.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44

Тема: Шпагат...

Повече от фен Аватара на bwef
    Преди го моожех до известна степен, но не ми се занимава да се пробвам сега, най-вероятно след няколко репетиции ще го направя.

Шпагат се прави с упоритост - бях на 26 когато го направих целия - женски - за мъжкия не ми достигнаха силите, а си е и болка в крайна сметка - НО С УПОРИТОСТ ВСИЧКО СЕ ПОСТИГА...

Мога от около 11 години Десен женски ми е най-лесен, направо си сядам на земята, другите два са ми мъчни все още, но се разтягам

Супер фен Аватара на ~The Smile~
    Мога женски, но не до долу. Много упражнения трябват ,за да го можеш идеално. То аз ако се поупражнявам още малко и вече ще го мога. А мъжки шпагат ...него долу-горе го мога...

3,4 дена разтягане при мен и после реших да пробвам до къде мога и го направих .. но по принцип съм по гъвкава

Голям фен Аватара на mrankoniiii
    Цитирай Първоначално написано от LoveRetroMusic Виж мнението
    Аз не мога, преди почти го правех,
    ама не ми се занимаваше да се уча
    и без това няма да ми трябва
    за нищо.
    Мъщете се впечетляват
    Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Мега фен Аватара на strawberry88
    Аз мога само женския, а от мъжкия съм мнооого далече още.

Аз имам нужда от съвет. Преди можех мъжкия.. Сега обаче имам към десетина см - когато се разтягам по-продължително. Но винаги на другия ден ме болят ужасно много краката, не мога да падна и на 80 см... И така дни наред, докато успея да падна толкова, колкото съм могла преди няколко дни...

Фен Аватара на Mitizaro
    Град
    Бургас
    Фани си гадже...
    ...ако е мъж ше стане!

Супер фен Аватара на cyclops
    Цитирай Първоначално написано от ADP Виж мнението
    Аз имам нужда от съвет. Преди можех мъжкия.. Сега обаче имам към десетина см - когато се разтягам по-продължително. Но винаги на другия ден ме болят ужасно много краката, не мога да падна и на 80 см... И така дни наред, докато успея да падна толкова, колкото съм могла преди няколко дни...

Продължавай да се разтягаш ВСЕКИ ДЕН и в никакъв случай не се насилвай,защото можеш да се контузиш много сериозно. Най-голямата грешка, която може да направи човек е да бърза да направи шпагат. Време и упоритост му е майката. Аз женския го научих горе-долу бързо, но мъжкия ми отне около година и нещо. Едва от скоро го правя.

Ами аз един път се опитвах само, но приятеля ми ме натисна и без да искам го направих....ей така от раз. И от тогава си го мога

Супер фен Аватара на ~The Smile~
    Вече и двата ги мога идеално.

Повече от фен Аватара на ~sweeettt~
    когато ходих на художествена гимнастика сега вече не го мога

аз мога идеален женски шпагат на земята , във въздуха горе -долу , НО най - много искам да се науча на шпагат на стената , моля ако някой знае и е запознат с разтяганията за този вид шпагат да помогне ))
    Последно редактирано от teenagerka98 : 08-14-2013 на 07:54

adelina b. b.
    Guest

Smile

Ako se raztqgash vsqka sutrin i vecher mojebi she uspeesh za edin mesec. Zavisi ot tqloto razbira se, zashtoto az lichno uspqh za tolkova kato se raztqgah vsqka sutrin i vecher. Pojelavam ti Uspeh.

Супер фен Аватара на Kitty Bloom
    Като малка можех само мъжки, за женски не можех да си изпъна десния крак в коляното. Сега ходя на модерни танци от две години, но реших да се науча някъде май месец, правех напъди и жабки и след около месец просто стана. ^_^ Цяло лято не съм имала тренировки и не съм го правила, но току що опитах без загрявка и разтягане и не ми стигнаха само около пет сантиметра. ^_^ Следващата ми цел е да се науча да правя предно колело, някой може ли да ми даде съвет как става? Благодаря предварително!

И двата шпагата ги мога от много малка.
    Тренирам художествена гимнастика и танци от 12 години.

Цитирай Първоначално написано от MarieBella Виж мнението
    И двата шпагата ги мога от много малка.
    Тренирам художествена гимнастика и танци от 12 години.
    Това .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си