.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45
    Неква луда отвсякъде
    "An intelligent person does not need the promise of heaven to see the merit in good deeds."

Follow me @Une vie d'excellence

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Защо да й даваш втори шанс - защото ти искаш да си с нея или от съжаление към нея за това, че тя иска да е с теб и те моли?!
    Защото според мен, ако ти имаше чувства към това момиче и искаше да си с нея би поел риска, без да питаш във форума дали е правилно или не!

От части наистина знам ,че може да е страхотна .. но на моменти не мога и да я понасям .. аз не и вярвах ,че ме обича и след като се татуира днес едно от момичетата в нашия клас и каза ,че така наистина ще ме спечели , а тя отвърна " Не го правя за да го спечеля .. Правя го защото го обичам " ... мисля да и дам още един шанс .. но наистина последен

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от rusoto_baby_f Виж мнението
    Разбира се, че не.Може да дойде момент в който да не сме заедно.Татуировката не ми пречи и няма да ми пречи, ще е само спомен и толкова.
    Сигурна съм, че и за следващия ти приятел ще е само толкова.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Аз лично не бих се върнал при нея.
    А какво бих направил - бих й се изсмял и щях да си тръгна.

Цитирай Първоначално написано от psychopath Виж мнението
    Доста добро мислене , в крайна сметка има достатъчно п*тки , че и ние да почнем да се правим на такива !
    Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...

Град
    MaiNa%tOwN
    Имало ли е проблем в една връзка после рано или късно става същото. И щом сте се разделили веднъж сериозно помни, че е имало защо

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от beliar Виж мнението
    Имало ли е проблем в една връзка после рано или късно става същото. И щом сте се разделили веднъж сериозно помни, че е имало защо
    не съм съгласна.. проблеми и проблеми във всяка връзка.... ако намериш начин да ги решиш после не се появяват отново

Banned Мега фен
    лицемерно ... ако ти е останало поне уважението към този човек не би го наранил още след като видиш че сам се наказва... обичаш някой,разделяте се и още първата секунда се чудите как да направите гадно на другия ?! .. поне малко не ви ли е грижа.. да ти имам мисленето

Фен
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от beliar Виж мнението
    Ако човек страда от последствията на дадено действие, после се замисля дали да го направи отново. Ако тя е страдала и е разбрала какво е направила, ще има едно на ум и ще ходи на пръсти около него, за да не стъпи на криво.

Това само в началото де. После ще се отпусне и може пак да се подхлъзне.

Моя съвет към автора е да даде втори шанс, ако и той го иска.

Всеки заслужава втори шанс.
    Но пък от друга стара,веднъж е изневерила,няма вероятност,че няма пак да го направи.
    Това,че си е татуирала името ти върху нея значи,че те обича и заслужава 2 шанс, но ти все пак си имай едно на ум винаги.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    лицемерно ... ако ти е останало поне уважението към този човек не би го наранил още след като видиш че сам се наказва... обичаш някой,разделяте се и още първата секунда се чудите как да направите гадно на другия ?! .. поне малко не ви ли е грижа.. да ти имам мисленето
    Именно...какво уважение да ми остане? хахаха
    Не ми имай мисленето, няма да ти го понесе психиката. : )

И все пак мисля,че всеки заслужава 2-ри шанс...

Супер фен Аватара на Anonys
    Пухчоо , Т'ва пък къде го е споменал или съм окьоравял?

Реших .. да и дам втори шанс .. обаче при първата грешка всичко .. абсолютно всичко приключва..

anonymous708973
    Guest
    Не ми имай мисленето, няма да ти го понесе психиката. : )
    Разбирам те.
    Моята психика не би понесла да има толкова повърхностно, самодоволно и категорично мнение.
    Пхах.

Супер фен Аватара на djipsito
    Не прочетох мненията, може и да повторя някой... Дай й шанс САМО ако си сигурен В СЕБЕ СИ, че НЯМА да използваш тази агресия (заради тва, че е спала с приятеля ти, дори извън връзката ви) срещу нея. Т.е ако си сигурен, че няма да си го връщаш, а искаш да се получи нещо сериозно.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Разбирам те.
    Моята психика не би понесла да има толкова повърхностно, самодоволно и категорично мнение.
    Пхах.
    Ами не знам за теб, но подобно нещо не бих простил, пък нека мнението ми е повърхностно, самодоволно и категорично.
    Госпожицата каза, че било лицемерно, защото ако съм уважавал този човек, нямало да го нараня, а това не се ли отнася и за въпросния човек? Ако живеех с мисълта да нараня всеки, който ме е наранил...щеше да стане един омагьосан кръг изпълнен с болка и гняв, от който ще има само наранени.
    В такъв случай не бих дал втори шанс на момичето, защото не виждам как би си възстановила доверието, което съм имал преди, а и вероятно няма да е приятно и за нея да бъде подлагана на постоянни съмнения...съответно е излишно да се измъчваме и двамата, по-добре всеки да си продължи напред и така...

И за някои неща няма втори шанс... : )

Цитирай Първоначално написано от TROLLDADLOLCAKE Виж мнението
    Честно да ти кажа , щом виждаш , че отива към добро и дай шанс ! Видиш ли че започва с курвалъка отново , бий и шута и толкова !
    Точност. ^ Тъй като съм момиче ги има най-различни видове. ;д Ама ако тръгнете е тя пак бие на к*рвенско я зарязвай, защото няма смисъл от такива да ти тровят живота. =.=

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си