.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Talking Моля ви искам бърза помощ

Така въпроса ми е глупав,но моля без нападки ,, Как да възбудя едно момче максимално без полов акт доколкото е възможно да стане? Да добавя той ме харесва :Д

Първо да го възбудиш без да го направите , ми се струва адски глупаво ! Един вид , да стигнеш до средата на сладоледа и да го хвърлиш .. ! Инъче , качи се върху него , целувай го , хапи го , драскай го , каквото му харесва , при всеки е различно , разсаблечи се малко .. и ще стане работата ! =]
    Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...

е да прав си ..:Д благодаря ти все пак

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Ми те ти го казаха, ама на мен ми стана любопитно - защо искаш да го възбудиш без да правите секс? о.О
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

pravq edni lekarski opiti xax

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София
    така въпроса ти е глупав, ако не знаеш как да възбудиш момче къде си тръгнала?
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

vij znam obache iskam da vidq vashte mneniq za maksimum

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София
    максимум тъпотия или кво? ;д

направи му мусака, ако не се надърви начи не е никъв мъж ;д
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

Направи му таратор със много чесън или пикантни картофки , и му дай да те близне отдоле , да видиш за каква възбуда иде реч при теб ! ...
    Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...

Banned Супер фен
    Облечена си предизвикателно (даже може и "полугола') около него, както и си се гримирала подходящо и имаш секси прическа...Целувате се, пипате се, натискате се, даваш му да те лиже, духаш му, петинг, мастурбация...
    Не е голяма философия да възбудиш на максимум едно МОМЧЕ. Като не искаш да правиш секс с него поне си експериментирай на воля как става (хе-хе) номера. Всяка дама си има вроден талант в дадена "възбуждаща' област - открий коя е твоята.

Супер фен Аватара на rusoto_baby_f
    моя приятел се възбужда от целувки по вратлето и ушето..
    Но, няма смисъл да го възбуждаш и да го оставиш така.. гадно е..
    Като започнеш нещо трябва да го изкараш до край..

Цитирай Първоначално написано от rusoto_baby_f Виж мнението
    Значи аз съм като този твой приятел , може да ме правят женските каквото си поискат и съм камък , но почне ли по врата направо се стига до - МOMMY IM IN HEAVEN !!!

Цитирай Първоначално написано от TROLLDADLOLCAKE Виж мнението
    Значи аз съм като този твой приятел , може да ме правят женските каквото си поискат и съм камък , но почне ли по врата направо се стига до - МOMMY IM IN HEAVEN !!!
    ще си признаеш ти...всичко... ..без бой ...

Голям фен Аватара на supersonic0
    Цитирай Първоначално написано от mylife Виж мнението
    pravq edni lekarski opiti xax

Пиши на кирилица!!!

Ами целувки, натискане, предизвикателно бельо, ако има няква фантазия може да му я сбъднеш (примерно мед. сестра, дяволка, ученичка и тн). Ама не виждам как може да искаш да го възбудиш на макс и после да не правите секс.
    А и всеки човек харесва различни неща.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Цитирай Първоначално написано от Azoria Виж мнението
    Ми те ти го казаха, ама на мен ми стана любопитно - защо искаш да го възбудиш без да правите секс? о.О
    защото е яко, его буустинг и тн

гадно е за момчето, да..
    но понякога - поне аз - имам нужда просто да се понатискам, а не съм готова или не искам да се стига до секс.
    защо пък не :д
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

оближи му подмишниците

Облечи се по възбуждащо, прави му мимики ...... Ако е възможно му се "хвърли на врата" и го целувай и лигави по врата ... това е побъркващо ... офф, не знам .... мисля, че това е достатъчно... :Д
    П.П: Мисля, че е доста тъпа идея да възбуждаш момче, без да има в последствие полов акт... Поне кажи причината ?

Цитирай Първоначално написано от mylife Виж мнението
    Така въпроса ми е глупав,но моля без нападки ,, Как да възбудя едно момче максимално без полов акт доколкото е възможно да стане? Да добавя той ме харесва :Д
    най-максимално ще го възбудиш, ако му направиш масаж на простатата, тогава ще е много ...твърдо възбуден и по погледа в очите му ще проличи любовта и копнежа в този интимен момент

Цитирай Първоначално написано от zuzkata Виж мнението
    най-максимално ще го възбудиш, ако му направиш масаж на простатата, тогава ще е много ...твърдо възбуден и по погледа в очите му ще проличи любовта и копнежа в този интимен момент
    Зуузке , от както си се регистрирала в този форум , постоянно говориш за ПРОСТАТА бре?!?! Мен ме съмнявам че биеш нещо на фейк , и си някой простато-фетишар ?! Или.. ?

Цитирай Първоначално написано от rusoto_baby_f Виж мнението
    ще си признаеш ти...всичко... ..без бой ...
    Мм да..на 5 секунда пея всичко !

Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от TROLLDADLOLCAKE Виж мнението
    Зуузке , от както си се регистрирала в този форум , постоянно говориш за ПРОСТАТА бре?!?! Мен ме съмнявам че биеш нещо на фейк , и си някой простато-фетишар ?! Или.. ?
    Не само е фейк, ама е и момче

Цитирай Първоначално написано от Azoria Виж мнението
    Не само е фейк, ама е и момче
    "ФЕТИШАР" <--- точно и аз това си помислих , че е някой мъжки педо беър , който едва ли не , се опитва да накара малките момиченца , да вярват че масаж по простатата е възбуждащо и задължително начинание и то само и единствено , защото е педо беър с простато-фетиш !

Град
    Bulgaria

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си