.
Затворена тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 61
    Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Много неприятно. Защо искаш да й кажеш всъщност? Според мен по-добре да не го правиш.

Едит: много ми е съмнително това, ама айде.
    Everything changes, but beauty remains ...

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Абе Вие вярвате ли?! Донякъде нещата са по-реални, но първия път на ПЕЙКА?! Не вярвам някое момиче да го направи на пейка. Друг е въпроса, че на 13 не ми се вярва да я оставят техните да излиза посреднощ...с някой, който е познавала дотогава май само във фб.
    Права си, че може да е трол, но лично аз познавам една к*рва ( и тогава и до ден днешен е такава ), дето сефтето и беше на пейка в морската градина във Варна ... Та хора всякакви.

Авторке: Автогол - демек ще ти бучи, ще ти се кара, ще те накаже, може да те лиши от джобни и тн. лоши за теб неща може да направи майка ти. Вече какво точно нз. ти си я познаваш най-добре.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Познавам момиче, което го направи на пейка и на по - малка възраст.
    Авторке, не искам да те упреквам, но за мен си постъпила безотговорно. Факт е, че и да те упреквам или не нещата не могат да се променят. И мисля, че по закон ако лице под 14 години прави секс независимо дали доброволно или не, лицето с което го е правила ще бъде съдено, но не съм на 100% сигурна.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Излязла през прозореца - ебаси филмарката Та тая нелепа история аз отказвам да я повярвам и за това няма да я коментирам повече, но за това:след първия път "Тялото си го искало отново"
    Според мен се има в предвид не, че ти се прави секс, защото тялото ти иска и се "разгонваш", а защото първия път е най-страшен по принцип. След като мине започва самото удоволствие от секса. А се и предполага, че първия път ще е породен от желание, т.е ще си достигнала възрастта, в която тялото ти иска и се нуждае от секс, та за това се казва, че след първия път вече повече ти се иска!

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Егати, за единия секс с някаква 13-годишна да се преебеш така жестоко :Д
    Everything changes, but beauty remains ...

Излязла през прозореца - ебаси филмарката Та тая нелепа история аз отказвам да я повярвам и за това няма да я коментирам повече!
    +
    Тая простакеса, къде си съчинява, че акъл няма, няма. Ама тука големи хора се събрали и й се вържат, вържат, нелепо е и очеИЗВАДНО

Тука за прозореца леко излъга ми се струва ..

Не съм лъгала.......

ти си на 13 и ходите в една и съща дискотека ?!?!?!

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Добре, бе, хора..как искате да няма тролове, като им се връзвате до последно? В началото - ок, ама след последните й няколко коментара...

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Здравейте, аз съм момиче на 13 години... На 07.09.2012 правих секс с момче на 21 години

до тука спрях да чета
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Е'бати ретарда е тоя, колко жалък трябва да си, за да спиш с 13-годишни хахахаххаа

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Хахахахахаа.

На майка си кажи,че си го направила с момче което харесваш,било е по взаймно съгласие,сложил си е презарватив и тн. Ако не искаш жената да получи някой микро инфаркт и спести възраста му! Ако ще те успокои малко моя 1-ви път беше с момче 7 години по голямо от мен и майка ми го прие аз бях на 16 той на 23

Какъв е тоя педо - беар бе , ти на 13 той на 21 ? Това от където и да го погледнеш е извратено , ти не знаеш още пикае ли ти се , ебе ли ти се ! И какво разтвори крачетата и сега питаш "дали си била сигурна" , еми извинявай мойто момиче ама ние не сме внуци на баба Ванга , за да знаем дали си го искала или не !Плюс това , когато си го направила си го искала , така че твой проблем , не мисля , че ако кажеш на родителите ти какво е станало ще се промени факта , че вече не си девствена .. така че просто продължи напред ддз.
    Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...

Абе Вие вярвате ли?! Донякъде нещата са по-реални, но първия път на ПЕЙКА?! Не вярвам някое момиче да го направи на пейка. Друг е въпроса, че на 13 не ми се вярва да я оставят техните да излиза посреднощ...с някой, който е познавала дотогава май само във фб.
    Петя , в случая май наистина е тролл ! Но видях във темата "секс лексикон" , че някаква мацка го е правила в гробищата , с очите си съм виждал как мацка върти свирка на един пич в кенефа на дискотека , така че това с пейката не може да ме очуди ! Относно това дали можели да я пуснат техните , напълно възможно е ! Всеки петък , на село е пълно с 97, 98 , 99 набор в баровете , че дори някой от тях ходят и на дискотека , родителски контрол в днешно време е почти несъществуващ термин ! Но да в случая , писателя на темата май е тролл !
    Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    ^Е, за в селата е така - кръчметата са пълни, но в селата няма дискотеки, поне в повечето. А дори да има - ходят предимно цигани(ама то нищо чудно въпросния герой да е от малцинствата де)...
    А за пейката, не е чудно да правиш секс на пейка, никак даже. Нормално е да се случи, но не и когато ти е първия път! Все пак е първи път,(не съм на мнение, че трябва да е нещо много романтично и специално), ама пейката чак. Първо, че е неудобно, второ, че все пак е обществено място, нехигиенично е - и някое момиченце може да се отпусне достатъчно, че да си "прежали" девствеността в такива обстоятелства?!
    Последно редактирано от xXxPETYAxXx : 11-22-2012 на 05:59

Голям фен Аватара на besso
    Дали тия теми не ги пускат педофили, за да придизвикват интереса на дечурлигата... Тоя форум е идеалното място за целта, като се замисли човек. Да вземе да направите регистрациите с потвърждение с SMS, поне да се знае кой се регистрира. Ето едно предложение

Повече от фен Аватара на Foxa^
    Историята става все по-яка и по-яка и съответства на моите интереси дерзай мойто момиче

Цитирай Първоначално написано от besso Виж мнението
    Дали тия теми не ги пускат педофили, за да придизвикват интереса на дечурлигата... Тоя форум е идеалното място за целта, като се замисли човек. Да вземе да направите регистрациите с потвърждение с SMS, поне да се знае кой се регистрира. Ето едно предложение
    Подкрепям ! +1

Цитирай Първоначално написано от cvetty_ Виж мнението
    Здравейте, аз съм момиче на 13 години... На 07.09.2012 правих секс с момче на 21 години... Харесвам го от близо година ... Помогнете ми моля ви...
    ми питай го дали те обича и ако каже да, го запознай с ваште

^Е, за в селата е така - кръчметата са пълни, но в селата няма дискотеки, поне в повечето. А дори да има - ходят предимно цигани(ама то нищо чудно въпросния герой да е от малцинствата де)...
    А за пейката, не е чудно да правиш секс на пейка, никак даже. Нормално е да се случи, но не и когато ти е първия път! Все пак е първи път,(не съм на мнение, че трябва да е нещо много романтично и специално), ама пейката чак. Първо, че е неудобно, второ, че все пак е обществено място, нехигиенично е - и някое момиченце може да се отпусне достатъчно, че да си "прежали" девствеността в такива обстоятелства?!
    Повярвай ми , в моето село (Калояново) си има перфектна дискотека , и не ходят цигани - барове има всичко . И просто такива кухи лейки познавам , които са правили мега извращенията , че няма да ме очуди ако някоя 13-годишна , си направи сефтака на улична пейка !

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    Можеш да го съдиш, между другото. Под 14 си, водиш се малолетна и няма значение, че и ти си искала секс.: )
    Ти сериозно ли й го даваш този съвет?!
    Супермерзко е.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Ходите в една и съща дискотека?!Бягаш през прозореца?! ... Нямам думи!
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Ами живеем в къща, не е проблем да скоча 1 метър..

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си