.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 90

Hybrid View

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Човеко, явно не си разпределяш добре времето. Затова има риск да повтаряш 8-ми клас, а не че щото не можеш да учиш. Замисли се, че не можеш да се концентрираш от многото кафе и енергийни напитки.
    Я ми кажи, пълничък ли си? Да се усещаш подпухнал и равнодушен към всичко, когато не пиеш кафе?

Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Въпрос на приоритети. Като искаш да шариш по улиците до посреднощ и после да ставаш за даскало - няма да спиш и ще се наливаш с кофеин. Ако си цениш съня, ще отложиш безсънните нощи за уикенда.

Ти ако сега не умееш да си разпределяш времето с едното тъпо даскало като ангажимент, не те виждам след време.
    Е, по-добре не мога да го кажа.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Повече от фен Аватара на pepochko
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Човеко, явно не си разпределяш добре времето. Затова има риск да повтаряш 8-ми клас, а не че щото не можеш да учиш. Замисли се, че не можеш да се концентрираш от многото кафе и енергийни напитки.
    Я ми кажи, пълничък ли си? Да се усещаш подпухнал и равнодушен към всичко, когато не пиеш кафе?

Е, по-добре не мога да го кажа.
    оо вообще не мисля че съм пълничък имам съвсем малко коремче 60кг метър и 68 висок на 14 .! не мисля че съм пълен а и до миналата година спортувах активно (почти) всеки ден ходех на тренировки по футбол и през лятната ваканция на фитнес
    Последно редактирано от pepochko : 11-24-2012 на 09:04

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си