.
Резултати от 1 до 25 от общо 117

Threaded View

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Цитирай Първоначално написано от sashko705 Виж мнението
    Ъъъъъъъъъ... ти сериозно ли мислиш, че тоя ще разбере какво искаш да кажеш?
    Бях длъжна да пробвам, нали е ааааадски умния.
    Вижда се точно колко схвана - демек нищо. Тъпанара.

Цитирай Първоначално написано от Afternoon Виж мнението
    Отиди ги питай сливенлийките от Студентски бе, нали ти казах. Качват се в БМВ-то не ами направо мъркат като го изпъвам и въртя гуми. Искаш ти някой да те вози и теб ама не си признаваш, за да не те помислят другите за лесна. Няма лошо, всяка жена мечтае да я вози някой пич като мен, красив, с кола, с пари, с огромен апартамент в центъра на Ямбол. Даже трябва да се радваш, че ти обръщам такова внимание, а не да ми опонираш. Тази жена е луда и е за психиатрията, както и много други доценти, професори и т.н. Тези хора са им гръмнали бушоните и не знаят какво приказват. Дадох ти много добър пример с професор Вучков. Та ако й вярваш на тая шматка, значи си по-зле и от нея. Щом градът ти е 25 хиляден е нормално да е западнал, Ямбол е 3 пъти повече и не е западнал, факт. Апартаментът е 105 кв.м супер луксозен, а блокът е строен преди около 20 години, ново строителство е тухлен и не виждам причина да спра да се хваля. Повечето отрепки тука живеят в панелки, няма да се учудя ако и ти живееш в панелка и затова нарочно да говориш така...
    Слушай ся какво ще ти кажа, форумен милиардер такъв. Мнението на теб и на целия шибан форум ми минава да не ти казвам през кое.
    Возя се всеки ден в БМВ много по-хубаво и ново от твоето, и за да не кажеш ся ахаааааа ти си лесна - колата е на вуйчо ми, айде ся млъкни с тва БМВ, че сигурно вече джантите са му изпаднали от толкова "ВЪРТЕНЕ" в Студентски със сливнишките курвентии. Разбрахме те що за плейбой си, селски бек такъв.

Знаеш ли кога аз мъркам? Мъркам, когато едно единствено момче ме погледне и повярвай ми - нито БМВ, нито апартамент, нито ако ще мезонет в центъра на София не ме интересува, само той. А ти душичко - освен заради материалното НЯМА за какво друго да се хване някоя тъпа курва, за да ти пусне. Просто няма, кога ще го осъзнаеш и ще спреш да се излагаш?

Напротив, ТОЧНО Ямбол е западнал. И то ти е бедна кухата главица колко. И това не го казвам само аз, казват го хора от там, че и цяяяяяла статистика. Ама ти нали си новия професор Вучков, си адски компетентен и се имаш за мнооооого умен. Е, ще те разочаровам, глупав си като ръб на кръгла маса. Спри да ми се пънеш тука колко си велик и се погледни в едно огледало или си вземи очила, дано прогледнеш някой ден.

Едит : Кракът ми никога не е стъпвал в панелка дори, и ся кво стана с теориите ти? Май отидоха в канала?
    Последно редактирано от Wednesday666 : 11-13-2012 на 22:35

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си