- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Втори шанс за бивша ???
Неква луда отвсякъде
"An intelligent person does not need the promise of heaven to see the merit in good deeds."
Follow me @Une vie d'excellence
Защо да й даваш втори шанс - защото ти искаш да си с нея или от съжаление към нея за това, че тя иска да е с теб и те моли?!
Защото според мен, ако ти имаше чувства към това момиче и искаше да си с нея би поел риска, без да питаш във форума дали е правилно или не!
От части наистина знам ,че може да е страхотна .. но на моменти не мога и да я понасям .. аз не и вярвах ,че ме обича и след като се татуира днес едно от момичетата в нашия клас и каза ,че така наистина ще ме спечели , а тя отвърна " Не го правя за да го спечеля .. Правя го защото го обичам " ... мисля да и дам още един шанс .. но наистина последен
Аз лично не бих се върнал при нея.
А какво бих направил - бих й се изсмял и щях да си тръгна.![]()
Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...
Имало ли е проблем в една връзка после рано или късно става същото. И щом сте се разделили веднъж сериозно помни, че е имало защо
лицемерно ... ако ти е останало поне уважението към този човек не би го наранил още след като видиш че сам се наказва... обичаш някой,разделяте се и още първата секунда се чудите как да направите гадно на другия ?!.. поне малко не ви ли е грижа.. да ти имам мисленето
Ако човек страда от последствията на дадено действие, после се замисля дали да го направи отново. Ако тя е страдала и е разбрала какво е направила, ще има едно на ум и ще ходи на пръсти около него, за да не стъпи на криво.
Това само в началото де. После ще се отпусне и може пак да се подхлъзне.
Моя съвет към автора е да даде втори шанс, ако и той го иска.
Всеки заслужава втори шанс.
Но пък от друга стара,веднъж е изневерила,няма вероятност,че няма пак да го направи.
Това,че си е татуирала името ти върху нея значи,че те обича и заслужава 2 шанс, но ти все пак си имай едно на ум винаги.
Пухчоо , Т'ва пък къде го е споменал или съм окьоравял?
Реших .. да и дам втори шанс .. обаче при първата грешка всичко .. абсолютно всичко приключва..
+
Не прочетох мненията, може и да повторя някой... Дай й шанс САМО ако си сигурен В СЕБЕ СИ, че НЯМА да използваш тази агресия (заради тва, че е спала с приятеля ти, дори извън връзката ви) срещу нея. Т.е ако си сигурен, че няма да си го връщаш, а искаш да се получи нещо сериозно.
Първоначално написано от antifashionshit
Ами не знам за теб, но подобно нещо не бих простил, пък нека мнението ми е повърхностно, самодоволно и категорично.
Госпожицата каза, че било лицемерно, защото ако съм уважавал този човек, нямало да го нараня, а това не се ли отнася и за въпросния човек? Ако живеех с мисълта да нараня всеки, който ме е наранил...щеше да стане един омагьосан кръг изпълнен с болка и гняв, от който ще има само наранени.
В такъв случай не бих дал втори шанс на момичето, защото не виждам как би си възстановила доверието, което съм имал преди, а и вероятно няма да е приятно и за нея да бъде подлагана на постоянни съмнения...съответно е излишно да се измъчваме и двамата, по-добре всеки да си продължи напред и така...
И за някои неща няма втори шанс... : )