.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Hybrid View

после да не съм чул защо нямало добри момчета... защото когато някой ви покаже, че прави всичко за вас го мачкате, защо?! Защото не било интересно... еми да ви пикая на интереса, това ли е интересно, това може да го каже само жена на възраст не по-голяма от 22-23... Жена от типа - "отивам да гледам Три метра под небето, че тоя Аче е много симпатичен и много ги бие мъжете и много ги ебе жените", жени от типа "Харесвам лошите момчета" , за това все са със разбити сърца и все реват, защото винаги търсят онези "гъзари" дето се правят на интересни постоянно.. Защо винаги избирате тези мъже, които ви развалят спиралата, а тези, които биха ви развалили червилото ги пренебрегвате???

Цитирай Първоначално написано от grandmastercasper Виж мнението
    после да не съм чул защо нямало добри момчета... защото когато някой ви покаже, че прави всичко за вас го мачкате, защо?! Защото не било интересно... еми да ви пикая на интереса, това ли е интересно, това може да го каже само жена на възраст не по-голяма от 22-23... Жена от типа - "отивам да гледам Три метра под небето, че тоя Аче е много симпатичен и много ги бие мъжете и много ги ебе жените", жени от типа "Харесвам лошите момчета" , за това все са със разбити сърца и все реват, защото винаги търсят онези "гъзари" дето се правят на интересни постоянно.. Защо винаги избирате тези мъже, които ви развалят спиралата, а тези, които биха ви развалили червилото ги пренебрегвате???
    Има хора и хора. Има такива, които харесват отношение като твоето, но са малко. Аз не харесвам, аз кученце си имам-домашният ми любимец. Той ходи след мен, давам му команди и той ги изпълнява. Второ куче не ми трябва, търся мъж. С това, че правиш всичко за нея, просто не си интересен. Не е въпроса, че ние харесваме все 'лоши момчета', които ни третират зле. Харесваме личности, хора с характер...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Харесваме личности, хора с характер...
    Защо пишеш в множествено число?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си