.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Hybrid View

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Заради подобни теми започвам да мразя всички празници от рода на Коледа,рождени дни,Нова година,Св. Валентин и прочие ... Тема,след тема,след тема без никой да ползва търсачката
    Ние не познаваме приятеля ти,не знаем какво харесва,какво си му подарявала и прочие ... Поне ни дай някакви насоки за да можем да ти дадем няк'ви предложения.
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy Виж мнението
    Заради подобни теми започвам да мразя всички празници от рода на Коледа,рождени дни,Нова година,Св. Валентин и прочие ... Тема,след тема,след тема без никой да ползва търсачката
    Ние не познаваме приятеля ти,не знаем какво харесва,какво си му подарявала и прочие ... Поне ни дай някакви насоки за да можем да ти дадем няк'ви предложения.
    и за каква сума горе-долу става въпрос...

Иначе, според мен по Коледа се подаряват зимни неща, аксекоари - ръкавици, шалове, шапки и т.н.
    Последно редактирано от xXxPETYAxXx : 11-20-2012 на 17:34

А спрямо сумата до 30 лева някъде )

Това ти гарантирам , че ще го запомни http://www.kuku-bg.com/product.php?product=1652 , ако си от Пловдив във халите на 2-рия етаж ги има и са някъде по 20-тина лева ! Само че тези в халите са по - секси , което е + !
    Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...

Не не съм от Пловдив,от Варна съм ..

Супер фен Аватара на rusoto_baby_f
    Цитирай Първоначално написано от TROLLDADLOLCAKE Виж мнението
    Това ти гарантирам , че ще го запомни http://www.kuku-bg.com/product.php?product=1652 , ако си от Пловдив във халите на 2-рия етаж ги има и са някъде по 20-тина лева ! Само че тези в халите са по - секси , което е + !
    ааа страхотна идея, мерси!

Това със Снежанка е много добра идея иначе зависи много от вкуса му. Ако не искаш да си Снежанка, купи му нещо Коледно ала-балаааааа Аз също съм купувала какво ли не, но винаги ми идва нещо на ум.. щом е ЗА НЕГО.

Banned Мега фен
    оф.. трябва да се науча да чета коментарите преди да напиша моя.. друг вариант.. на няколко бележки пишеш места.. т.е. от едната бележка да иде в другата стая там намира друга - трябва да иде не знам си къде... и накрая стига до мястото.. на мястото си оставила вино или нещо друго и после пак знаеш

Цитирай Първоначално написано от rusoto_baby_f Виж мнението
    ааа страхотна идея, мерси!
    Бебинце сорри , откраднах ти я малко :/ , мислех да те QUOTE-на , но в последния момент реших да бъда егоист ! ]
    Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си