го направиш заради момчето, освен ако ти не го искаш.

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Момиче, как може да си толкова лекомислена?

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Ще разберат и ще ти порасте пишка и ташаци. Не е задължително в тоя ред.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен
    Град
    Earth...
    До къде стигнахме... Питаме по интернета дали А да спи с Б....

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Още не ходите, той ти предлага директно, от първия ден да спиш с него? Я си помисли дали си струва всичкото това. Защото съм почти напълно убедена, че след секса той ще си хване пътя.

Иначе ако ти не им кажеш - няма как да разберат.

о.О.. Малко оффтопик - аз съм момче на 15 и дори не съм имал гадже а ти на 14 секс.. прави си изводите.
    По темата - не всички са такива, само да те използват, но са много, тъй че си решавай внимателно!

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Остави вашите, няма какво да се притесняваш за тях.
    Защо не тръгнеш с момчето, да го видиш що за стока е и тогава да мислиш за секс с него?

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Вие още не сте тръгнали, а той вече ти предлага да спите заедно - сама можеш да си направиш изводи какви са намеренията му.
    След като си стигнала до тук, че да питаш във форум дали да спиш с него или не, значи ти самата не си сигурна дали го искаш => недей да го правиш.
    А родителите ти няма как да разберат ако ти самата не им споделиш.
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си