.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: обувки?

обувки?

какво мислите за тези обувки, които в момента май са доста модерни.. http://shopping-terapia.com/files/th...248817_616.JPG ?
    0бичаm gо по дяwолиtее ... [h]

Супер фен Аватара на TheBobqk
    Град
    Бургас
    Стават. Много са ми груби и не биха отивали на всичко. А и не бих ги носила.
    ^^^
    Бургас <3

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Могат да се комбинират с много неща, има и други модели доста по приятни от този,но от същия типаж. Точно този ми идва леко недодялан,но може да си пасне с доста тоалети.
    maDamn

забелязвам, че ги носят и известните личности, като Майли Сайръс и др. , но тук в България сме назад с модата и малко хора носят такива обукви..!

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Тва назад с модата като го чуя и ме пребивате...не сме назад с модата,просто ,понякога,колкото и някой модел да е популярен, не винаги е красив и пасва на вкуса на всеки.
    maDamn

може и така да е.. не може всички да имаме един и същ вкус за обувки.

Супер фен Аватара на DeviL_AsS
    Всъшност,доста момичета съм виждала с акъв тип обувки,на мен лично не ми допадат,а и точно на тези тока е доста груб.

И тук се носят. Ако ти харесват - вземи си.
    На мен не ми допадат. Ако ще е токче - да е тънко.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Могат да се комбинират с много неща, има и други модели доста по приятни от този,но от същия типаж. Точно този ми идва леко недодялан,но може да си пасне с доста тоалети.
    +
    Иначе по принцип ми допадат подобен тип обувки ... Харесвам дебели токове .. Но не знам, точно този нещо не ми харесва

аз тези ги сложих, като пример..иначе има много по хубави от тези.

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Точно тези не ми харесват.

Тези ми бяха харесали и ако нагоре бяха малко по-високи да може да се пъхат дънките вътре, щях да си ги взема.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Повече от фен Аватара на Elinaaa
    Не са мой тип ,но щом ти харесват си ги вземи

незнам дали да си ги взема малък град сме и всеки гледа как си облечен, а при нас малко хора имат такива..

Голям фен Аватара на .Wonder
    Цитирай Първоначално написано от malibugirl Виж мнението
    незнам дали да си ги взема малък град сме и всеки гледа как си облечен, а при нас малко хора имат такива..
    Това не бива да те спира, прекрасна моя. Носи каквото ти харесва и в каквото се чувстваш удобно, животът е кратък и какво ще спечелиш, ако го изживееш според идеалите на другите?Твоето тяло, твоята кожа, твоята коса, твоите дрехи, твоят стил и НИКОЙ запомни, абсолютно НИКОЙ, няма право да се бърка в него. Повтаряй си това по-често и открий себе си.
    Аз също живея в малък град и много се радвам на хора, които умеят да се обличат стилно и да съчетават цветовете смело.

Цитирай Първоначално написано от .Wonder Виж мнението
    Това не бива да те спира, прекрасна моя. Носи каквото ти харесва и в каквото се чувстваш удобно, животът е кратък и какво ще спечелиш, ако го изживееш според идеалите на другите?Твоето тяло, твоята кожа, твоята коса, твоите дрехи, твоят стил и НИКОЙ запомни, абсолютно НИКОЙ, няма право да се бърка в него. Повтаряй си това по-често и открий себе си.
    Аз също живея в малък град и много се радвам на хора, които умеят да се обличат стилно и да съчетават цветовете смело.
    благодаря ти за съвета

На мен ми харесват

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си