.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Моля ви, погледнете тази тема! Спешно е!

Здравейте, миналия месец ми дойде. Искам днес да се изкъпя, но съм в цикъл и то сега е доста обилен, защото ми е 2-ри ден. Притеснявам се какво да направя ако потече докато се къпя. Знам, че в този период хигиената трябва да е на високо ниво, а аз точно сега не я спазвам, защото ме е страх да се изкъпя, понеже се опасявам да не потече! Моля ви, споделете как се къпете и дали ви е потичало под душа и ако да какво правите в такъв момент. Ще съм ви много благодарна ако ми помогнете

Супер фен Аватара на DennisCobain
    Измиваш го с водичка.. Какъв е проблема?

Имам фобия от кръв :Х

Ми тогава си стой вмирисана и немита.

Ти момиче ли си въобще, защото гледаш доста пренебрежително на проблемите на останалите?

Това въобще не е проблем и си е права да ти го казва-влизай и се къпи. Фобия имала-лигавщини. Ходи миришеща на мърша тогава... то не е река кръв, че да ти се отприщи фобията ...

Цитирай Първоначално написано от liz14 Виж мнението
    Ти момиче ли си въобще, защото гледаш доста пренебрежително на проблемите на останалите?
    Така като ми гледаш аватара на какво ти приличам?

Твоето не е проблем а лигавщина! Да не мислиш, че постоянно ще тече кръв докато се къпеш? И изобщо как може да не се миеш .. Това е кръв, мирише дори и ти да не го усещаш! Ще капне по няколко капки 1-2 пъти и това е. Няма да припаднеш от страх или кръвозагуба. Като си сменяш превръзката/тампона не ги ли гледаш? Кръв не виждаш ли на тях? Или сигурно молиш някой друг да ти ги смени, защото имаш фобия?

Голям фен Аватара на gugenceto2
    Ами като влезеш да се къпеш няма да тръгне да тече кървава река по дяволите!

Супер фен Аватара на lubovvv
    Какво заглавие си вкарала, човек да си помисли, че е на живот и смърт
    Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
    Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
    Заместител на любовта от който да не ме боли...
    Заместител на болката....има ли кажи???

Супер фен Аватара на shmatarok
    Къпи си се спокойно, дори и да потече, едва ли ще разбереш, количеството е малко и се размесва от водата преди да си се усетила.

Като видях заглавието и помислих,че става дума за рак,а то било цикъл
    Аз се къпя по 2 пъти на седмица,затова когато и да съм в цикъл,той обикновено продължава 6-7 дена,така че няма отърване от къпане(по принцип много държа на хигиената).Във вас няма ли вана?Аз например като съм в цикъл се къпя във вана,една гинеколожка ми беше дала такива инструкции и се придържам към тях.Иначе не мисля,че под душа ще ти е проблем да се изкъпеш.Смисъл ще капнат 2-3 капки и толкова,няма да тече река от кръв я.А това с фобията от кръв-наистина е лигавщина...
    Някои хора никога не се променят!
    Te amo mi vida.

Dulce Maria ♥

Цитирай Първоначално написано от Bonbonchencetyy Виж мнението
    Аз се къпя по 2 пъти на седмица,
    (по принцип много държа на хигиената)
    Аз например като съм в цикъл се къпя във вана
    (по принцип много държа на хигиената)
    yeah sure...

или си се объркала и си написала вместо "ден" "седмица", което сигурно е по-вероятното, де...

Иначе.. Втф, голям проблем. Дори да изтече нещо, отмиваш го, сапунисваш, излизаш от банята и си слагаш веднага нова превръзка/тампон. Не е кой знае какво, че да те е гнус или страх.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    О, боже, какви проблеми имали хората..и по една седмица не се къпеш, така ли? :Д

не се притеснявай и да потече ще е малко,няма да изтечеш.......не може да не се къпеш

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    кръвта има навика да цапа много и придава илюзията че е много
    напълни 100мл вода и ги излей в мивката и виж какво е количеството

иначе кръвта е топло нещо което значи живот то не е страшно
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Цитирай Първоначално написано от Bonbonchencetyy Виж мнението
    Като видях заглавието и помислих,че става дума за рак,а то било цикъл
    Аз се къпя по 2 пъти на седмица,затова когато и да съм в цикъл,той обикновено продължава 6-7 дена,така че няма отърване от къпане(по принцип много държа на хигиената).Във вас няма ли вана?Аз например като съм в цикъл се къпя във вана,една гинеколожка ми беше дала такива инструкции и се придържам към тях.Иначе не мисля,че под душа ще ти е проблем да се изкъпеш.Смисъл ще капнат 2-3 капки и толкова,няма да тече река от кръв я.А това с фобията от кръв-наистина е лигавщина...
    Не мога да повярвям, че гинеколог ви е дал съвет да се къпете във вана по време на цикъл. Това е абсурдно!

Току виж водата във ваната се оцвети в червено и момичето припадне..

Супер фен
    Просто се изкъпи.Даже няма и да я видиш кръвта

Супер фен Аватара на scrooper
    Просто не гледай там. Ох лелеееей...
    always late but worth the wait!

Не рискувай. Не се къпи!!! Стои мръсна кат' скункс!

Цитирай Първоначално написано от lubovvv Виж мнението
    Какво заглавие си вкарала, човек да си помисли, че е на живот и смърт
    много вярно

Хаххах!Не!Егати поколението! Къпи се- нищо няма да ти стане, няма да ти изтече кръвта. Кат потече,просто го измиваш с вода и толкоз. Пък ако не можеш да се престрашиш-си стой мръсна. Твой си проблем.
    P.S. Гледай екшъни- набързо ще ти излекуват фобиата от кръвта.

или слагай повечко кетчуп на макароните ..

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    yeah sure...

или си се объркала и си написала вместо "ден" "седмица", което сигурно е по-вероятното, де...

Иначе.. Втф, голям проблем. Дори да изтече нещо, отмиваш го, сапунисваш, излизаш от банята и си слагаш веднага нова превръзка/тампон. Не е кой знае какво, че да те е гнус или страх.
    Хаха, абсолютно :Д

Авторке, когато ти дойде за първи път, как се изкъпа?
    Everything changes, but beauty remains ...

Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    Цитирай Първоначално написано от liz14 Виж мнението
    Имам фобия от кръв :Х
    Нека тогава ти кажа, че всъщност по време на цикъла кръвта е доооооста малко. Да, червено е, но кръвта е наистина ай не знам с точност ама 4-5%, просто е малко. Другото са токсини най различни които тялото ти изхвърля, за да се пречисти. Така че, пробвай да се абстрахираш. Плюс това по принцип в банята спира да тече. Просто от водата спира и почва пак веднага след като излезеш от водата.
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си