- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ПОМОЩ!ВЛЮБЕНА СЪМ В АКТЬОР!!!
Някой би си казал ''е какъв и е проблема па на тая!'', ама ето ти проблема ми:
влюбена съм в актьор (по-голям е от мен,ясно е ,сега е на 40,но във филма,в който го гледах,като го харесах,беше на 22,де!!!). до тук добре, но което и момче да ми предложи, все отказвам. защо? не ми прилича на него и не ми допада (а копие на този актьор няма!!!), а досега отказах на типове, които хич не са за изхвърляне, ама вече е късно! ;( как да го забравя, или поне да го преодолея, така че да ми харесват и други момчета!!!ПОМОЩ!
На 10 ли си?
Нормално.
Ще ти мине!Не е нищо по-специално. Поредната такава тема. Ще го израстеш.
maDamn
Ето кво не ми се връзва. Ако толкова много си хлътнала по него и не искаш други, защо искаш други?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Кой актьор? :Д
Everything changes, but beauty remains ...
^Клю-клю
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Абе ,дисни , той е ОЛД бът Голд 40 годишен пичак.
maDamn
Аре да си прайм залагания !
Да е Брад Пит случайно?!?!?
Пол Уокър?!
Някой?! Залози!
20!
maDamn
Не знам, ама ако е Хю Лори, я разбирам :Д
Everything changes, but beauty remains ...
според мен е едно от трите прасенца.
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Лео ди Каприо в "Титаник" maybe.. по темата нз какво да ти кажа на 40 не е ли малко голям за теб ??
Любовта няма граници, бе! ^
Нали, даже ти си си го плеснал за аватар,щото си му фенка!
maDamn
може и да е робърт де ниро на старини.
Кво се ебаваме с момичето обаче..
Последно редактирано от mimi_we : 11-19-2012 на 18:13
разбира се!
Малиииии...оправихте ми вечерта.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
хахаха добре добре... добре че не си написала Джъстин Бийбър
А сега сериозно: Момиче, не живей в измислен свят и не пренебрегвай другите/ реалните момчета около теб. Така е, наистина за любовта граници няма, но почакай свали розовите очила и погледни, трудно би ходила с някой актьор особено ако е с някво огромно самочувствие. А и това че вече е на 40... не си хаби младините за някой който може да ти бъде баща!!![]()
Когато си мил с хората те ти се качват на главата !!!!
Fangirling-a не прощава :Д Но ако е Джоусеф Гордън-Левит, нищо не може да се направи...
Джаред Лето?! Той чукна 40 скоро?! МИИИ нанам.
maDamn
И аз току-що реших, че щом не мога да съм с Енрике Иглесиас не искам никой друг. Ама аре да не ви се стори,че сам нахална
за Чад Мъри може би ще направя компромис.
Кажи кой е,може да приличам на него
Много влюбчиви сте станали....то и аз си харесвам някой актриси,ама не си представям как се женим...
>>DjBelev<<