- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Раздяла
Един дадент момент просто спира да ти пука за всичко......
Става ти безразличен човекът,който до вчера си обичал до смърт и си правил и невъзможни неща за него.
тя сама го е поискала пък ти си я продължил...не ти пука може би защото си предвидил нещата преди да се случат и си ги изстрадал и преди това и сега просто не виждаш смисъл да се вгорчаваш повече
Топката е в нейното поле. Не си този, който трябва да се доказва и да я търси, ами обратното.
Но след прочетеното за 3тото лице...съм доста скептичен към цялата работа, но ти си знаеш най-добре. : )
Всеки сам решава как да постъпи,но ти дали си сигурен в избързаното си решение,не знам.Сега си твърд и корав,но след някой друг месец дали няма да промениш мисленето си ?
Това с отбягването е много глупава постъпка от нейна страна,ако е имало нещо е трябвало да седнете и да поговорите като зрели хора,но нали е по-лесно да се скатаеш,когато има проблеми...Според мен,трябваше преди да режеш да има един стабилен разговор и да се извадят картите на масата,да няма питания и въпроси по този въпрос.Ако има друг ,то е трябвало да ти каже,но...
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Според мен си постъпил много правилно.Щом е искала време,значи не е била сигурна в чувствата си,а не си струва да си с такъв човек.Казвам го от личен опит-дадох време на един такъв несигурен човек,събрахме се и после отново ме заряза...така че веднъж появят ли се съмнения-ДОВИЖДАНЕ!
А не си ли ти този, който я е зарязал? Не мислиш ли, че дори и да имаш съвсем малко его и гордост, няма ти да си първият, който ще потърси, този който е скъсал с теб? Като цяло мисля, че ти изобщо не си я обичал, както твърдиш щом си я зарязал от такова дребно нещо. Дори не се опита да поговориш с нея, да я разбереш ами направо айде чао. Много глупаво ми се струва всичко.
Изразът "трябва ми време/искам малко време" означава, че за нея не си достатъчно добър и иска малко време(завинаги) да се отърве от тебе и да си намери друг. Както каза колегата umri, заради собственото и его е тъжна. Въобще не се занимавай с глупости а продължи напред и се забавлявай!
По принцип съм човек , който обича да обсъжда проблемите си и да намира решение! И тук ще кажеш : "Е да ами тогава , защо не е говорила с теб " ? Ами не е говорила , защото когато аз изляза правия тя просто се нацупваше и обръщаше всичко на един безмислен скандал , с цел да и се моля и извинявам ! Както и да е , всичко приключи , аз продължих напред и връщане назад няма ! Днес тя ми писа , говореше ми пак някакви глупости .. а аз самия бях адски изморен , защото се прибрах от хижа (рожден ден/парти) и просто и казах , че нямам време да се занимавам с глупости .. след което тя просто ме блокира ! =D .. неин избор ! Стига толкова драми , локвайте темата след следващия коментар на "balu4ka" , ако има такъв !
Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...