- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво правя грешно с момичетата?
Момиче няма да ти каже, че харесва простак с високо самочувствие, но ако се огледаш около теб ще забележиш, че точно момичетата, които искаш да чукаш са лудо влюбени в някой, който е пълната противоположност на това, което те казват, че търсят у едно момиче. Не трябва едно момиче да се чувства, че си й в кърпа вързан още от началото, щото тва убива всяка емоция. Трябва да се чувства все едно те е спечелила по някакъв начин. Да знае, че може да те изгуби. Темата е толкова дълга, че не знам откъде да започна и къде да я прекратя. Когато се запознаеш с някое момиче съм сигурен, че още същия ден й пишеш или й се обаждаш. Това те прави безинтересен. Недей да правиш всяко едно момиче, с което се запознаеш приоритет номер 1. Ако излизаше с 3 момичета наведнъж дали щеше да имаш време постоянно да ги търсиш? Увеличи си момичетата, с които се занимаваш и отделяй по по-малко време, не се фокусирай само върху тях. Не ги питай къде искат да отидете, кога и в колко часа, а ти казвай. Обаждаш се - здравей, сряда в 6 часа на бингото удобно ли ти е? тя ти отговаря. Ако ти каже, че е заета това понякога е признак, че иска да те разкара. Кажи и добре, чао, след няколко дни пак й звънни и вкарай друга оферта. Ако отново ти каже, че е заета не се занимавай с нея и й изтрий номера. Интересът се познава по това - предлагаш среща в сряда и тя може да ти каже, че е заета, но може и да каже "заета съм в сряда, но в петък устройва ли те?" Усещаш ли разликата? Едното е рязане, другото означава, че иска да се видите, но наистина има ангажимент в тоя ден. Недей се опитва да впечатлиш момиче с плащане на сметки и подаръци. Няма да те възприеме по начина, по който теб те устройва. Може да платиш някоя сметка в кафе, но никога не плащай всичко. Даже неведнъж ми се е случвало момичето да остане доволно, ако й позволиш тя да плати сметката. Все мъжете се правим на отворени "ШШ, аре е мола ти са, ти добре ли си, я че платим, нали сам мАж" Друг вариант е ти да платиш сметката в кафето, а тя да ти купи сладолед след това. Пак никой не е ощетен и има равноправие в плащането. Жените се чувстват по уверени в себе си, когато дават пари, защото ако само ти плащаш, ще чувстват, че са ти длъжни. Тва не е добре за теб. На мен, например, 2-3 пъти са ми правили коментари за косата или брадата ми. Нещо като "що не се обръснеш, повече щи отива" или пък "подстрижи се по-късо, много си рошав" и всякакви такива производни. Аз се харесвам. Пускам си брада по определен начин, защото НА МЕН ми харесва, подстригвам се по този начин, защото на мене така ми харесва. Как ще дойде няква, дето е съмнително дали бих въобще бих чукал да ми ги каже тия неща? Отговорът ми е, че много се харесвам и в това ми е част от чара. Просто млъкват и няма какво да кажат. Този отговор много повече ги удовлетворява, защото виждат, че не искаш да им се харесаш, а си просто себе си и това дали ТЕ ще те харесат такъв какъвто си е техен избор. Някои ще те харесват, други не и това е напълно нормално. Афродизиак номер 1 не е външният вид, огромният хуй, обиколката на бицепса, а е самоувереността. Като те видят, че си самоуверен и знаеш какво правиш, позволяваш си да си нагъл и да се държиш с тях, както не всеки посмява, това ги кара да те харесват.
Един типичен пример за двете крайности в поведението го има в сериала nip/tuck. Единият хирург е супер нахаканият красавец, който чука наред, а партньорът му е почти пълната му противоположност. Ако все пак решиш да го гледаш тоя сериал, те предупреждавам да не взимаш всичко в него, като чиста монета, защото в някои случаи може да е доста депресиращ. Прекалено извратени неща има. Има го в замунда.
Temet Nosce
벨야카