.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 90

Hybrid View

Футбол не съм играл "професионално", в момента се занимавам с кросфит.. Остави ме мен, но "ами да сиг. е така но много често лягането ми не зависи само от мен", с какво толкова се занимаваш, че не зависи от теб? Като вдигнат баща ми по никое време, заради някакви малоумници, това наистина не зависи от него, но не виждам ти с какво може да се занимаваш, че за не зависи от теб... Лека нощ

Повече от фен Аватара на pepochko
    Цитирай Първоначално написано от theer Виж мнението
    Футбол не съм играл "професионално", в момента се занимавам с кросфит.. Остави ме мен, но "ами да сиг. е така но много често лягането ми не зависи само от мен", с какво толкова се занимаваш, че не зависи от теб? Като вдигнат баща ми по никое време, заради някакви малоумници, това наистина не зависи от него, но не виждам ти с какво може да се занимаваш, че за не зависи от теб... Лека нощ
    не съм запознат с това какво означава кросфит но да те питам нещо : ако приятели ти звъннат и ти кажат ай да гледаме някой мач или яла у еди кой си да си направим купон ти ш ги одрежеш и ще си останеш у вас ли ???

Аз също пия кафе от 14 годишна и нищо ми няма. Всеки ден пия кафе сутрин и тия тъпотии, че едва ли не всяка година увеличаваш дозата, за да ти действа, ги разправяйте някъде другаде. Ако човекът има ниско кръвно, много ясно, че ще изпие едно кафе сутрин. Енергийните напитки са друго нещо, те не са ок и по-добре без тях!

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Поздрави зъбите си.
    n00bs

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си