- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Моля ви искам бърза помощ
Така въпроса ми е глупав,но моля без нападки ,, Как да възбудя едно момче максимално без полов акт доколкото е възможно да стане? Да добавя той ме харесва :Д
Първо да го възбудиш без да го направите , ми се струва адски глупаво ! Един вид , да стигнеш до средата на сладоледа и да го хвърлиш ..! Инъче , качи се върху него , целувай го , хапи го , драскай го , каквото му харесва , при всеки е различно , разсаблечи се малко .. и ще стане работата ! =]
Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...
Ми те ти го казаха, ама на мен ми стана любопитно - защо искаш да го възбудиш без да правите секс? о.О![]()
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
така въпроса ти е глупав, ако не знаеш как да възбудиш момче къде си тръгнала?
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
максимум тъпотия или кво? ;д
направи му мусака, ако не се надърви начи не е никъв мъж ;д
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
Направи му таратор със много чесън или пикантни картофки , и му дай да те близне отдоле , да видиш за каква възбуда иде реч при теб !![]()
...
Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...
Облечена си предизвикателно (даже може и "полугола') около него, както и си се гримирала подходящо и имаш секси прическа...Целувате се, пипате се, натискате се, даваш му да те лиже, духаш му, петинг, мастурбация...
Не е голяма философия да възбудиш на максимум едно МОМЧЕ. Като не искаш да правиш секс с него поне си експериментирай на воля как става (хе-хе) номера. Всяка дама си има вроден талант в дадена "възбуждаща' област - открий коя е твоята.
моя приятел се възбужда от целувки по вратлето и ушето..
Но, няма смисъл да го възбуждаш и да го оставиш така..гадно е..
Като започнеш нещо трябва да го изкараш до край..
моя приятел се възбужда от целувки по вратлето и ушето..
Но, няма смисъл да го възбуждаш и да го оставиш така..гадно е..
Като започнеш нещо трябва да го изкараш до край..
Пиши на кирилица!!!
Ами целувки, натискане, предизвикателно бельо, ако има няква фантазия може да му я сбъднеш (примерно мед. сестра, дяволка, ученичка и тн). Ама не виждам как може да искаш да го възбудиш на макс и после да не правите секс.
А и всеки човек харесва различни неща.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Облечи се по възбуждащо, прави му мимики ...... Ако е възможно му се "хвърли на врата" и го целувай и лигави по врата ... това е побъркващо ... офф, не знам .... мисля, че това е достатъчно... :Д
П.П: Мисля, че е доста тъпа идея да възбуждаш момче, без да има в последствие полов акт... Поне кажи причината ?
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (: