- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Skinny-fat - aka DYEL? aka SQUAT or DIE!
Защо винаги като давате пример давате пример със себе си или Ваши приятелки и к'во като не си мускулеста,не става въпрос за това..
Всички разбрахме смисъла на темата,някои имам чувството,че останаха обидени(без да има за какво).Истината е,че всеки предпочита нещо различно и няма нужда да си натрапваме вкусовете.На мен лично някои от тези дами са твърде брутални,според автора явно не са...Оттам нататък може само да възникнат някакви глупави спорове кое е по-хубаво,а пък то в крайна сметка е субективно,така че не виждам изобщо защо се хабите...
М, прглеждайки темата става въпрос точно за това-как некъв идва и се разпорежда, че момичета, които не вдигат по сто тона и нямат баджак като на кечист, не вАжат. Ако става въпрос за друго, ми ок. Но ей така да съдиш просто защото не е по вкуса ти, тъъъпо . Въпрос на вкус -казала котката и си облизала задника. Темата е безсмислена. Не смятам да пиша повече като виждам, че нищо не влиза![]()
просто Ви приканва да клякате здраво ,за да имате хубав гъз ..(май)
Толкова да мразя клякането, че няма накъде... И бягането мразя, ама виждам ефект и боли по-малко от колелото.
в крайна сметка още една вкарана муха за правилния външен вид. и отново тренировки = стремеж да имаш някъв-си задник. тоест дръжки..
Еми, то хубаво не са и много тези 120кг. на една жена, ама да ти кажа честно - БАШ СА И МНОЖКО. Защото жената все пак трябва да се пази, някой ден евентуално деца, меца, а у... Ти замисляш ли се като пляскаш глупости. Само не разбрах как ще станеш богат от вдигане на 120кила.... със сигурност по - умен няма да станеш.. обаче
Четене с разбиране?
Със сигурност по-глупав няма да станеш
за по-умен можем доста да поспорим. Дали човек, който познава тялото си по-добре не е по-умен.
Достатъчно съм мислил.
Иди виж с колко кляка Ивет Лалова
И ако споделиш, как точно клека натоварва по някакъв начин репродуктивната система на жената?
Разбирам да напишеш - гръбнак, колена, ама деца? ВТФ бе! DO YOU EVEN LIFT?
Grumpy old madman
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Тук не съм много съгласен, че така става. Смисъл при клек го отнася повече гръбнака и евентуално колената, но каквото и да е 120 килограма са доста далеч от стойностите на Ивет и Тезджан. Те си клякат над 200.
Малко като смъртните случай от стероиди е.
Grumpy old madman
Видео нямам. Тезджан съм я виждал на 180. По нейните думи прави и 200 http://www.sportal.info/news.php?news=303501&com_page=1
Ивет - ако минавам през Турция ще се мъча да надникна.
Grumpy old madman
лол ако наистина кляка с 200 (bow) Но инак на видео докато не го видя не го вервам,та то тва сигурно е 3,5bw клек на жена..
А ти по прост няма да станеш,то няма на къде от страхотното ти мислене.Искам само да ти кажа,че тренирам в залата от близо 7 месеца,БЕЗ СТЕРОИДИ,ЖЕНА СЪМ,ТЕЖА 55КГ,висока съм 170см,НА 18 ГОДИНИ СЪМ И КЛЯКАМ С 80КГ 20 ПЪТИ. и не говорим за онзи клек който го правите всичките дето слагате 200кг и само правите некви напъни,Сега искам да чуя какво ще измънкаш?
Последно редактирано от marrcandy : 12-05-2012 на 14:29
И това ли ти е идеала за женско тяло?
Окей, нищо няма да кажа, ще си замълча. Знам, че въпросните жени не са станали такива, каквито ги гледам лесно, това не се получава от месец или два клякания в залата, но това НЕ ми харесва. Може би се повтарям, но пак ще кажа, че за мен не е важно дали ще вдигна 20 или 200 кила. Ако някой го интересуват толкова цифрите - прав му път да си гради спортна кариера, моите приоритети се различават далеч от това да имам някакви постижения в залата. Хубаво - силна и издръжлива, кой не го иска, ама какво ме интересуват тия цифри, важното е да правя нещо, което ме кара да се чувствам добре, а позитивите често са изграждане на хармонично тяло. Всеки с неговите разбирания.