- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Гадже/приятел "под наем"
Абсолютно.
Разочарована съм от тесногръдите мнения.
Не бих отказала да бъда наета за красива и умна придружителка, не виждам нищо лошо, няма намесен секс и прочее. Ако човекът е преценил, че за конкретното събитие има нужда от съпруга/братовчедка/сестра, защо не?
Веднага казвам защо аз бих прибегнала до това. На бизнес вечеря, например, ако трябва да се обсъжда сделка, а не мъжката част от колектива да ми се свалят цяла вечер, съпруг/годеник би вдъхнал малко респект. Какво пречи да си наема един, за да се съсредоточим върху истинската цел?
Естествено, ако си нямам реален :д
Близо си до една от причините за "наемане" на някого според един сайт(http://rentaboyfriend.com/).
Но пък спомена още една.
Между другото,хубаво е,че се стигна до причините...
Как смятате,има ли наистина причина/цел,която да оправдава средствата или в случая въпросното "наемане"?
[QUOTE=Kaena Smith;10493363
Как смятате,има ли наистина причина/цел,която да оправдава средствата или в случая въпросното "наемане"?[/QUOTE]
Причина има за всяко нещо, понякога повече от една.
Обективно погледнато, като хубаво момиче не ми представлява никаква трудност да си намеря някого и без да дам един лев, но какво от това? Не виждам нищо лошо в наемането на някого или аз да бъда наета. В края на краищата, какво се изисква от мен? Да стоя, да бъда красива, да отговарям умно, ако ме попитат нещо... нищо непосилно. Нищо нередно. И си имам достатъчно самоуважение, благодаря.
Да. И какво от това?
В някои среди обвързаните се приемат по-добре от необвързаните. Значи ли това, че трябва да си жертваш кариерата само защото в конкретния момент нямаш човек до себе си? Не.
На някои семейни събирания е ужасно тегаво да си без "половинка". Ако един нает придружител ще спести всички коментари и неприятни шушукания "Ау тя пак е сама"- защо пък не?
Не става въпрос за себеуважение/самочувствие/увереност и прочие. А за прагматизъм.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Съгласен съм,нали скоро имаше обява в продавалника,че едно момиче си търси кавалер за сватба.Аз също не виждам нищо лошо,да това е приемлива форма на проституция,но пък това е добро поле за изява за хора който искат да се занимават с театър и актьорско майсторство.Има си много страни,аз бих се предложил,ама не вярвам някое момиче да ме вземе да се хвали с мен на някоя сватба или някакво тържество![]()
>>DjBelev<<