.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 117

Hybrid View

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Цитирай Първоначално написано от Afternoon Виж мнението
    Ми то моето също е е46 бе ааахахаахахахахаахаа! Вуйчо ти сигурно е някаква мутръ, щом кара е46?!? Кво да му чета името? Волен е най-истинският българин и когато от АТАКА спечелим изборите ще прекръстим Ямбол на Сидеровград а Кърджали на Деловград. Сидеровград ще бъде обявен за столица и кухите шопи ше го духате. Също така ще бутнем и всички панелки, барабар с жалките хорица които живеят там. И низшата се пише точно така, както съм написал, lol? "Изчезващият Ямбол" дори няма да го коментирам. Явно тая "доцентка" ви е промила здраво мозъците. Съдейки по постовете ти си доста смотана, дори не разбираш когато те тролят.
    Съдейки по твоите мога да ти кажа, че ама грам достойнство не ти остана.
    Целият форум ти се възхищава що за дебилен тип си.
    Знам много добре как се пише ниЗша, нарочно го пиша така, чакам да ми обясниш защо го написа точно така. Щот дори си има книжовно определение, умнико.
    Ще спечелите изборите .. Хм, давай, не ме вълнуват особено, ти няма да станеш повече човек, нито пък нещо ще излезе от теб.
    Аз смотана не съм, случайно не на мен се смее цял форум.

Banned Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Wednesday666 Виж мнението
    Съдейки по твоите мога да ти кажа, че ама грам достойнство не ти остана.
    Целият форум ти се възхищава що за дебилен тип си.
    Знам много добре как се пише ниЗша, нарочно го пиша така, чакам да ми обясниш защо го написа точно така. Щот дори си има книжовно определение, умнико.
    Ще спечелите изборите .. Хм, давай, не ме вълнуват особено, ти няма да станеш повече човек, нито пък нещо ще излезе от теб.
    Аз смотана не съм, случайно не на мен се смее цял форум.
    Съдейки по постовете ти си доста смотана, дори не разбираш когато те тролят.
    Пак ще се повторя, белким схванеш за какво става въпрос. Ама така като те гледам въобще не ти сече пипето. Написах го точно така защото така се пише. А ти се пробва да ме поправиш ли нещо, цитирайки го с главно З? Абе ти наистина си много смотана?

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Пак ще се повторя, белким схванеш за какво става въпрос. Ама така като те гледам въобще не ти сече пипето. Написах го точно така защото така се пише. А ти се пробва да ме поправиш ли нещо, цитирайки го с главно З? Абе ти наистина си много смотана?
    Ох Боже ..
    Какво ли съм седнала да ти обяснявам.
    Толкова си ограничен, че дори не ти загрява реотана.
    Казах ти преди 34393030574 поста - Живуркай си там в Ямбол и не ми пищи на главата, омръзна ми. Не си интересен вече.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си