.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 81

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Аз пък не си представям срама от това някой да разбере, че съм си платила, за да се появя с някого някъде си.
    Как я мислите тая работа за сватби и семейни събирания, не знам. Та там почти всички се/те познават и е ясно, че много бързичко ще се разчуе какъв е непознатият.
    И да, ако вие самите не смятате, че сте способни да се представите някъде самостоятелно, то именно в себеуважението/самоувереността/самочувствието е проблема.
    Тези сайтове не работят в градове с население под 3 млн. В едно Токио, можеш да си позволиш да наемеш такъв човек. Не е важното той да е само красив. Без значение мъж или жена ще е. Важното е да може да се държи добре, да е умен и начетен, да може да разговаря на всякакви теми. Някой красив простак не върши работа в такъв случай. Ако искаш да идеш на фирмена вечеря и ти трябва кавалер или дама, а не искаш да водиш гаджето си там, това е изход. Плащаш си и взимаш някой с който да блеснеш.
    За жалост все още сме в малка държава и мисленето ни е тесногръдо и закостеняло. Страдаме от синдрома "Ау какво ще кажат хората сега?" Това е малкия град/село. Всички се познават. Даже и София е малък град. Ако си по-общителен ще видиш познати по големите заведения, защото те са малко.

По-темата, аз лично бих се оставил да бъда нает, само където ще ме мислят за охранител, а не за кавалер на дамата Не страдам от комплекса "Какво ще кажат хората?". А и парите са си пари нали? Щом няма да се стига до сексуална близост всичко е в реда на нещата.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от Зъбчето Виж мнението
    Тези сайтове не работят в градове с население под 3 млн. В едно Токио, можеш да си позволиш да наемеш такъв човек. Не е важното той да е само красив. Без значение мъж или жена ще е. Важното е да може да се държи добре, да е умен и начетен, да може да разговаря на всякакви теми. Някой красив простак не върши работа в такъв случай. Ако искаш да идеш на фирмена вечеря и ти трябва кавалер или дама, а не искаш да водиш гаджето си там, това е изход. Плащаш си и взимаш някой с който да блеснеш.
    За жалост все още сме в малка държава и мисленето ни е тесногръдо и закостеняло. Страдаме от синдрома "Ау какво ще кажат хората сега?" Това е малкия град/село. Всички се познават. Даже и София е малък град. Ако си по-общителен ще видиш познати по големите заведения, защото те са малко.
    Ти изобщо прочете ли какъв пример дадох?
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си