.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32
    Супер фен Аватара на bijou
    Град
    UK

Някой хорър/ужас?

Преди да сте ме увикали, че има специална тема за хорър филми, ЗНАМ и до сега я преглеждах, но от там половината филми съм ги гледала, другата половина не струват.
    Та гледа ми се нещо, но проблема е, че вече не знам какво да гледам, по простата причината, че почти всички добри ужаси са изгледани. -__-
    Казвайте хора, че днеска ми е ден за страхотии.
    Психо, хорър, ужас, е такива неща искам от вас.
    И моля без баналните Friday the 13th, Scream, The ring и т.н.
    Последно редактирано от bijou : 11-17-2012 на 10:56

Повече от фен Аватара на Nikolcheto24
    Наскоро гледах The Others и много ми хареса, макар че не бих го определила точно като ужас.
    Ето и няколко други:Hellraiser, Halloween, Jeepers Creepers, Silence Of The Lambs, Houe Of The Devil, Insidious, Prom Night, Fright Night(1985).

Phantasm 1979

silent hill revelations изгледай и ти гарантирам че ще се насереш

Хохохо, мен вече няма филм, който да ме насере. Единствения филм, който наистина ме изплаши, но не насра, беше Insidious, написан е по-горе. Филма е гот, и психо и хорър, страхотен е. Това беше единственият филм, от който получих сърцебиене

Мега фен Аватара на strawberry88
    The woman in black не е лош.

Нещо по Кинг гледала ли си? Ако не си - пробвай pet sematary или bag of bones примерно.
    Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
    * http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от YoUcANNOtiMaGiNe Виж мнението
    Нещо по Кинг гледала ли си? Ако не си - пробвай pet sematary или bag of bones примерно.
    разочароващи са.

Единствените по Кинг хубави са 1408, Secret Window with Johnny Depp.

The Shining с Джак Никълсън, ама е стар. Dreamcather, Desperation = окей са.

Иначе, Hide and Seek препоръчвам :Д

Wishmaster, Outpost, Deathwatch, Grudge...

Повече от фен
    http://www.youtube.com/watch?v=lRfyJWVRdS8 - те ти хорор и ужас

The Collector, Srpski film (ако си в настроение за много извратен филм), Insidious наистина е добър.

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    ...
    Не мисля така. Тва си е твоя преценка, така че може да не обобщаваш. Колкото до Hide and seek - един от най-тъпите и безсмислени филми, които съм гледала.
    Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.

Супер фен Аватара на vankovvv
    Град
    Кофата
    Rec 1
    Rec 2
    Insidious e брутално як
    Always wanna play but never wanna loose

Човешка стоножка 2 примерно

Град
    UK
    И Стоножката, и почти всичко на Стивън Кинг, и почти всички от изброените филми горе съм гледала.
    В крайна сметка се спрях на Insidious, дано да е хубав, въпреки че изглежда доста банален.

Град
    UK
    ^Гледан над 5 пъти.

Insidious наистина беше доста добър.
    Доволна съм. (:

Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от YoUcANNOtiMaGiNe Виж мнението
    Не мисля така. Тва си е твоя преценка, така че може да не обобщаваш. Колкото до Hide and seek - един от най-тъпите и безсмислени филми, които съм гледала.
    Уау, успокой конете. Тц. Като огромен заклет фен на СК казах, че са разочароващи. Никъде не обобщавам. Казах, че на мен не ми харесват.
    Криеница поне има някакъв туист и е хубаво направен.

Ебати злобните хора в тоя форум, честно.

^ Говори за себе си. Точно пък тва горе ти го казах най-спокойно и предвид този и други твои коментари във форума. Не ми е в стила да търся внимание по твоя начин, споко.
    Филм, който мога да предложа е "Тръстиката" от 2010.

Град
    София, България
    Дори няма да си направя труда да коментирам.

Цитирай Първоначално написано от Darth_Komorin Виж мнението
    Хохохо, мен вече няма филм, който да ме насере. Единствения филм, който наистина ме изплаши, но не насра, беше Insidious, написан е по-горе. Филма е гот, и психо и хорър, страхотен е. Това беше единственият филм, от който получих сърцебиене
    и аз; един от малкото наистина страшно страшни
    без зомбита и черва, психарии и хижи в гората.......

на Стивън Кинг - 1408!
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

аз лично не съм особен фен на чистия хорър. никой хорър не може да те държи на нокти като един наистина много заплетен психо-трилър с хорър елементи. ето моите фаворити:

The Ring 1 и 2 - много хора казват, че филма е не е нищо особено, но лично за мен си е на доста високо ниво
    Insidious - наскоро го гледах и останах приятно изненадан, на фона на всичката боза, която ни залива този филм ми направи добро впечатление
    The Mist - имаше изброени филми по Ст. Кинг малко по-нагоре и страшно много се изненадах, че не видях този
    Oprhan - леко сбъркан филм
    The Uninvited - за любителите на филми с неочакван край
    The Butterfly Effect - не бих казал, че има кой знае колко хорър елементи в този филм, просто е мнооооооооого забъркан
    The Number 23 - ще се изненадате, но филма е с Джим Кери и си е доста добър - пак е много забъркан
    Resident Evil - Класика

има и други филми, но просто не се сещам за тях. евентуално Mirrors може да се гледа, но там са повече кървищата, а за феновете на наистина много болни филми - Сръбски Филм, но предупреждавам, че този филм не е за всеки и ако не сте заклети фенове на брутални извращения просто го пропуснете.

Малко по-горе видях предложение за Grudge - ами какво да ви кажа след 2-рата част ми станаха скучни, поради простата причина, че развитие няма

Hide and Seek много много ми хареса на мен уникален е <3

Град
    UK
    Цитирай Първоначално написано от Dark_Angel_ Виж мнението
    а за феновете на наистина много болни филми - Сръбски Филм, но предупреждавам, че този филм не е за всеки и ако не сте заклети фенове на брутални извращения просто го пропуснете.

Taка е, така е.
    Сръбски филм е уникаааааааално бруталии. Мисля си да го изгледам пак, след като се наям.

Цитирай Първоначално написано от bijou Виж мнението
    Taка е, така е.
    Сръбски филм е уникаааааааално бруталии. Мисля си да го изгледам пак, след като се наям.
    що бе гледай го докато хапваш, за по-добро усещане

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си