- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Как се влюбват мъжете и жените :Д
Четоххх четоххх четоххх наскоро нещо от рода на:
"Жената се влюбва мъжа, когато той е до нея, а мъжът в жената - когато нея я няма." нещо такова беше :Д
вие кво мислитедонякъде има логика
Мисля, че не трябва да има влюбвания, сексове и подобни мръсотии![]()
ех да бе, та нали е кофа . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
bitch, please
Бах вече и като се нареждате не сте забавни
Always wanna play but never wanna loose
:Д:Д:Д боже кво се палиш хахахахахах гнида е тази стояща срещу теб, когато застанеш пред огледалото. явно не си толкова разумно момиче, и да ти кажа - личи.
понеже нали пак повтарям е тъй прословутата ~Кофа~ е явно че можеш да си постнеш тема в която и сам да си пишеш , правилно, нали ?
тогава кво толкова се заяждате мястото ми не било тук, и веднага почвате да ме джафкате ае я по - полека с езиците, че вашите верно знаят само да плюят, но не и да лижат![]()
Така, виж сега , мило мое момиче, това с огледалото е едно ГОЛЯМО клише. Щом имаш такова неописуемо желание да ползваш така наречените "затапки", поне си направи труда да научиш някои нови, защото казвам ти - някога, някъде, някой ще ти се изсмее в лицето и ще те унижи до няма и къде.
И да, това е кофата, не случайно форума има различни раздели с точно определени теми, където се публикуват теми, отговарящи за тях. Твоята тема видимо не е за тук. Ти, скъпа моя, вместо да се ... излагаш като кифладжийка, и да нападаш хората, които ти казват кое как е, замълчи или кажи "да, сбърках" , а не нападай като глупаво козле.
Едва издържах да съм толкова мила..![]()
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Ще ти кажа само, че не си за тоя форум. Бъди сигурна няма да сме единствените дето ще ти го кажат. Или изчезвай или търпи обидите.
Забавно ми е, що пък да изчезвам .... всеки има право на избор :Д
а кажи ми кога успя да разбереш смисъла и съдържанието на някоя книга, прочитайки само заглавието й ?
Оф разкарай се бе, кофата не е за такива кифли като тебАйде махай се и си гледай "принцесата" в твоето огледало и позамажи тук там пъпките.
![]()
оф оф мн сте умни заклеам се :Д
първо за мацката , обясняваща ми за резюмето - за книгата можеш да си абсолютно сигурна за съдържанието й от резюмето, а за човека, не мога да кажа така.
едни коментари във форум не биха ти дали дори част представа за самото "резюме"... за да разбереш самата книга трябва да я прочетеш цялата и време да обмислиш, не може току-така 2-3 реда накратко да ти разкрият истинската същност. глупава си и метафорите ти не струват.
а другото ъм същество, което известно време се чудих веднъж към кой от двата пола принадлежи, замисли се вместо да критикуваш мен, обърни внимание на себе си. мисля, че наистина трябва. Жичке.
/и аз слушам метъл, за да не кажете нещо пак :Д:Д:Д