.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 75

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от fenikss_ Виж мнението
    Любов няма...мислиш си,че обичаш някой и не можеш без него,до като не разбереш истинското му лице.
    За това дръжте враговете си близо, но ''приятелите ''си дръжте по-близо,за да ги контролирате,защото врагът поне знаеш ,че те мрази и се пазиш,но от ''приятелите' и хората ,които уж те ''обичат'',трябва да се пазиш най-много,защото не очакваш да ти забие нож в гърбът.
    Е недей така песимистично. Любовта я има и никога няма да изчезне.. друг е въпроса дали ще е за дълго или за кратко тая любов между дадената двойка. Нали все пак трябва да се почувстваме пълноценни и живи дори и за малко. На който какъвто му е късмета
    Don't Worry, Be Happy.

Цитирай Първоначално написано от KiKo0o Виж мнението
    Е недей така песимистично. Любовта я има и никога няма да изчезне.. друг е въпроса дали ще е за дълго или за кратко тая любов между дадената двойка. Нали все пак трябва да се почувстваме пълноценни и живи дори и за малко. На който какъвто му е късмета
    И как да не е песимистично....като човека,който обичах до смърт и съм правила невъзможни неща,за да сме заедно ми заби нож в гърбът...

Цитирай Първоначално написано от fenikss_ Виж мнението
    И как да не е песимистично....като човека,който обичах до смърт и съм правила невъзможни неща,за да сме заедно ми заби нож в гърбът...
    Точно това мнение доказва, че любовта съществува. Друг е въпросът дали е взаимна. Има и случай, в които хората толкова се обичат, че си провалят връзката с ревност и т.н. Ако се огледате, ще видите, че любовта е навсякъде!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си