- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Как се влюбват мъжете и жените :Д
тва че го пиша така тук не означава че дефакто съм неграмотна ................................................. ф хахахасмешни сте вече начи..
момичето изобщо не е искало да ви се заяжда вие я изядохте, баси простите сте, ама вие си го знаете де
И аз съм все още неосъзнато относно половата ми идентичност, но по написаното от теб проличава, че си и хомофоб? А тъй. Слушаш метъл? И на кое казваш метъл? На токио хотел, линкин парк и гей дирекшън ли?![]()
Фактът, че си създаваш приятелства в интернет е повече от достатъчен. Щом приемаш маса хора за едно "голямо семейство", обичащо, уважаващо членовете в него е доста красноречив аргумент, че нещо навън ти липсва.
Не зная колко членове от прословутото семейство си срещала на живо и взаимноотношенията ви са били същите както тук, във форума, но мисля че човек има много по - важни неща в живота си, като например преследването на целите си, вместо висенето във форум и създаването на много нови интересни "приятелства".
Преди да ме нападнеш, че в момента аз правя същата дейност, да така е, защото се опитвам да обясня нещо логично, но явно недотолкова лесно обяснимо за вас. В свободното си време попринцип не блея в тоя форум, създавайки си тъй наречените приятелства, нали ти казах, човек съм, който знае какво иска. Съжелявам на петичка съм малко неподредени са ми обясненията, но самият факт, че ти не осъзнаваш за какво живеещ, те прави глупава.
Защото ако знаеше, не би си губила времето.
Ама ние не сме приятели, ние се тролваме, обиждаме и изяждаме взаимно.![]()
и btw щом си казала самата фраза за семейството, просто така, дори без да желаеш да признаеш за себе си, явно ти ги приемаш за важна част от живота си хахахахаха не, изобщо не сте забавни!![]()
Явно не разбираш какво имам предвид под “Голямо щастливо семейство“.
сАрказЪм.. Човек да не пусне тема в тоя форум без да бъде оплют.. Еби му майката..
"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew
"Imagine all the people
Living life in peace"- John Lennon
Женската част на форума много агресивна се извъди нещо.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
винаги изпускам драмите :/
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
не знам ама вече имам чувството че момичетата са по гадни и злобни и от момчетата ... обиждат,речника им е особено цивилизован,държат се като идиоти.. абе вече все едно никой не е добър и има нужда да натрие носа на поне 1 човек за деня,че иначе ще е все едно са му изяли десерта
п.с. не че и аз не съм се ядосвала,не съм обиждала и т.н. ама някой да пита нещо и аз да почна да го обиждам![]()
как да знам коя страна да подкрепя, като не съм видял снимки ?!
n00bs