аз лично не съм особен фен на чистия хорър. никой хорър не може да те държи на нокти като един наистина много заплетен психо-трилър с хорър елементи. ето моите фаворити:

The Ring 1 и 2 - много хора казват, че филма е не е нищо особено, но лично за мен си е на доста високо ниво
Insidious - наскоро го гледах и останах приятно изненадан, на фона на всичката боза, която ни залива този филм ми направи добро впечатление
The Mist - имаше изброени филми по Ст. Кинг малко по-нагоре и страшно много се изненадах, че не видях този
Oprhan - леко сбъркан филм
The Uninvited - за любителите на филми с неочакван край
The Butterfly Effect - не бих казал, че има кой знае колко хорър елементи в този филм, просто е мнооооооооого забъркан
The Number 23 - ще се изненадате, но филма е с Джим Кери и си е доста добър - пак е много забъркан
Resident Evil - Класика

има и други филми, но просто не се сещам за тях. евентуално Mirrors може да се гледа, но там са повече кървищата, а за феновете на наистина много болни филми - Сръбски Филм, но предупреждавам, че този филм не е за всеки и ако не сте заклети фенове на брутални извращения просто го пропуснете.

Малко по-горе видях предложение за Grudge - ами какво да ви кажа след 2-рата част ми станаха скучни, поради простата причина, че развитие няма