Здравейте на всички,
искам да ви помоля да ми дадете качествени съвети по проблема ми, на 16 години съм от София. Проблема ми е следен:
Нещо не ми върви с момичетата, под това имам предвид че не ми се получава връзка в крайна сметка. Държа се възможно най-много по критериите, които момичетата винаги казват, че търсят в някое момче, старая се максимално да ги правя щастливи и им отделям много внимание, като цяло всичко което се гледа по филмите и те го осъзнават, но пак не става... Нямам отблъскващ външен вид, прилично се обличам и спазвам стриктна лична хигиена, така че не мисля че е нещо заради външния вид. Най-странно ми е ,че когато примерно си пиша с някое момиче по фейсбук всичко върви много добре и след като излезем нещата се променят страшно много, не към лошо, но въпреки това се променят. Почват да се държат като че ли съм им безразличен или пък губят интерес към мен. Никога не го казват, но то все пак се усеща...
Има едно момиче което харесвам страшно много и мисля че тя мен също, но когато излизам с нея постоянно мълчи, едва говори, когато я питам дали има нещо ми казва че няма нищо. Дайте някакви мнения по това което написах? Ще съм ви благодарен.