- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- СПЕШНО! изненада..
^недей така де, ако ще е секс - поне по 1 път на седмица ще трябва за в бъдеще /ако се смята за подарък за него само/
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Амиии интересното е,че и аз,и той нямаме отговор на този въпрос,но е факт,че и двамата все още не сме се преодолели и имаме чувства един към друг (не същите като тогава,но все пак доста силни и истински) ... За съжаление така се стекоха нещата,че към момента (а може би и занапред) няма да можем да сме заедно отново,но това е друга тема - нека не спамим в темата на момичето![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Аха, 3 седмици не са повод за изненади, но какво пък, щом имаш желание няма лошо.
-Разменете си снимки за портмонетата(разбира се,ако не сте го направили, все още)
-направи му палачинки(или нещо друго му сготви)
хайде, дойде ми идея накрая - замъкни го някъде по молове/места, където има от кабините за снимки на момента, снимайте се заедно и всеки да си вземе по 2 снимки...ето ти изненада като за 3 седмици /не мога да повярвам, че го написах ?!?/
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
а ако сте от софия, идете на панчарево, вземете си лодка под наем и погребете. Супер е. Малко е студено, ама ще се облечете и ще ви е готино. Не се базикам.
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
а момичето, дето пита, не каза нито на колко години е, нито от къде е. Приятелко, представи се, де! Това също е важно предвид какво искаш да ти дадем като идея.
Е такава приятелка ти трябва ! За 3 седмици - подарък ! За 4 - подарък , за 5 пак .., тоя пич ако се задържи с теб една година ще се види под пари и подаръци ...
![]()
![]()
Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...
^ парите след продажбите, ако правилно следя мисълта :д
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
ако правилно съм те разбрал, малки са за проституция![]()
оо не не, продажбата на подаръците имах предвид. :д
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
помислих си друго, че искаш да кажеше да, така е.
Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...