.
Резултати от 1 до 25 от общо 117

Threaded View

Banned Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Wednesday666 Виж мнението
    Патриот викаш. Прочети му пак името и тогава се обяснявай.
    Единственото, което ще ти кажа е, че е Е46, но защо ли ти обяснявам на теб, ти имаш малоумен довод за абсолютно всичко. Ми не, не е компакт, тези са ужасно грозни и няма да му подхождат .

Дали ми се иска да возя на БМВ? Хм, интересно. Защо си мислиш, че ТОЧНО това ми е мечтата?
    Далечко си. На мен ми се струва, че ти си лисицата в случая. А гроздето е нещо друго. Сам си го дефинирай, нали си страшно ерудиран.

Беден грозник? Мне, нищо такова. Тук ще ти отговоря по следния начин - важното е АЗ как го виждам, не как ти ще го определиш. И мога да ти кажа, че и на малкия пръст не можеш да му стъпиш, така че недей да обиждаш.
    Да живее в панелка? Далече си от истината. НиЗшата класа - от нея си точно ти. Познай от 3 пъти защо - ще получиш близалка, ако успееш.
    Аз кво викам си е мой проблем, за кого ще се омъжвам също. Но за теб, за бедния ти речник, за ограничеността ти и за западащия( да не кажа ИЗЧЕЗВАЩ ) Ямбол - ако бях на твое място бих била много притеснена.
    Ние, глупавите шопи, не живеем на гъза на географията, с измислените си пари, в изоставащите региони. Още ли ще спориш?

[/i]
    Ми то моето също е е46 бе ааахахаахахахахаахаа! Вуйчо ти сигурно е някаква мутръ, щом кара е46?!? Аз моето го купих за 10 бона на времето и кво от това? Всеки малко по заможен българин може да си позволи да кара такова БМВ, да не би вуйчо ти да е хванал Господ за ташаците? Кво да му чета името на Сидеров? Волен е най-истинският българин и когато от АТАКА спечелим изборите ще прекръстим Ямбол на Сидеровград а Кърджали на Деловград. Сидеровград ще бъде обявен за столица и кухите шопи ше го духате. Също така ще бутнем и всички панелки, барабар с жалките хорица които живеят там. И низшата се пише точно така, както съм написал, lol? "Изчезващият Ямбол" дори няма да го коментирам. Явно тая "доцентка" ви е промила здраво мозъците. Съдейки по постовете ти си доста смотана, дори не разбираш когато те тролят.

Цитирай Първоначално написано от Wednesday666 Виж мнението
    Я по-леко с обидите.
    Щото Ямбол е бая по-близо до турчалята.
    Като те гледам може и да имаш рода от там.
    За тва ли скачаш толкова много, стане ли дума за Ямбол?
    Ахахахахахахахаххахаххаха хха ..
    Въобще не е близо, отново не си запозната с това за което приказваш. По тая логика и Бургас е близо? Слушай си "доцентката", аз мога ли да й сера в устата бтв? Промиха ви мозъците такива като тая, но важното е за вишо да се учи.
    Последно редактирано от Afternoon : 11-14-2012 на 00:15

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си