- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Татуировка .. сексуално влечение
Възможно ли е татуировката на лицето да предава някакъв уникален чар ?
Последно редактирано от xzz : 11-21-2012 на 14:48
Нищо специално няма в този татус според мен...на самото момче,за което говориш,може и да му придава някакво по-специфично излъчване,но така като го гледам, никак не ме привлича.Това ,че го харесват момичетата....и аз си падам по момчета с татуси...секси ми е...и за голяма част от момичетата също е...колкото и да се правим,поне един път сме си падали по лоши момчета
![]()
![]()
![]()
![]()
На дали са почнали да го харесват заради татуса, сигурно просто е готино момчето. На мен ми се вижда много грозно да си направиш на лицето татуировка...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Точно такъв татус, и то на лицето, по скоро би отблъсквал отколкото привличал. Като излязъл от затвора е. По-скоро самото момче, за което говориш, има някакъв чар, който привлича момичетата, не вярвам да е заради въпросния татус.
Факт е обаче, че момичетата си падат по лоши момчета.
Everybody has been through some shit,
whether it's drastic or not so drastic.
Everybody gets to the point of "I don't give a fuck".
Тоя от снимката да не го е татуирал някой начинаещ, който се е учил на него?!
Така, както си описал ситуацията, аз разбирам, че приятеля ти до преди не е бил толкова "вървежен", колкото е станал след това "произведение на изкуството" на лицето си. Вероятно момичетата, които сега го забелязват са на по 14-15 до 16 годишни, който си мислят, че това е "гангстерско" и искат до себе си такъв батко.
Господинът на снимката е свестен човек.
Вие си правите татуировките за да се харесате на другия пол ли, кво ?
C изпънати напред ръце облято в кръв едно сърце пулсира и крещи без глас България жива в нас!
Замълчи, след като не знаеш какво имам предвид.
Макар че би се сетил, ако се напънеш малко.
Татуировките могат да придават чар, ама точно такава, че и на лицето, едва ли.
ПП
Този от снимката има супер миловидната физиономия като му махнеш брадата и татусите.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Тъпо и грозно! Има хиляда места по тялото, на които може да се направи един татус (качествено и красиво).
Ми ко да добавя те казаха всичко каквото аз щях да кажа ....!!!! ТЪПОООООО ......!!!!!!!!
Вие не знаете какво искате и къде го искате. Вземете си някой, закарайте на татуист и му кажете къде, какво да си татуира.
Аз имам под корема, до сега никоя не се е оплакала, че не и харесва да я гледа, или вие тук се правите на по важни?
C изпънати напред ръце облято в кръв едно сърце пулсира и крещи без глас България жива в нас!